tribeye Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Πρόκειται να αγοράσω ένα desktop το οποίο έχω συνθέσει από μόνος μου και θέλω να είμαι σίγουρος ότι το τροφοδοτικό που θα του βάλω έχει αρκετή ισχύ ώστε να μην προκληθεί κάποια βλάβη. Το pc θα αποτελείται από τα εξής βασικά μέρη: 1.INTEL CORE I5-661 3.33 2.ASROCK H55M-GE 3.KINGSTON 4GB 4.ASUS EAH5450 1GB PCI-E 5.WESTERN DIGITAL 1TB 6.LG DVD REWRITER Το τροφοδοτικό που έχω επιλέξει είναι το κάτωθι: THERMALTAKE W0134 TR2 RX 550W CABLE MANAGEMENT Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
p_under Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 μια χαρα φτανουν . ακομα κ με πιο μικρο ανετα θα ησουν
rafail1994 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Όπως είπε και ο φίλος από πάνω ^^ το τροφοδοτικό είναι επαρκές .Και γενικά μην κοιτάμε μόνο τα watt από ένα τροφοδοτικό αλλά την Efficiency τα αμπέρ που δίνει τον θόρυβο που παράγει το ανεμιστήρακι του αν θέλουμε κάτι αθόρυβο και τα χρόνια εγγύησης που μας δίνει ο κατασκευαστής.
moldovan20 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Θα σου πρότεινα να επιλέξεις κάποιο άλλο τροφοδοτικό από το TR2 αν δεν έχεις κάνει την αγορά ήδη .
maik42 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Θα σου πρότεινα να επιλέξεις κάποιο άλλο τροφοδοτικό από το TR2 αν δεν έχεις κάνει την αγορά ήδη . για ποιον λογο; επειδη και εγω TR2 εχω εδω και εναν χρονο και δοξα τω Θεο δεν μου παρουσιασε κανενα προβλημα. δεν ειναι αξιοπιστα; να μπω στο τρυπακι να το αλαξω;
tribeye Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Καταρχήν ευχαριστώ, κατάλαβα ότι από θέμα watts δεν θα έχω πρόβλημα(μέχρι 500W-550W είναι καλά). 1. Θα σου πρότεινα να επιλέξεις κάποιο άλλο τροφοδοτικό από το TR2 αν δεν έχεις κάνει την αγορά ήδη . Δεν έχω προβεί ακόμη σε αγορά αλλά γιατί να επιλέξω κάποιο άλλο τροφοδοτικό; Νομίζω τα Thermaltake έχουν καλή φήμη, εκτός και αν έχει θέμα το συγκεκριμένο μοντέλο. Κάποια πρόταση λοιπόν σε θέμα μάρκας;(πχ CORSAIR,XILENCE,ALLIED,....) 2. Όπως είπε και ο φίλος από πάνω ^^ το τροφοδοτικό είναι επαρκές .Και γενικά μην κοιτάμε μόνο τα watt από ένα τροφοδοτικό αλλά την Efficiency τα αμπέρ που δίνει τον θόρυβο που παράγει το ανεμιστήρακι του αν θέλουμε κάτι αθόρυβο και τα χρόνια εγγύησης που μας δίνει ο κατασκευαστής. Επίπεδο θορύβου: 16 dBA at 1300 RPM Εγγύηση: 3 χρόνια Λοιπές πληροφορίες:Link Είναι οκ(τουλάχιστον κοντά σε ένα μέσο όρο) αυτές οι τιμές;
p_under Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 κοιταξε κ την καινουργια value σειρα της corsair , στα λεφτα αυτα δεν περνεις κατι τοσο ποιοτικο οσο η corsair .
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Και τα TR2 πλεον ειναι αρκετα αξιοπιστα και σαφεστατα πολυ καλυτερα απο τα πρωτα χρεπια TR2, όπου ειχαμε αναληθες amperage στα ταμπελακια, αναφορες με προβληματα δυσλειτουργιες κτλ...
Centurion Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Ορίστε και ένα χρήσιμο εργαλείο από την Thermaltake για να δεις στο περίπου πόσα watts θα καις.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Ωραιο το λινκ αλλα το κουμπακι Overclock γιατι δεν ειναι διαθεσιμο;
VasKag Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Ωραιο το λινκ αλλα το κουμπακι Overclock γιατι δεν ειναι διαθεσιμο; εχει ενα checkbox που λεει "Overclock My CPU!"
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Lol, ουτε καν που το ειχα προσεξει! Η πλακα ειναι οτι θα εβαζα στοιχημα οτι καπου αλλου ειχα πετυχει τη σελιδα αυτη, αυτουσια οπως ειναι! Ισως με λιγοτετα parts στο database.
SlimData Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Όντως είναι πολυφορεμένο το συγκεκριμένο calculator.. Βέβαια κάτι δεν μου πάει καλά.. Παλιότερα σε άλλη σελίδα μου έβγαζε σε 90% load 864w και τώρα 728w.. Εν τω μεταξύ έχω hiper 680w και δεν έχει κρεμάσει ποτέ..
rafail1994 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Lol, ουτε καν που το ειχα προσεξει! Η πλακα ειναι οτι θα εβαζα στοιχημα οτι καπου αλλου ειχα πετυχει τη σελιδα αυτη, αυτουσια οπως ειναι! Ισως με λιγοτετα parts στο database. Μάλλοναυτό λες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.