slygeo87 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Μια φορά που τα «λέγαμε» με τον ξάδερφο μου (το πρωΐ =ρ), χτυπάμε μια πόρτα, ανοίγει ένας παππούς και μας βάζει στο σπιτικό του. Καθόμαστε στο σαλόνι, μας φέρνει σοκολατάκι (να και το candy χα, πρέπει να ήταν seal of approval φάση), μας ρώτησε την ιστορία της ζωής μας και μας έδωσε από ένα πενηντάρικο στον κάθε ένα (δραχμές ξέτε). Τα κάλαντα ΔΕΝ τα είπαμε και μετά φύγαμε. Αυτά. I felt abused. Χρόνια πολλά και καλά σε όλους!
De@th L0rd Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Χρονια πολλά κουφάλες,και μη ξεχάσετε τις παρτούζες στο τζάκι.
PETROS13 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Καλά Χριστούγγενα, και χρόνια πολλά σε όλους! :D
thanocaster Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 εσυ καλο μου αμστερνταμ εισαι; Απ' ότι φαίνεται το νέο έτος θα βρει το ινσόμνια διασκορπισμένο σε όλο τον πλανήτη. Ούτε τσακωμένοι να ήμαστε!
evabb Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Απ' ότι φαίνεται το νέο έτος θα βρει το ινσόμνια διασκορπισμένο σε όλο τον πλανήτη. Ούτε τσακωμένοι να ήμαστε! μην μου χαλας το ψηστιρι ρε
thanocaster Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 καλά, αλλά θα στείλεις εδώ πάνω καμιά φίλη σου (από τις καλές ε; ) και κανά ντουρούμ...
mastor10 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 χρονια πολλα καλα Χρηστουγεννα αντε να φαμε και τη μαγειρίτσα
JERONIMO888 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 και εγω σουβλιζω αρνι απο το πρωι σε καμια ωριτσα θα ειναι ετοιμο και τα χριστουγεννα γραφονται με γιωτα οχι με ηττα
kx5 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Λίγη ώρα πριν πάμε για ανάληψη στο γιορτινό τραπέζι... Χρόνια πολλά!
opera Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Για να μη ξεχνάμε την καταγωγή μας από το blog της Εκάτης. Χαρούμενο Τριέσπερο σε ΟΛΕΣ -OΛΟΥΣ και χρόνια μας πολλά και του Χρόνου με υγεία και χαρά!!! Τα Κάλαντα του Τριέσπερου,ευθέως από τους Αρχαίους Χρόνους,ακόμα τραγουδιούνται στην Κύπρο σε ορισμένα ορεινά χωριά. Τα παραθέτω σε καθομιλουμένη ελληνική με την αγάπη μου και τις ευχές μου..... Καλήν εσπέραν άρχοντες, αν είναι ορισμός σας Ηλιου τη θεία γέννηση να πω στ' αρχοντικό σας. Απόλλων άρχοντα θεέ, έλα ξανά κοντά μας συ φωτοδότη Βασιλιά, φώτισε την καρδιά μας. Λιώσε τα χιόνια στα βουνά ζεστανε τα πλατάνια φέρε μας γέλια και χαρά, ειρήνη και ζωντάνια. Στο σπίτι αυτό που μπήκαμε οι εστίες να μη σβήσουν κι όλοι οι νοικοκυραίοι του χίλια χρόνια να ζήσουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.