kkamariotou Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά! Έχω ένα site-shop με είδη πληροφορικής. Στην κεντρική μου σελίδα έχω βάλει ένα module που μου εμφανίζει τυχαία προιόντα απο αυτά που έχω προσθέσει στο virtuemart...Γνωρίζει κανείς κάποιο module που να μπορώ να ορίσω εγώ τι προιόντα θα μου εμφανίζονται..? με κατηγορίες ενδεχομένως... πχ κάποια απο laptop, ή software κτλ... Ευχαριστώ!
Xenobius Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Αν και έχω καιρό να παίξω με virtuemart αν δεν κάνω λάθος το είχε αυτό μέσα στο menu... Favorites νομίζω ότι το έλεγε.
wdfgr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 http://extensions.joomla.org/extensions/extension-specific/virtuemart-extensions/virtuemart-products-display
kkamariotou Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά,για να βοηθήσω να καταλάβετε τι ακριβώς ψάχνω... θέλω να βρώ module που να μπορώ εγω να ορίσω κατηγορίες προιόντων (με τιμή και καλάθι)... όπως είναι το www.christinsport.gr (κατηγορίες) , ή το www.plaisio.gr. (η πρόταση της εβδομάδας,με κάθε ipod nano...)κάπως έτσι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.