Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To Γραφείο του Επιτρόπου Πληροφοριών στη Βρετανία ανακοίνωσε πρόσφατα πως όλα τα προσωπικά δεδομένα που είχαν συλλεχθεί από τη Google, και συγκεκριμένα από τα αυτοκίνητα του Street View, διεγράφησαν. Επιπλέον μια πρώτη ομάδα δεδομένων, που περιελάμβαναν e-mails, URLs και passwords είχαν διαγραφεί τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο επίτροπος που είναι υπεύθυνος για θέματα προσωπικών δεδομένων στην Βρετανία δέχτηκε σκληρή κριτική για την μή λήψη νομικών μέτρων εναντίον της Google. Η Επιτροπή πληροφοριών απάντησε πώς δεν είχαν στοιχεία για να βασίσουν αυτή τη κίνηση. Τόνισε όμως και παραδέχτηκε πώς δεν πραγματοποιήθηκε εις βάθος έρευνα, σαν αυτή που έλαβε χώρα στον Καναδά.

Η διαγραφή των δεδομένων πραγματοποιήθηκε από την Google. Το έργο της επιβεβαίωσης της διαγραφής των δεδομένων ανέλαβε να το πραγματοποιήσει η Stroz Friedberg.

Link.png Site: BBC

Δημοσ.

Και σιγά μη δεν μπορεί ολόκληρη πολυεθνική Google να τα κρύψει απλά από την "κυβερνησούλα" του Ηνωμένου Βασιλείου.

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

Δημοσ.

"Να κοιτάξτε, εδώ εδώ, να, τώρα πατάω το Delete.."

μην ανησυχείτε,θα τα κάνει restore από τον ''κάδο ανακύκλωσης'' άμα χρειαστεί

Δημοσ.

μην ανησυχείτε,θα τα κάνει restore από τον ''κάδο ανακύκλωσης'' άμα χρειαστεί

Χαχαχαχαχα..

ΕΓΡΑΨΕΣ!!

Τωρα τι βλακειες ειναι αυτες.. Αν θελουν κρυβουν τα παντα..

google ειναι.. Εδω εμεις θα μπορουσαμε να τα κρυψουμε

Δημοσ.

Δεν ξερω αν ειναι σχετικο αλλα απο σημερα το Youtube δεν μου επιτρεπει να μπω στον λογαριασμο μου αν δεν εχω Google account!Ποτε δεν ειχα Google account!Μονο Yahoo!Εμπαινα στον Youtube λογαριασμο μου μεσω του site τους.

Τους εστειλα ενα email και περιμενω να δω τι θα μου απαντησουν.

Μηπως αλλο insomnia μελος εχει παρομοιο προβλημα?

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι, αυτός ο Stroz Friedberg, ποιός είναι;

Μήπως κανένας super-αξιόπιστος τύπος που θα τον ακούσουν οι βρετανοί και θα πουν, ααα αυτός εντάξει τότε είμαστε προστατευμένοι, θα υπερασπιστή τα δικαιώματα μας.

Δημοσ.

Και τώρα δηλαδή μας λέει ότι τα δεδομένα δεν υπάρχουν σε κάποιο φλασακι κανενός ζηλιαρη υπαληλου απο το ΙΤ που θέλει να τσεκάρει την γκομενα του με ποιον μιλάει...

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

Δημοσ.

Ε χμ... τα δεδομένα ήταν περί τα 600GB

Επίσης, κανένας δεν μας είπε ότι διέγραψαν τα δεδομένα αυτά καθ'αυτά, απλώς ότι διέγραψαν τα προσωπικά δεδομένα. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...