Προς το περιεχόμενο

προβλημα με πληκτρολογιο

pan111

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

Τον τελευταίο καιρό εχώ κάποια προβλήματα με τον υπολογιστή μου. Ας τα πάρω από την αρχή για να μη σας μπερδέψω. Εδώ και λίγες μέρες με το που πατούσα το κουμπί της εκκίνησης και για 1-2 λεπτά ο υπολογιστής έκανε έναν αρκετά δυνατό και περίεργο θόρυβο. Αυτό κρατούσε μόνο 1-2 λεπτά (στην ουσία μέχρι να φορτώσει τα windows) και μετά σταματούσε. Σκέφτηκα οτι μπορεί να χρειάζεται καθάρισμα και έτσι τον άνοιξα και με ένα πιστολάκι τον καθαρισα όσο μπορούσα. παρόλα αυτά ο ήχος στην εκκίνηση δεν σταμάτησε αμέσως, αλλά μετά από λίγες μέρες και μέχρι τώρα δεν το έχει ξανακάνει. Το περίεργο είναι πως χθες και ενώ δούλευα στο word ξαφνικά το πληκρολόγιο σταμάτησε να λειτουργεί (ενώ τα λαμπάκια ήταν κανονικά αναμμένα) και με το πάτημα οποιουδήποτε πλήκτρου ακουγόνταν ένα μπιπ.Από τότε και μέχρι τώρα, το πληκτρολόγιο παρουσιάζει συνέχεια αυτό το πρόβλημα κατά διαστήματα. Δηλαδή τωρα γράφω κανονικά και σε λίγο μπορεί να σταματήσει πάλι και να κάνει τον ήχο που σας είπα, να πατάω άλλο πλήκτρο και να εμφανίζεται άλλο στην οθόνη, να ανοίγουν παράθυρα ξαφνικά χωρίς να το κάνω εγώ (όπως η αλληγραφία πχ) ή και στο νετ ακόμα να με γυρνάει ξαφνικά στην προηγούμενη σελίδα και άλλα τέτοια περίεργα. Δε ξέρω αν έχουν σχέση τα δύο περιστατικά (με την εκκίνηση και το πληκτρολόγιο)αλλά σας το αναφέρω για να έχετε ολοκληρωμένη εικόνα. Επίσης να σας αναφέρω (αν έχει σχέση) οτι ο υπολογιστής είναι αρκετά παλιος αλλά ως τώρα δούλευε χωρίς πρόβλημα, έχει XP, και οπως πιθανώς έχετε καταλάβει είμαι αρκετά άσχετος για να καταλάβω τι συμβαίνει οπότε η όποια βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη.

Ευχαριστω εκ των προτέρων και συγνωμη αν ειμαι σε λάθος ενότητα

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλησπέρα. Λέγοντας ότι ενώ πληκτρολογείς, ακούγεται ένα μπιπ ενώ τα λαμπάκια είναι ανοιχτά, εμένα κάνει να πιστεύω ότι κολλάει το pc. Έκανες κάποιον έλεγχο με antivirus και με το spybot μηπως πήρες κανα ιό...;;;

Τώρα όσον αφορά το κομμάτι του θορύβου, δεν το χω, ας απαντήσει άλλος φίλος.:)

Δημοσ.

Αυτό σκέφτηκα και γω στην αρχή,έκανα σκαναρισμα με τον NOD αλλά δε βρήκε τίποτα. Θα ξαναπροσπαθήσω και με το spybot που λες. Τον ήχο τον κάνει με το που πατάω κάποιο πλήκτρο. Θα το κοιτάξω κι αυτό που λες και θα ενημερώσω. Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Πρώτα δοκίμασε άλλο πληκτρολόγιο. Το έχεις καθαρίσει ποτέ; Ίσως τα πισωγυρίσματα που σου κάνει στο browser είναι γιατί πχ έχει κολλήσει το πλήκτρο backspace (αυτό που πατάμε για να σβήσουμε λέξεις όταν γράφουμε). Αν συνεχίσει και μετά από την αλλαγή πληκτρολογίου το ξανασυζητάμε.

