Προς το περιεχόμενο

Parking κοντά στο λιμάνι του Ηρακλείου;

Haldol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανείς που μπορώ να αφήσω με ασφάλεια * το αυτοκίνητό μου για περίπου μέχρι τις 8/01 κοντά στο λιμάνι;

Όταν ταξιδεύω το Σ/Κ συνήθως τιμώ τον χώρο τον ΚΤΕΛ, λίγο πιο δεξιά από την καντίνα. Ή και το δρόμο από Ικάρου αριστερά προς ΚΤΕΛ. Αλλά καθημερινές αν βρεις θέση εκεί πρέπει να πας και σε πρακτορείο να κάνεις ένα τζόκερ.

* Με ασφάλεια σημαίνει ότι ψάχνω νόμιμο μέρος (μη βρω κάνα χαρτάκι στο παρμπρίζ) και ήσυχο (μη βρω το αυτοκίνητο χωρίς παρμπρίζ...).

Δημοσ.

Άσε το έξω από το μπόουλινκ σέντερ, από την πλευρά της Εθν. Αντιστάσεως.

Πάρκιν δεν είναι βέβαια αλλά δεν θα το ακουμπήσει κανείς.

Δημοσ.

Δεν απαγορεύεται η στάθμευση εκεί; Άμα όχι και βρω θέση καλά θα είναι. :D

ΥΓ: Δεν ψάχνω "parking" με την έννοια του σταθμού αυτοκινήτων. Απλά ένα σίγουρο μέρος να το αφήσω θέλω.

Δημοσ.

Δεν απαγορεύεται η στάθμευση εκεί; Άμα όχι και βρω θέση καλά θα είναι. :D

ΥΓ: Δεν ψάχνω "parking" με την έννοια του σταθμού αυτοκινήτων. Απλά ένα σίγουρο μέρος να το αφήσω θέλω.

Όχι δεν απαγορεύεται.:)

Δημοσ.

Και όμως απαγορεύεται! Εχθές που έψαχνα κοίταξα και εκεί. Έχει σήμανση ακριβώς έξω από το μαγαζί.

Ρώτησα και στο ιδιωτικό parking του ΟΛΗ και μου έπεσαν τα αυτιά. Μου ζητούσαν 3€ ανά ημέρα. Μέχρι να γυρίσω θα έπρεπε να δώσω... 45€ περίπου.

Βρήκα πάντως έξω από το μαγαζί με τα ηλεκτρονικά, στο δρόμο από Ικάρου -> ΚΤΕΛ. Αρκεί να μην το βρω βανδαλισμένο. :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...