Προς το περιεχόμενο

Crucia ballistix pc8500 error

rosgr100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον εχω ενα σετακι μνημες οι οποιες σε Memtest και διαγνωστικο των Windows μου βγαζουν σφαλματα δοκιμασα μια μια της μνημες και με την μια δεν ξεκινανουσε ο υπολογιστης! Τις δοκιμασα σε διαφορετικα σλοτ μηπως εφταιγε αυτο , αλλα τζιφος! Τις στελνω λοιπον στο πλαισιο και μου λενε (μετα απο μια βδομαδα) οτι οι μνημες περασαν 5 τεστ απο Memtest και μου λενε οτι δεν μπορουν να τις αλλαξουν γιατι δεν εχουν τιποτα! τωρα τρεχω το pc με αλλες μνημες και δεν εχω κανενα προβλημα! Το σετακι ετρεχε συμφωνα με αυτα που προτεινει ο κατασκευαστης αλλα δοκιμασα και σε Auto! Μου φαινεται οτι με δουλεουν οι τεχνικοι του πλαισιου!

EDIT: να προσθεσω οτι οι μνημες ειναι συμβατες με την μητρικη μου και αυτη εχει το τελευταιο bios! Και πως το pc λειτουργουσε κανονικα για κανενα μηνα και μετα αρχισε τις BSOD με μηνυματα που υποδυκνειουν προβλημα στις μνημες!Μεχρι και δυο φορματ εκανα μηπως εφταιγαν τα Windows!

Δημοσ.

Οχι τους εβαλα να τρεξουν και διαγνωστικο των windows γιατι και εκει σφαλματα μου εβγαζαν!

Η φαση ειναι οτι μου ειπε οτι εκει ξεκιναει κανονικα ο υπολογιστης με καθε στικακι ξεχωριστα!

Δημοσ.

Πάρ'τες πίσω και πήγαινε σε άλλο υποκατάστημα, προφανώς έπεσες σε κάποιο απίθανο τεχνικό.

Σε αντίστοιχο πρόβλημα πριν από λίγο καιρό, ένα "δε βγάζει memtest"από μέρους μου ήταν αρκετό για να μου τις αλλάξουν επί τόπου και χωρίς έλεγχο.

Δημοσ.

Liopyr αυτη την στιγμη μενω κερκυρα! Οταν πηρα στα κεντρικα του πλαισιου μου ειπαν παρτε τηληφωνο στο καταστημα που αγορασατε τις μνημες και συνεννοηθείτε για την αλλαγη! Εγω τις ειχα παρει απο το πλαισιο μαγουλας οποτε τις εστειλα εκει!

Η φαση ειναι οτι ο τεχνικοςμου λεει οτι μαλλον τρεχω παλια εκδοση του Memtest και του λεω εγω τρεχω την 4.10 και μου λεει εγω εδω εχω την 4.11 και οσο και αν εψαξα εγω αυτην δεν την βρηκα πουθενα!

Δημοσ.

Δεν έχει σημασία το υποκατάστημα που τις αγόρασες, όπου θες τις πας.

Εξαιρείται για κάποιο λόγο το stock house, ότι πάρεις από εκεί, μόνο εκεί γίνεται rma.

Τρέξε το memtest86 που είναι bootable και πιο αξιόπιστο.

Άστο μπόλικες ώρες να περάσει αρκετές λούπες αν δε βγάλει γρήγορα error.

• Moderators
Δημοσ.

Αααα για εξηγησε λιγο αυτο που λες (και λετε ολοι) με τις λουπες.

ΜΙΑ λουπα δεν τσεκαρει το 100% της ραμ?

Αν λοιπον εχει η ραμ προβλημα γιατι να φανει στη 2η-3η-ν λουπα και οχι στη πρωτη?

Δημοσ.

Πώς δουλεύει ακριβώς δε ξέρω, αλλά έχω ακούσει περιπτώσεις που έβγαλε error στην 8η και 9η λούπα ξερωγω...

• Moderators
Δημοσ.

Εγω μεχρι τωρα οταν κλοκαρω, απαξ και περασει 1 ωρα linpack και μια λουπα memtest, απλα δεν εχω δει ΠΟΤΕ bsod... :/

Δημοσ.

Εγώ memtest δε τρέχω ποτέ αν δεν υπάρχει ήδη πρόβλημα.

Θεωρώ πως το linpack είναι αρκετό από μόνο του για stability checker.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...