pappous_soulis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Όχι απαραίτητα. Εγώ τσίμπησα ένα χειριστήριο απ'το 360 του αδερφού μου, το σύνδεσα, κατέβασα drivers και δούλεψε.
MasterX Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 δηλαδη αγοραζω για το XBOX και δουλευει και στο PC?? τελεια! Δηλαδή αυτο: Xbox Control Pad ειναι ιδιο με αυτο: Xbox 360 Wired Controller (No packing)??? αλλα το ασπρο ειναι 5 ευρω πιο ακριβο? Μαυρο θελω! Απο ολα αυτα ποιο να προτιμησω????
pappous_soulis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Όχι. Το πρώτο λινκ που δίνεις είναι το χειριστήριο του πρώτου Xbox και όχι του 360. Μαύρο 360 υπάρχει μόνο σε ασύρματο. :/
MasterX Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 μονο άσπρο?? κριμα.. ειναι πολυ πιο ομορφο το μαυρο. Δεν πειραζει θα παρω ασπρο. Απο τα 20 ευρω ξεκιναει δηλαδη. το playall.gr να ειναι αξιοπιστο?
soulcon Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Κι εγώ για το χειριστήριο του XBOX ενδιαφέρομαι, πιθανώς να το χτυπήσω σε λίγο καιρό. Γενικώς μου αρέσει η διάταξη του XBOX, το αριστερό stick είναι ακριβώς αυτό που κάνει την διαφορά. Εδώ και 2 χρόνια χρησιμοποιώ το Logitech Chillstream και το έχω καταευχαρηστηθεί.
panos2171 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Οσον αφορα το τιμονι μονοδρομος ειναι η DFGT,οι αλλες ναι μεν ποιο φθηνες αλλα θα σου μεινουν στο χερι μετα απο λιγο καιρο.Βεβαια η DFGT οντως πλεον ειναι πανακριβη αν σκεφτει κανεις οτι εγω την ειχα παρει πριν εναμιση χρονο στα 60ε ενω η βασικη τιμη της ηταν στα 80-85ε.
MasterX Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 καλο αυτο το τελευταιο (Logitech Chillstream).. σε σχεση με το original της MS τι θα λέγατε? Εντάξει, για το τιμονι να παρω την Logitech Driving Force GT.. Οι τιμες που βλέπω εδω: skroutz.gr ειναι λογικές???? Την πήρες πριν εναμιση χρονο 60 και τωρα ξεκιναει απο τα 129???
soulcon Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Έχω παίξει με το ασύρματο χειριστήριο στο XBOX 360, είναι βαρύ και σοβαρό με καλά πατήματα και καλές σκανδάλες οπότε έχε το σιγουράκι. Ενώ το Chill είναι πολύ ελαφρύ, φαίνεται κάπως "φθηνιάρικο" στην αφή, τα πατήματα του είναι λίγο σκληρά κάπως τσίγκινα να το πω. Παρ' όλα αυτά, το Chillstream τεχνικά είναι αξιόπιστο, τα κυκλώματα του είναι πάρα πολύ καλά (να ναι καλά η Logitech). Οπότε όλα παίζονται στο ανεμηστηράκι και το δροσερό αεράκι το οποίο είναι ότι πρέπει για τους καλοκαιρινούς μήνες. Όταν οι αντίπαλοί σου στο PRO σκουπίζουν τις παλάμες τους κάθε τρεις και λίγο, εσύ θα είσαι δροσερός και θα κάνεις αντεπίθεση για σκοράρισμα. Υ.Γ. Τότε που πήρα το Chillstream, το χειριστήριο του XBOX ήταν πανάκριβο, θα έκανε 60 ή 70 ευρώ ενώ το Chillstream ήταν πολύ φθηνό γύρω στα 20-25 ευρώ, οπότε η πιο προσιτή επιλογή ήταν το Chillstream, τώρα είναι σχετικά ίδιες οι τιμές και γι' αυτό φαίνονται και οι 2 προτάσεις δελεαστικές
MasterX Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 δεν θα κανω και βαρια χρηση, καθως ειμαι φαν του πληκτρολογιου.. Θα προτημισω το XBOX...
MasterX Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 μάλλον εδω με βλέπω Logitech Wheel Driving Force GT(PS3) από Πλαισιο στα 129.... γραφει: PC Playstation 3, λογικα κανει και για το PC..
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Γιατί να πάρετε μια φθηνή απομίμηση του 360 και όχι το ίδιο το 360 Gamepad να τελειώνετε; Στην τελική ένας φίλος σας έχει κονσόλα 360 και αρπάζεται το Gamepad σας και πηγαίνετε για Co-op.. Το Chill εκτός από την πιο φθηνή κατασκευή του μπροστά στο XBOX 360, και δεν ξέρω και εγώ αν είναι λιγότερο supported από τα Games όσο το αυθεντικό.. το βασικότερο μείον του είναι το ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΝΗΣΗ. Θέλετε να το αναλύσουμε αυτό; Xbox 360 Wires/wireless controller. Period.
MasterX Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 δεν θα επαιρνα το chill.. "το ίδιο το 360 Gamepad" εννοεις αυτα που φαινονται εδω (εκτος απο το πρωτο που δεν ειναι 360): Xbox 360 Controller αυτα με τα 20 ευρω και πανω δηλαδη? Ή ειναι αλλο το original?
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Ένα είναι το original.. το Gamepad της MS.. είτε wired, είτε wireless, είτε μαύρο (σαφώς μην το ξαναμπερδέψεις με του παλιού XBOX), είτε λευκό. Εγώ θα σου πρότεινα το wireless χωρίς δεύτερη σκέψη. Αν σε ενδιαφέρει το Gaming, πάρε wireless, χώσου στα σκεπάσματα και ξεκίνα.. 50€ θα σου κοστίσει επειδή θα πάρεις και το Receiver το οποίο κάνει supported όλο τον εξοπλησμό του 360 στο PC. (headgear, gamepads, τιμονιέρες και ότι άλλο είναι συμβατό με XBOX360). Απλά μη πάρεις wired, είναι ωραία η ελευθερία του ασύρματου.
MasterX Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 ποιο ειναι αυτο το πακετο με το Receiver που λες με τα 50? αυτο με το σετ φορτισης?
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Αυτό ακριβώς είναι.. βρες το στο φθηνότερο μαγαζί και παρήγγειλε το, σιγουρέψου μόνο ότι είναι ΕΤΣΙ ακριβώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.