Προς το περιεχόμενο

Video από sql με PHP και HTML5

sarakinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ξανά συμφορουμήτες....

Γύρισα με άλλη ερρώτηση...Θέλω να μου πείτε με ποιον τρόπο μπορώ να παίρνω μέσω της PHP και SQL την διαδρομή στον σκληρό μου ενός video και να την στέλνω στην HTML ώστε μέσω του video tag <video> να μπορώ να κάνω αναπαραγωγή...

Έκανα έναν πίνακα με τα ονόματα και τα paths όλων των videos που θέλω να έχω,συνδέομαι στην βαση με php ,σκανιάρω τον πίνακα και πέρνω σε πίνακα όλα τα ονόματα και paths..πώς θα τα στείλω όμως σε <video> tag?

Δημοσ.

Καλησπέρα ξανά συμφορουμήτες....

Γύρισα με άλλη ερρώτηση...Θέλω να μου πείτε με ποιον τρόπο μπορώ να παίρνω μέσω της PHP και SQL την διαδρομή στον σκληρό μου ενός video και να την στέλνω στην HTML ώστε μέσω του video tag <video> να μπορώ να κάνω αναπαραγωγή...

Έκανα έναν πίνακα με τα ονόματα και τα paths όλων των videos που θέλω να έχω,συνδέομαι στην βαση με php ,σκανιάρω τον πίνακα και πέρνω σε πίνακα όλα τα ονόματα και paths..πώς θα τα στείλω όμως σε <video> tag?

>
<?php for ($i=0; $i<count($pinakas); $i++);{?>

<video src="<?php $pinakas['path']?>" controls="controls">your browser does not support the video tag</video>
<?php }?>

ένα απλό γενικό παράδειγμα.

Προς το παρόν πάντως αν θες να παίξεις με βίντεο παίξε με jwplayer.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ φίλε , δούλεψε...όντως δεν μου πολύ άρεσε αυτός ο τρόπος...θα δώ και αυτό που πρότεινες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...