karmen1983 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Αν δεν μείνω σε κανένα καζίνο ναι θα είμαι εδώ
scullyist Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 3) Καθαρίζεις με προσοχή τα υπολείμματα (ότι υπάρχει τέλος πάντων) από την παλιά πάστα (εγώ συνήθως χρησιμοποιώ βαμβάκι με λίγο καθαρό οινόπνευμα, αφού στεγνώσει το οινόπνευμα προχωράω στο παρακάτω) Και πάνω που ετοιμαζόμουν να παραγγείλω ειδικό υγρό cleaner μιας που θα πέσει εγχείρηση σύντομα για την ίδια δουλειά (πριν μου καεί το ρημάδι που ανεβάζει 85 βαθμούς και σβήνει όλη την ώρα ). Το οινόπνευμα ειναι safe για όλες τις επιφάνειες επεξεργαστών, όπως τους γκάμπριο (που λέω εγώ ) χωρίς την μεταλλική επιφάνεια? Εδώ ο δικός μου (στο 1.54 close up. Επίσης θα πέσει αλλαγή πάστας και στην GPU (όπως στο βίντεο, το ίδιο μοντέλο Laptop είναι) οπότε είναι safe και για εκεί? http://www.youtube.com/watch?v=uA4lPYOASms&feature=feedf
karmen1983 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Σε γλυτώσα και από έξοδα Με το οινοπνευματάκι έχω κάνει άπειρα πράγματα στα πισιά. ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΟ Στα τόσα χρόνια δεν μου έχει βγάλει ποτέ μα ποτέ λαλακία είτε σε cpu είτε σε gpu είτε σε μνήμες κλπ go for it
scullyist Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Xα, μην το γελάς καθόλου, ξέρεις εσύ Ωραία, Μerci για το tip κυρία μου, will get my hands dιrty μόλις καταφθάσει η πάστα.
karmen1983 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Καλές θερμοκρασίες εύχομαι. Ρίξε και ένα καθάρισμα και στις σκόνες ε;
scullyist Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Καλές θερμοκρασίες εύχομαι. Ρίξε και ένα καθάρισμα και στις σκόνες ε; Ξέρω, αλλά μπα δεν είναι από σκόνες, ήταν το πρώτο που έκανα (άσε που δεν είχε και τίποτα) αλλά το ρημάδι συνεχίζει ακάθεκτο το ψήσιμο>σβήσιμο, γι'αυτό είπα αλλαγή πάστας που έτσι κι αλλιώς δεν του έκανα καθόλου στα 3 χρόνια, οπότε καλό θα του κάνει και να δω αν στρώσει, αν είναι από αυτό.
karmen1983 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Αν δεν στρώσει εδώ είμαστε. Αν και νομίζω ότι μια χαρά θα τα πάει
scullyist Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Έτσι λέω κι εγώ, thanks. Κρύβω μια πληροφορία για την ώρα, γιατί θεωρητικά έχω εξαντλήσει εκείνη την περίπτωση και θέλω να δω αν είναι απλά η πάστα και τζάμπα βασανίζομαι με άλλα. Οι αποκαλύψεις στην περίπτωση που η πάστα αποτύχει, θα σας πρήξω κανονικά τότε lol
karmen1983 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Έτσι λέω κι εγώ, thanks. Κρύβω μια πληροφορία για την ώρα, γιατί θεωρητικά έχω εξαντλήσει εκείνη την περίπτωση και θέλω να δω αν είναι απλά η πάστα και τζάμπα βασανίζομαι με άλλα. Οι αποκαλύψεις στην περίπτωση που η πάστα αποτύχει. Αναμένω στο ακουστικό μου τότε
scullyist Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Αναμένω στο ακουστικό μου τότε Χαχα, ενημέρωση λογικά του χρόνου, από βδομάδα δηλαδή. Αν δεν ξεχαστείς μέσα στο καζίνο
karmen1983 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 χαχαχα δίκιο έχεις. Τώρα βέβαια έχω λόγο να μην ξεχαστώ. Θα έχω απορία τι έγινε με το pcaki σου
scullyist Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Το ΚΑΜΑΡΙ μου εννοείς, άκου 'pcάκι' =P Κι επειδή το καμάρι μου είναι κόκκινο, αν πας ρουλέτα, πρώτο στοίχημα στο κόκκινο παρακαλώ... Χμμ, είναι μαύρο από μέσα βέβαια. Άντε, παίξε ότι θέλεις, αρκεί να επιστρέψεις νικητής. Την κάνω τώρα, πριν την ακούσουμε για το Οfftopic, συνέχεια του χρόνου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.