Προς το περιεχόμενο

backtrack 3

john_pcd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σας παρακαλώ βοηθήστε με το backrack. μπουτάρω το backtrack και οταν παω στη γραμμή των εντολών και δινω την εντολη "iwconfig" ή "ifconfig" δεν βρίσκει την κάρτα μου! εχω κάρτα μάρκας atheros.Υπάρχει κατι να κανω???Χρειαζεται να εγκαταστήσω καποιους drivers?? Οποιος ξέρει ας γράψει ένα comment να μου απαντήσει. (ευχαριστω για την κατανοηση)

Δημοσ.

δοκίμασα και αυτό επίσης αλλά δεν έβγαλα ακρη.Ξεκινάω να το bootάρω και για να ξεκινήσει γράφω την εντολη startx.Ξεκινάει να κάνει την διαδικασία αλλά αμέσως μετά μου γράφει: no screens found.Τι μπορώ να κάνω;

Δημοσ.

δοκίμασα και αυτό επίσης αλλά δεν έβγαλα ακρη.Ξεκινάω να το bootάρω και για να ξεκινήσει γράφω την εντολη startx.Ξεκινάει να κάνει την διαδικασία αλλά αμέσως μετά μου γράφει: no screens found.Τι μπορώ να κάνω;

Με ΑΤΙ κάρτα γραφικών;

Δημοσ.

Να σε ρωτήσω κατι ακόμη σε σχέση με αυτό. Όταν "κάνω" την εντολή airodump-ng μου βγάζει troubleshoot καi κάτι για να κανω kill το ένα δικτυο κάτι που δεν το κατάλαβα.Μπορειτε να με βοηθήσετε??

• 7 μήνες μετά...
  • Moderators
Δημοσ.

thanks αλλα τι ειναι το boot που λεει? εννοει να μπω σε bios και να επιλεξω το cd σαν 1 επιλογη?

Ναι.

Νo offence, αλλα αν δεν μπορεις να βγαλεις ακρη με τα συγκεκριμενα βηματα, γιατι δεν προσπαθεις να δοκιμασεις κατι ευκολοτερο απο το backtrack?

• Moderators
Δημοσ.

οτι ειμαι λιγο ασχετος ειμαι αλλα δν ξερω καποιο αλλο.τι προτινεις?

Τι ακριβως θελεις να κανεις με το backtrack?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...