thes Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Από το σημερινό πρωινό Daily Deal του Get it now για το Crypto Easy Drive 43 GR Στα 59 ευρώ: Geit it now Link Skroutz: Skroutz Link, από 72 ευρώ
free-s Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Από το σημερινό πρωινό Daily Deal του Get it now για το Crypto Easy Drive 43 GR Στα 59 ευρώ: Geit it now Link Skroutz: Skroutz Link, από 72 ευρώ Aφού ξεκλειδώνει και απο ότι είδα πανεύκολα και οι σχολιασμοί για το προιόν είναι πολύ καλοί , εγώ παρήγγειλα 1 για ένα φίλο!
DeareN Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 φιλε δωσε κανενα link για ξεκλειδωμα κλπ. Υπαρχει καποιος τροπος να παιξει αρχεια .avi σαν τα turbo-x? Τελος αν ξεκλειδωθει ποιους χαρτες να προτιμήσω? Eυχαριστω
DeareN Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 δεν προλαβα γιατι δεν ημουν σιγουρος, παντως ειναι οντως πανευκολο το ξεκλειδωμα, το βρηκα απο εδω http://www.navimania.gr/showthread.php?t=21110
runner69 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Ηταν sold out πριν ανοιξει το thread Δεν ισχυει αυτο που λες καθως ειχα μπει περιπου μιση ωρα αργοτερα και μπορουσες να παραγγειλεις
thes Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Spyros7, αν ήταν sold out, δεν θα είχα ξεκινήσει το θέμα...
jojos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Απαράδεκτο το Getitnow.2 προιόντα αγόρασα από αυτούς και τα δύο με πρόβλημα.Συγκεκριμένα πάντως για το Crypto το πήρα και ούτε καν ααβε το λαμπακι κατά την φόρτιση.ΤΟ πήγα εκεί και μου λένε το απίστευτο ότι δεν μπορούν να το αντικαταστήσουν ούτε καν να το επισκευάσουν (έλεος η Crypto ελληνική εταιρεία είναι στην Αθήνα ).Απλά απαράδεκτοι και ερασιτέχνες.Μου αντιπρότειναν μάλιστα να αγοράσω ένα MLS εννοείται με περισσότερα χρήματα. Απόρια λοιπόν μήπως τα προιόντα προσφορών τους είναι ψιλοελλατωματικά?
Dannie Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Απαράδεκτο το Getitnow.2 προιόντα αγόρασα από αυτούς και τα δύο με πρόβλημα.Συγκεκριμένα πάντως για το Crypto το πήρα και ούτε καν ααβε το λαμπακι κατά την φόρτιση.ΤΟ πήγα εκεί και μου λένε το απίστευτο ότι δεν μπορούν να το αντικαταστήσουν ούτε καν να το επισκευάσουν (έλεος η Crypto ελληνική εταιρεία είναι στην Αθήνα ).Απλά απαράδεκτοι και ερασιτέχνες.Μου αντιπρότειναν μάλιστα να αγοράσω ένα MLS εννοείται με περισσότερα χρήματα. Απόρια λοιπόν μήπως τα προιόντα προσφορών τους είναι ψιλοελλατωματικά? Βλεπω τωρα και δευτερος που πηρε απο τις προσφορες του GETITNOW να εχει προβλημα.. Παντα με φοβιζαν οι προσφορες γιατι ειχα ακουσει απο γνωστους που δουλευαν σε μεγαλα καταστηματα οτι σε μεγαλες προσφορες-εκπτωσεις μπαινουν ελαττωματικα(το οποιο φαινεται στην πορεια..) και οτι δεν τραβιεται και θελουν να τα ξεφορτωθουν....!!!
instinct21 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 εγω οτι εχω παρει μεχρι τωρα απο το getitnow μια χαρα δουλευε κ δουλευει παιδες... αμεσως να καταστροφολογησετε!!!
jojos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 εγω οτι εχω παρει μεχρι τωρα απο το getitnow μια χαρα δουλευε κ δουλευει παιδες...αμεσως να καταστροφολογησετε!!! Καμμία καταστροφολογία.Εσύ το βλέπεις λογικό να μην μπορεί να επιδιορθωθεί συσκευή της οποίας η εταιρεία βρίσκεται στην ίδια χώρα αγοράς.Και έλεος ούτε καν έπρεπε να συζητάω την επισκευή καθώς σύμφωνα με τα λεγομένα του Getitnow μέσα σε 7 μέρες γίνεται άμεση αντικατάσταση.Εϊχαν και το θράσος να μου ζητήσουν να κανουν πίστωση ώστε να αγοράσω κάτι στο μέλλον.Δηλαδή θεώρησαν ότι συμπεριφέρθηκαν σαν μεγάλη εταιρεία σωστά και οτι θα ξανααγόραζα απο αυτούς.Έλεος.
Dannie Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 εγω οτι εχω παρει μεχρι τωρα απο το getitnow μια χαρα δουλευε κ δουλευει παιδες... αμεσως να καταστροφολογησετε!!! Αν η επιχειρηση φερθηκε ετσι στο συγκεκριμενο μελος δεν νομιζεις οτι πρεπει να ενημερωνοντε ΟΛΟΙ οσοι σκοπευουν να αγορασουν κατι απο εκει..???
arisangel Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Αν η επιχειρηση φερθηκε ετσι στο συγκεκριμενο μελος δεν νομιζεις οτι πρεπει να ενημερωνοντε ΟΛΟΙ οσοι σκοπευουν να αγορασουν κατι απο εκει..??? Την ίδια τακτική έχει και το e-shop. Έτυχε σε μένα, με monitor LG ελατωματικό, (φαινόντουσαν σταθερά 3 πιξελάκια, 2 πράσινα, κι ένα κόκκινο), και "άκουσον-άκουσον" αυτά -λέει- επειδή δεν ήταν άσπρα, δεν ήταν καμένα, αλλά ανενεργά κι ότι ίσως κάποια στιγμή θα "ξεκολούσαν", ίσως και με την βοήθεια κάποιου προγράμματος από internet, με αποτέλεσμα να προσπαθούν να με πείσουν ότι το προϊόν είναι εντάξει. Μετά από δικές μου φωνές, και απειλή ότι θα τους πάω δικαστικά, υποχώρησαν, και μου έδωσαν τα χρήματά μου πίσω. (Δεν είχαν ετοιμοπαράδοτη άλλη συσκευή). Κι ο άγιος φοβέρα θέλει...
ntouzieras Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Την ίδια τακτική έχει και το e-shop. Έτυχε σε μένα, με monitor LG ελατωματικό, (φαινόντουσαν σταθερά 3 πιξελάκια, 2 πράσινα, κι ένα κόκκινο), και "άκουσον-άκουσον" αυτά -λέει- επειδή δεν ήταν άσπρα, δεν ήταν καμένα, αλλά ανενεργά κι ότι ίσως κάποια στιγμή θα "ξεκολούσαν", ίσως και με την βοήθεια κάποιου προγράμματος από internet, με αποτέλεσμα να προσπαθούν να με πείσουν ότι το προϊόν είναι εντάξει. Μετά από δικές μου φωνές, και απειλή ότι θα τους πάω δικαστικά, υποχώρησαν, και μου έδωσαν τα χρήματά μου πίσω. (Δεν είχαν ετοιμοπαράδοτη άλλη συσκευή). Κι ο άγιος φοβέρα θέλει... και γιατι πολυ απλα δεν τους εγραφες στα @@ σου και να παρεις τηλ την αντιπροσωπεια της lg που μαμαει το service της? μεσα σε 2 μερες θα στην αλλαζαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.