john_pcd Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 σας παρακαλώ βοηθήστε με το backrack. μπουτάρω το backtrack και οταν παω στη γραμμή των εντολών και δινω την εντολη "iwconfig" ή "ifconfig" δεν βρίσκει την κάρτα μου! εχω κάρτα μάρκας atheros.Υπάρχει κατι να κανω???Χρειαζεται να εγκαταστήσω καποιους drivers?? Οποιος ξέρει ας γράψει ένα comment να μου απαντήσει. (ευχαριστω για την κατανοηση)
john_pcd Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 δοκίμασα και αυτό επίσης αλλά δεν έβγαλα ακρη.Ξεκινάω να το bootάρω και για να ξεκινήσει γράφω την εντολη startx.Ξεκινάει να κάνει την διαδικασία αλλά αμέσως μετά μου γράφει: no screens found.Τι μπορώ να κάνω;
lexmark Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 δοκίμασα και αυτό επίσης αλλά δεν έβγαλα ακρη.Ξεκινάω να το bootάρω και για να ξεκινήσει γράφω την εντολη startx.Ξεκινάει να κάνει την διαδικασία αλλά αμέσως μετά μου γράφει: no screens found.Τι μπορώ να κάνω; Με ΑΤΙ κάρτα γραφικών;
lexmark Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δώσε του πρώτα fix-vesa και μετά startx και πες μας αν κάνεις δουλειά έτσι
john_pcd Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 ok φίλε μου πάω να το δοκιμάσω θα σας ενημερώσω !
john_pcd Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 σε αυχαριστώ πάρα πολύ.Δούλεψε μια χαρά.Χίλια ευχαριστώ το έψαχνα πολύ καιρό
john_pcd Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Να σε ρωτήσω κατι ακόμη σε σχέση με αυτό. Όταν "κάνω" την εντολή airodump-ng μου βγάζει troubleshoot καi κάτι για να κανω kill το ένα δικτυο κάτι που δεν το κατάλαβα.Μπορειτε να με βοηθήσετε??
sakhs123456 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 ρε παιδια εκανα mount το iso αρχειο δημιουργηθηκε ενα δισκος. μετα τι κανω για να ανοιξω το backtrack?
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Να διαβασεις τo tutorial που αντιστοιχει στην περιπτωση σου
sakhs123456 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 thanks αλλα τι ειναι το boot που λεει? εννοει να μπω σε bios και να επιλεξω το cd σαν 1 επιλογη?
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 thanks αλλα τι ειναι το boot που λεει? εννοει να μπω σε bios και να επιλεξω το cd σαν 1 επιλογη? Ναι. Νo offence, αλλα αν δεν μπορεις να βγαλεις ακρη με τα συγκεκριμενα βηματα, γιατι δεν προσπαθεις να δοκιμασεις κατι ευκολοτερο απο το backtrack?
sakhs123456 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 οτι ειμαι λιγο ασχετος ειμαι αλλα δν ξερω καποιο αλλο.τι προτινεις?
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 οτι ειμαι λιγο ασχετος ειμαι αλλα δν ξερω καποιο αλλο.τι προτινεις? Τι ακριβως θελεις να κανεις με το backtrack?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.