Προς το περιεχόμενο

Απορία για μνήμες

Rooters

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και συγνώμη που ανοίγω θέμα. Έχω μια απορία, διότι δεν ξέρω απο αυτά και πολύ. Πήγα και πήρα προσφατα μια μνήμη Kingston για το pc χωρητικότητας 1GB. Όταν το έβαλα πάνω στο pc, μάλλον την έβαλα ανάποδα και έκαιγε πάρα πολύ η μνήμη, ενώ συγχόνως το pc έκανε συνεχιζόμενο ήχο,μπιιιιπ.

Την έβγαλα και μετά το pc δεν ανοιγε με τιποτα. Λέω πάει, τί έκαψα τώρα, καμια μητρική...;;;

Μετά από λίγη ώρα λέει ο πατήρ μου βάλτην αλλιώς. Έτσι έκανα και δούλεψε το pc και την αναγνώρισε. Η ερώτησή μου είναι γιτί το έκανε αυτό και αν χάλασε τίποτα μέσα. Καινουργιο pc είναι κρίμα. Γιατί έκαψαν τόσο πολύ οι μνήμες..;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την οποια βοηθεια. Επιπλέον το μπλέ τί είναι πάνω της. Η άλλη γιατί δεν έχει τέτοιο πάνω...;;;

PER.552648.jpg

Δημοσ.

Ίσως ήταν κάποιο πρόβλημα συγχρονισμού με αυτή που είχε ήδη μέσα.

Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά πριν βάλω την καινούργια μνήμη βγάζω την μπαταριούλα του BIOS.

Αλλά εφόσον είναι όλα καλά τώρα μεγιές :D

Δημοσ.

Έτσι καίνε οι μνήμες φίλε μου μη φοβάσαι.

Αναλόγως την RAM που χρησιμοποιεί εκείνη την στιγμή αναπτύσει και ανάλογη θερμότητα.

Επίσης η RAM δεν υπάρχει περίπτωση να μπει ανάποδα γιατί έχει μια εγκοπή και αυτή ή εγκοπή μπαίνει μόνο από την σωστή πλευρά. Μήπως έσπασες τίποτα;

Επίσης τα δύο άσπρα "αυτάκια" (κλιπσάκια) που είναι στις άκρες πρέπει με το σπρώξιμο να κουμπώσουν και να πεταχτούν μόνα τους προς τα έξω (βλ. εικ.)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...