Luxx Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Εχω το δικαιωμα να ανοιξω πρωτα το πακετο και μετα να πληρωσω; Γιατι μπορει ο αλλος να μη εβαλε μεσα αυτο που αγορασα. Τοσα χρονια ποτε δε το εχω κανει παντως.
QUANTAS Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 όχι δεν έχεις το δικαίωμα...Ο μεταφορέας είτε είναι εταιρία ταχυμεταφορών,είτε τα ΕΛ.ΤΑ έχουν υποχρέωση να παραδώσουν το πακετο και μονο και οχι να ελεγξουν τι περιέχει... Εσυ απλα το παραλαμβάνεις πληρώνοντας το ποσό της αντικαταβολής ή να αρνηθείς αγνοώντας τις ειδοποιήσεις...
Luxx Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Και πως μπορω να αποδειξω οτι δεν με κοροιδεψαν;
Critter Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Προπερισυ, είχα αγοράσει ένα iphone μέσω αγγελιας και μου έσκασε με Courier σπίτι. Είχα πεί στον αποστολέα να γράψει στις σημειώσεις "ο παραλήπτης πριν πληρώσει, να ανοίξει το δέμα προς επιβεβαίωση αυθεντικότητας" (κάπως έτσι το είχαμε συμφωνήσει να γραφτεί). Πράγματι, ο ίδιος ο Courier μου είπε να το κάνω και αφού βεβαιώθηκα οτι όλα ήταν οκ, του έδωσα τα λεφτά. Φυσικα, αν το επέστρεφε στον παραλήπτη ανοιχτό, ο παραλήπτης δεν μπορούσε να τους κάνει κάτι καθώς ο ίδιος το είχε γράψει και υπήρχαν εγγραφα προς απόδειξη. ΑΡΑ, ναι γίνεται. Άσε που αν ο άλλος δεχτεί να το γράψει αυτό, τότε είσαι ακόμα πιο σίγουρος οτι όλα ειναι οκ ακομα και χωρίς να το ανοίξεις.
Luxx Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Ναι αλλα σε e-shops δεν υπαρχει τετοια επιλογη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 αγοράζεις από αξιόπιστα e-shops τότε...
liopyr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Εκτός αυτού, τα μεγάλα eshops κάνουν μόνα τους τις διανομές συνήθως, οπότε μπορείς να πουλήσεις όση τρέλα θες στην παραλαβή. Αρκετές φορές που έχω παραγγείλει από τα δύο γνωστά, έχω ταλαιπωρήσει λίγα δευτερόλεπτα τον courier για να ελέγξω το περιεχόμενο του δέματος. Δε μου έφεραν καμία αντίρρηση.
Luxx Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Οσο αξιοπιστος και να ειναι ο αλλος, σε μια τεραστια παραγγελια 1000+ γιατι να μη σου τη φερει; Και μετα αντε να το αποδειξεις εσυ.. Βεβαια σε χανει απο πελατη μετα, αλλα ο μεσος ορος 1 φορα αγοραζει απο καποιο e-shop.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 ah καλά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.