Προς το περιεχόμενο

Συνδεση οθονης με Pc

darkdemon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπεριζω ολους τους συμφορουμιτες ,για ακομη μια φορα θα χρειαστω την βοηθεια σας .Λοιπν μετα απο πολυ καιρο αποφασισα να συνδεσω το παλιο pc μιας και η μητερα μου ηθελε να κανει παλι την εξασκηση σης( ξερετε καθε μια βδομαδα αναγκαζομουν να του κανω φορματ απο τους ιους και λοιπα) σημερα πηγα να το συνδεσω και ενω το κουτι λειτουργει κανονικα η οθονη δεν περνει ρευμα.Δοκιμασα ξανα μηπως φταινε να καλωδια αλλα τιποτα .

Παρακατω παραθετω καποιες φωτογραφιες του εσωτερικου μηπως φταει η συνδεσμολογια ( μπας και βγηκε τιποτα απο κανενα τρανταγμα)

http://img200.imageshack.us/g/1001358u.jpg/

P.S Δεν αξιζει να το παω σε τεχνικο για να δωσω και 20 ευρω μιας και ολο το κουτι μαζι με οθονη να κανει 80 ευρω

Ευχαρσιτω προκαταβολικα

Δημοσ.

να βαλω αλλη οθονη δν μποεω μιας και δεν εχω

δοκιμασα να βγαλω την καρτα και να την ξαναβαλω τιποτα

εβγαλα την μπαταρια και την ξαναβαλα παλι τιποτα

δοκιμασα να βγαλω το καλωδιο συνδεσης με την οθονη και να αναψω το pc και παλι τιποτα ......καμοια ιδεα?

Δημοσ.

δυστηχως δεν εχω αλλα pc ( μονο αλλο λαπτοπ) δεν γινεται με αλλο τροπο τιποτα? λες νσ φταιει η οθονη?

Μπορείς να την συνδέσεις και στο λάπτοπ

EDIT : Αν δεν παίξει αυτόματα σε αυτή την οθόνη ίσως πρέπει να μεταφέρεις το σήμα στην εξωτερική οθόνη πατώντας το FN + κάποιο από τα F του laptop

Δημοσ.

ενταξει ειχε χαλασει το ups και δεν επερνε ρευμα δοκιμασα να βγαλω το ups και να συνδεσω την οθονη απευθειας στο ρευμα και τωρα η οθονη αναβει.Ομως τωρα αφου δοκιμασα να κανω εγκατασταση τα windows xp αλλα και τα linux fedora εχω προβλημα.Αρχικα δοκιμασα να βαλω τα windows boot απο cd διαλεξα τα partitions και αρχισε να φορτωνει εκανε κανονικα το ρεσταρτ ωστε να ξεκινισει το εικονικο περιβαλλον με την μπλε εικονα αλλα στο ρεσταρτ κολλαει και μενει σε ενα σημειο οπου η οθονη ειναι μαυρη και μια ασπρη παυλα αναβοσβηνει .Δοκιμσα και τα fedora εκανε κανονικα εγκατασταση και μετα το ρεσταρτ η ιδια οθονη με την ασπρη παυλα να αναβοσβηνει (λογικα το προβλημα δν ειναι στο λογισμικο)

Δημοσ.

Έλεγξε στο BIOS την Boot Sequence (κάπως έτσι θα το γράφει) και σιγουρέψου πως ο σκληρός δίσκος με το λειτουργικό είναι μέσα στη λίστα, κατά προτίμηση κάτω από το CD.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...