Προς το περιεχόμενο

προβλημα με πληκτρολογιο

pan111

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

3) Καθαρίζεις με προσοχή τα υπολείμματα (ότι υπάρχει τέλος πάντων) από την παλιά πάστα (εγώ συνήθως χρησιμοποιώ βαμβάκι με λίγο καθαρό οινόπνευμα, αφού στεγνώσει το οινόπνευμα προχωράω στο παρακάτω)

Και πάνω που ετοιμαζόμουν να παραγγείλω ειδικό υγρό cleaner μιας που θα πέσει εγχείρηση σύντομα για την ίδια δουλειά (πριν μου καεί το ρημάδι που ανεβάζει 85 βαθμούς και σβήνει όλη την ώρα :angry: ). Το οινόπνευμα ειναι safe για όλες τις επιφάνειες επεξεργαστών, όπως τους γκάμπριο (που λέω εγώ :P) χωρίς την μεταλλική επιφάνεια? Εδώ ο δικός μου (στο 1.54 close up. Επίσης θα πέσει αλλαγή πάστας και στην GPU (όπως στο βίντεο, το ίδιο μοντέλο Laptop είναι) οπότε είναι safe και για εκεί?

http://www.youtube.com/watch?v=uA4lPYOASms&feature=feedf

Δημοσ.

Σε γλυτώσα και από έξοδα :P

Με το οινοπνευματάκι έχω κάνει άπειρα πράγματα στα πισιά. ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΟ

Στα τόσα χρόνια δεν μου έχει βγάλει ποτέ μα ποτέ λαλακία είτε σε cpu είτε σε gpu είτε σε μνήμες κλπ go for it

Δημοσ.

Καλές θερμοκρασίες εύχομαι. Ρίξε και ένα καθάρισμα και στις σκόνες ε; ;)

Ξέρω, αλλά μπα δεν είναι από σκόνες, ήταν το πρώτο που έκανα (άσε που δεν είχε και τίποτα) αλλά το ρημάδι συνεχίζει ακάθεκτο το ψήσιμο>σβήσιμο, γι'αυτό είπα αλλαγή πάστας που έτσι κι αλλιώς δεν του έκανα καθόλου στα 3 χρόνια, οπότε καλό θα του κάνει και να δω αν στρώσει, αν είναι από αυτό.

Δημοσ.

Έτσι λέω κι εγώ, thanks. Κρύβω μια πληροφορία για την ώρα, :P γιατί θεωρητικά έχω εξαντλήσει εκείνη την περίπτωση και θέλω να δω αν είναι απλά η πάστα και τζάμπα βασανίζομαι με άλλα. Οι αποκαλύψεις στην περίπτωση που η πάστα αποτύχει, θα σας πρήξω κανονικά τότε lol

Δημοσ.

Έτσι λέω κι εγώ, thanks. Κρύβω μια πληροφορία για την ώρα, :P γιατί θεωρητικά έχω εξαντλήσει εκείνη την περίπτωση και θέλω να δω αν είναι απλά η πάστα και τζάμπα βασανίζομαι με άλλα. Οι αποκαλύψεις στην περίπτωση που η πάστα αποτύχει. :lol:

Αναμένω στο ακουστικό μου τότε :P

Δημοσ.

Το ΚΑΜΑΡΙ μου εννοείς, άκου 'pcάκι' =P

Κι επειδή το καμάρι μου είναι κόκκινο, αν πας ρουλέτα, πρώτο στοίχημα στο κόκκινο παρακαλώ... Χμμ, είναι μαύρο από μέσα βέβαια. Άντε, παίξε ότι θέλεις, αρκεί να επιστρέψεις νικητής. Την κάνω τώρα, πριν την ακούσουμε για το Οfftopic, συνέχεια του χρόνου ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...