ermakiotakos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Γεια σας με το σχολείο ετοιμάζουμε εφημερίδα και θέλω να περάσω αυτό το temblate http://newwpthemes.com/demo/MobileNews/....αλλα δεν ξέρω πως.Βασικα το blog λέω να το κάνω στο blogspot αμα έχετε καμια αλλη ιδεα καπου αλλου να το κανω πειτε.....ευχαριστω....Καλες Γιορτες σε ολους!!!!!!!!!!
ermakiotakos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 ξες κανα αλλο μερος όπως webs.com και τέτοια που μπορώ να το βάλω.....???
_tasos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Νομίζω πως μπορείς να το κάνεις στο wordpress και να έχεις το http://<myblogname>.wordpress.com. Εκεί θα μπορέσεις να βάλεις το theme που διάλεξες. Θα χρειαστεί να κάνεις signup στο wordpress.com για αυτό. Δες περισσότερες λεπτομέρειες εδώ: http://learn.wordpress.com/get-started/.
black_widow Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Στο wordpress.com δεν μπορείς να βάλεις ό,τι theme θέλεις , περιορίζεσαι στο να επιλέξεις κάποια συγκεκριμένα. Αναγκαστικά αγοράζεις domain και ψάχνεις για hosting για να έχεις την ελευθερία του να βάλεις ό,τι theme και plugin θες. Το gr domain πάει γύρω στα 20 ευρώ για 2 χρόνια και to hosting γύρω στα 5 ευρώ το μήνα , καλύπτεται άνετα το κόστος με κάποια διαφήμιση τοπικής επιχείρησης. Tα themes του wordpress.com εμένα δε μου αρέσουν , για αυτό και έχω αρχίσει τη μεταφορά των blog μου σε δικά μου domains και hosting. Yπάρχει και αυτό σε δωρεάν hosting Freehostia. Δεν έχω ασχοληθεί με δωρεάν hosting , τα 250 ΜΒ μου φαίνονται λίγα πάντως.
_tasos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Στο wordpress.com δεν μπορείς να βάλεις ό,τι theme θέλεις , περιορίζεσαι στο να επιλέξεις κάποια συγκεκριμένα Ισχύει και το ίδιο για τα plugins; Ή εκεί υπάρχει η ελευθερία να εγκαταστήσουμε ότι θέλουμε;
Cool-processor Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά(αν και ειστε πιο μεγαλοι από εμενα ) λέω ότι το webs.com ειναι η πιο εύκολη λύση μή μπλέξει με wordpress και skins όπως είπε η black_widow και html css κτλ.
thanocaster Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Ναι αλλά βλέπω εδώ ότι αν δεν πληρώσει, θα έχει διαφημίσεις στο site του, πάλι θα έχει να επιλέξει από κάποια έτοιμα templates χωρίς σοβαρή παραμετροποίηση (όπως και στο wp), αλλά και -το σημαντικότερο- θα έχει μόλις 40mb χώρο για τη σελίδα του, τη στιγμή που το wp προσφέρει 3gb. Εφόσον πρόκειται και για εφημερίδα, που θα έχει ολοένα αυξανόμενο περιεχόμενο με φωτογραφίες, νομίζω ότι είναι πολύ λίγος χώρος...
black_widow Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Γιατί να μην πάει προς Wordpress δηλαδή ; Προσωπικά ξεκίνησα στο wordpress.com μέχρι να μάθω τις λειτουργίες και τώρα σιγά σιγά μεταφέρομαι στο wordpress.org. Αρχικά και εγώ το φοβόμουν να κάνω τη μετάβαση στο wordpress.org αλλά δεν είναι και τόσο τραγικό πια. Δε χρειάζεται να ξέρεις κώδικα , διαλέγεις ένα theme που σου αρέσει , το περνάς στο φάκελο με τα themes σου , το ενεργοποιείς ( πώς λέγεται τελοσπάντων ) , φτιάχνεις τα μενού σου μετά ,τις κατηγορίες , μία χαρά και μετά αρχίζεις να γράφεις τα άρθρα σου . Υπάρχουν και κατηγορίες χρηστών με διαφορετικά δικαιώματα στο Wordpress , κάτι πολύ χρήσιμο για αυτό που θέλει ο topic starter , δε θα γράφει μόνο ένα άτομο άρθρα φαντάζομαι. Plugins από αυτά που κυκλοφορούν βάζω , π.χ. για να βάλω μία φόρμα επικοινωνίας plugin έβαλα , δεν ξέρω κώδικα ...
dyrer Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Μια και είσαι από εφημερίδα το καλύτερο είναι σε δικό σου domain και να εγκαταστήσεις το wordpress script. Τώρα για τις γνώσεις θα πρεπει να απευθυνθείς σε κάποιον που να γνωρίζει τουλάχιστον στην αρχή. Ενώ η καλύτερη δωρεαν λύση είναι το wordpress.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.