Προς το περιεχόμενο

Iphone 3gs προβλημα

JohnnieWalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα... εχθες εκει που ειχα το κινητου μια χαρα... μια στιγμη οταν το ξαναειδα παρατηρησα οτι ηταν αδειο και ειχε κλεισει... οταν πηγα να το ανοιξω απλα εβγαζε οτι θελει φορτιση ετσι λοιπον ειπα να το βαλω να φορτιση αλλα τιποτα τελειως νεκρο και εξακολουθει να βγαζει το ιδιο σημα οτι θελει φορτιση... παταω το power+home κουμπια για πολυ ωρα αλλα απολυτος τιποτα σα να ανοιγει το τηλεφωνο να μου διχνει το σημα οτι θελει φορτιση και ξανακλεινει.... τι να κανω;;;

Δημοσ.

Μήπως σου βγάζει το εικονίδιο του iTunes μαζί με ένα USB βύσμα

που σημαίνει πως πρέπει να ενεργοποιήσεις το iPhone μέσω iTunes;

Δημοσ.

Mε τα συμπτώματα που αναφέρει ο Φίλος παραπάνω το κινητο θέλει service. Μπορείς να δοκιμασεις να κανείς ένα restore , δηλ. να σβησεις τα πάντα και να μη κρατήσεις backup καθολου (set as new) και να δεις τι γίνεται. Αν φταίει το software θα διορθωθεί. Αλλιώς service.

Αν δεν μπορείς καν να κανείς restore βάλτο πρώτα σε dfu mode. Ψάξτο στο google αν δεν Ξερεις τι ειναι.

Δημοσ.

Αν μπορείς γράψε μας τί ακριβώς βλέπεις στην οθόνη του κινητού σου

για να καταλάβουμε.

Η φράση "απλα εβγαζε οτι θελει φορτιση" δεν περιγράφει εικόνα.

Θα ήταν τουλάχιστον αστείο να σταλεί το κινητό για service σε περίπτωση που απλά ήθελε activation.

Δημοσ.

οχι δεν θελει activation... και δεν μπορω να κανω ουτε ρεσετ ουτε ρεστορε... απλα οταν το ανοιγω βγαζει την εξης εικονα: βγαζει το λογοτυπο της μπαταρια αναβοσβηνει 2-3 μεσα στη μπαταρια ενα κομματι κοκκινο οτι ειναι αδεια (ενα κομματι κοκκινο κατω κατω οταν ειναι αδεια) και απο κατω απο την μπαταρια βγαζει το καλωδιο με ενα βελακι να δειχνει ενα κευρανο (οτι θελει φορτιση) τεσπα θα το παω για service γιατι εχω φαι ολο το ιντερνετ ολοι για restore και reset λενε αλλα δεν μπορω να του κανω τιποτα.....

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε μου.Μετά από το 5 περίπου μήνες έρχομαι και γω να ρωτήσω το ίδιο ακριβώς πράγμα!

Απο χθές το βράδυ, το κινητό μου 3GS έχει κλείσει.Μου βγάζει ένδειξη ότι θέλει φορτιση και όταν το βάζω στην πρίζα, δείχνει για 10΄΄ οτι πάει να φορτίσει και μετά σβήνει.Εμφανίζει και σε μένα τον κεραυνό και τα σχετικά.Επειδή έχω ψιλοφρικάρει μήπως θα μπορούσες να μου πεις τι του συμβαίνει και πώς το αντιμετώπισες?

Δημοσ.

καλησπερα και απο μενα,τα συμπτωματα που περιγραφετε τα ειχα αντιμετωπισει στο 3g και εφτιαξε συνδεοντας και αποσυνδεοντας την μπαταρια...πρεπει φυσικα να ανοιχτει το τηλεφωνο και το ιδανικο αφου θα το ανοιξετε ειναι να αλλαξετε και μπαταρια καλου κακου....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...