Προς το περιεχόμενο

ανιχνευτές κίνησης

stathisbsg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ζητώ τη βοήθεια σας!! μένω σε απομονωμένη περιοχή και θέλω να εγκαταστήσω για λόγους ασφαλείας, έξω από το σπίτι ανιχνευτή κίνησης, ο οποίος να με ειδοποιεί τη νύχτα που κοιμάμαι (όχι συναγερμό) και να ξυπνάω για τυχόν αυτοκίνητα που έρχονται απέξω, φαντάζομαι μια απλή συσκευή που θα λαμβάνει το σήμα από ασύρματο ανιχνευτή και θα παράγει ήχο, όχι συναγερμό με κουμπάκια και κωδικούς, επίσης και ιδέες για πατέντες είναι ευπρόσδεκτες με σκοπό το χαμηλό κόστος ;)

Δημοσ.

Κάποιος γνωστός μου, που πιάνουν τα χέρια του, αγόρασε μια απλή λάμπα-κίνησης

Projector_Light__4b439ed58a664.jpg

και απο την πάροχή ρεύματος (που πάει στην λάμπα αλογόνου) τράβηξε άλλο ένα καλώδιο μέχρι το σπίτι του και σύνδεσε μια λάμπα. Έτσι κάθε φορά που άναβε η εξωτερική λάμπα, άναβε και η λάμπα μέσα στο σπίτι. Εσύ αντί για λάμπα, μπορείς να συνδέσεις ένα μπάζερ.

Δημοσ.

Να προσθέσω ότι όλοι οι ανιχνευτές κίνησης έχουν διακοπτάκι για να ρυθμίζεις την ευαισθησία .Μην το βάλεις μπροστά σε λουλούδια ,γενικότερα φυτά γιατί με το παραμικρό αεράκι θα σου αναβοσβήνει ;)

Έτσι όπως λέει ο isay έχω ενώσει κ εγώ αυτές τις λάμπες και με άλλα προβολάκια περιφερειακά και είναι τζιτζί :D

Δημοσ.

Να προσθέσω ότι όλοι οι ανιχνευτές κίνησης έχουν διακοπτάκι για να ρυθμίζεις την ευαισθησία .Μην το βάλεις μπροστά σε λουλούδια ,γενικότερα φυτά γιατί με το παραμικρό αεράκι θα σου αναβοσβήνει ;)

Έτσι όπως λέει ο isay έχω ενώσει κ εγώ αυτές τις λάμπες και με άλλα προβολάκια περιφερειακά και είναι τζιτζί :D

Σωστα,αλλα μην ξεχναμε ομως οτι σε εναν εξωτερικο χωρο δεν κινουνται μονο τα φυτα τα δικα μας και τα λουλουδια μας,αλλα με εναν δυνατο αερα,ολα τα φυλλα που ταξιδευουν,σακουλες,χαρτια και πολλα αλλα ιπταμενα.

Δεν ξερω αν εισαι σε μπαλκονι,αλλα επισης μην ξεχνας γατες,ποντικια,κατσαριδες και αλλα ζωντανα.Βεβαια ,υπαρχουν ανιχνευτες με ανοσια σε κατοικιδια και γενικως μικρα ζωα που προστατευουν να μην χτυπαει συνεχως.Οσο αναφορα τα σκουπιδια που μεταφερει ο αερας,ενας φιλος που βαζει συναγερμους,μου ειπε οτι η λυση ειναι δυο διαφορετικες δεσμες οι οποιες θα πρεπει να κλεισουν και οι δυο ταυτοχρονα για να χτυπησει,το οποιο ειναι λιγο δυσκολο να το καταφερει κατι ιπταμενο.

Εχει παρα πολλους ανιχνευτες,αρκει να ψαξεις και φυσικα να διαθεσεις τα απαιτουμενα χρηματα.

Δημοσ.

Αυτο που μπορεις να κανεις μιας και το εχω κανει και εγω, ειναι να βαλεις εκτος απο λαμπα και κατι μελωδικο στα 220V, για να ακους και τον ηχο αν εισαι καπου μεσα και δε βλεπεις το φως. Μη βαλεις κατι σε σειρηνα γιατι θα κουφαινεσε θα σε ενοχλει και αναγκαστικα θα την αλλαξεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...