Για το θόρυβο τώρα. Ο καθαρισμός με μπιστολάκι μαλλιών δε μου άρεσε ποτέ (το μπιστολάκι μόνο για τα μαλλιά μας). Σωστό καθαρισμό θα έκανες αν τα ξεκούμπωνες όλα και φύσαγες με σπρέι ξηρού αέρα. Ο ήχος σου μοιάζει να είναι από ανεμιστήρια; Από θερμοκρασίες πως πας;

Δημοσ.

δοκίμασε άλλο πληκτρολόγιο.. μετά check για κάνα virus..

επίσης μια ερώτηση.. τι σύνδεση έχεις το πληκτρολόγιο? wireles, ps2 ή usb ?

Δημοσ.

Λοιπόν σκάναρα και με το spybot, βρήκε 6 cookies τα καθάρισε.

Karmen1983 αυτή τη στιγμή δεν έχω άλλο πληκτρολόγιο για να δοκιμάσω, θα προσπαθήσω να βρω και βλέπουμε. Πάντως όντως είχα την αίσθηση οτι σαν να έμεναν κολλημένα πλήκτρα όταν με γυρνούσε σε πίσω σελίδες ξαφνικά ή επιλεγόταν όλο το κείμενο. Αν το έχω καθαρίσει φαντάζομαι εννοείς να το έχω ανοιξει...όχι δε το έχω κάνει οπότε μπορεί να έχει κολλήσει κάτι. Αλλά αυτό δικαιολογείται όταν μετά ας πούμε δουλευει κανονικά (όπως τώρα πχ); Για τς θερμοκρασίες που με ρωτάς δεν ξέρω αν έχω πρόβλημα, ούτε ξέρω πως να το κοιτάξω. Ο ήχος μοιάζει σα να ξεκινάει τραμ (δε ξέρω πως να το περιγράψω αλλιως :rolleyes: )αλλά όταν το κάνει (τώρα τελευταία πχ δε το ξαναέκανε) το κάνει μόνο στην εκκινηση και μετά σταματάει μόνο του.

PETROS13 ps2 είναι η σύνδεση για το πληκτρολόγιο

Δημοσ.

Μέχρι να βρεις πληκτρολόγιο κάνε μία και με το Malwarebytes κατέβασέ το κάνε του Update και δώσε πλήρες σκανάρισμα.

Όσο για το πληκτρολόγιο ότι μία το κάνει μία όχι. Μπορεί να έχουν πέσει ψίχουλα ή και γω δε ξέρω τι μέσα και να το παθαίνει όταν με κάποιο κούνημα γίνεται η περίεργη επαφή. Καλό θα είναι για να μην ψαχνόμαστε να δοκιμάσεις ένα άλλο και το ξανασυζητάμε.

Για τις θερμοκρασίες σου κατέβασε HWmonitor

Δημοσ.

Για τις θερμοκρασίες κατεβάζω δεξια που λεει "1.17 setup" ;

Το malware το είχα κατεβάσει προ ημερών και είχε βρει κατι hijacker ή κάπως έτσι και τα καθαρισε. θα το ξανακάνω ομως.

Δημοσ.

οκ το κατεβασα. Περιττό βέβαια να σου πω πως δε καταλαβαίνω τίποτα από αυτά που βγάζει. :blink: Κάτι 33 και 73 σε κελσίου βλέπω

Δημοσ.

καλησπέρα, με τα Χριστούγεννα σε ξέχασα. Λοιπόν κάνε μου μία χάρη ανέβασε άλλη μία φώτο από το HWMonitor αλλά να έχει ΌΛΑ τα παρελκόμενα. Έβγαλες screenshot τα μισά.

Τελικά με το πληκτρολόγιο τι έκανες;

Δημοσ.

Χρόνια πολλά κιολας. Σε ταλαιπωρω με την ασχετοσύνη μου...πιστευω ειναι ενταξει τωρα :unsure:

Με το πληκτρολόγιο, ξαφνικά φαίνεται οτι διορθώθηκε...δεν το ξαναέκανε τουλάχιστον μετά τα σκαναρίσματα με malwarebytes και spybot (εκτός κι αν απλά έτυχε και διορθώθηκε μόνο του!)

χωρίς τίτλο.bmp

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...