Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Εδω εισαι Τα πραγματα παντως δεν ειναι της μορφης "Κατεβαζω backtrack-->εγκατασταση backtrack-->πρασινο terminal-->wifi password". Αν για παραδειγμα το wifi ειναι κλειδωμενο με wpa2 με κωδικο που εχει βαλει ο ιδιοκτητης, τιποτα δεν θα σε βοηθησει να τον βρεις σε ευλογο χρονικο διαστημα. Πριν ξεκινησεις λοιπον την προσπαθεια, κανε τον κοπο να διαβασεις λιγο επι του θεματος
sakhs123456 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 εχει 2 το ενα κλειδωμενο το αλλο ανοικτο.στο ανοικτο εμπαινα αλλα τωρα πια μου λεει δν βρεθηκε δικτυο η συνδεση ειναι αδυνατη.σε περιπτωση που δν εχει βαλει ο ιδιοκτητης ειναι πιο ευκολο?
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 σε περιπτωση που δν εχει βαλει ο ιδιοκτητης ειναι πιο ευκολο? Ειναι ευκολο στην περιπτωση των thomson/speedtouch οπου ο κωδικος σχετιζεται με το ssid του wifi και μπορεις ευκολα να τον βρεις online/να τον αναπαραγεις ο ιδιος. Επισης εαν θυμαμαι καλα τα παλαιοτερα connex ειχαν default κωδικο της μορφης 1234567890123. Για οποιαδηποτε αλλη περιπτωση με wpa2, δεν μπορεις να κανεις κατι.
sakhs123456 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 οκ καταλαβα.στο ξεκλειδωτο γιατι μου το λεει αυτο ενω εμπαινα πρωτα? το εβαλα τον κωδικο στο κλειδωμενο και λεει το ιδιο δν βρεθηκε δικτυο η συνδεση ειναι αδυνατη.
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 οκ καταλαβα.στο ξεκλειδωτο γιατι μου το λεει αυτο ενω εμπαινα πρωτα? το εβαλα τον κωδικο στο κλειδωμενο και λεει το ιδιο δν βρεθηκε δικτυο η συνδεση ειναι αδυνατη. Δεν μπορω να φανταστω τι ακριβως συμβαινει με το pc σου κ το συγκεκριμενο δικτυο. Μπορει πχ να ειναι μεν ξεκλειδωτο, αλλα να εχει βαλει mac address filtering.
sakhs123456 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 θα το δοκιμασω και αυτο χχαχχαχ.υπαρχει καποιο tutorial για αυτο?
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 θα το δοκιμασω και αυτο χχαχχαχ.υπαρχει καποιο tutorial για αυτο? Mac spoofing λεγεται, ενα googling θα σου βγαλει ουκ ολιγα αποτελεσματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.