Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω παρει 2 κουπονια και μου ηρθε ενα e-mail. Πρεπει να εκτυπωσω 2 φορες το ιδιο email; Τι ακριβως θα κανω; Ειναι για συντηρηση σε 2 air-condition που εχω.

Επεξ/σία από Luxx
  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

λογικα οταν κανεις log in στο σιτε που αγορασες τα κουπονια καπου(π.χ. οι αγορες μου)θα εχει τα κουπονια!

κατα 90% θα εχουν απλα εναν διαφορετικο κωδικο

Δημοσ.

Ναι εχουν διαφορετικο κωδικο, αλλα ειναι στην ιδια φωτογραφια και ειναι διαχωρισμενα με παυλες και ενα ψαλιδι. Τα εκτυπωνω και τα κοβω ή τα δινω ετσι οπως ειναι; Ή εκτυπωνω την σελιδα 2 φορες; Εγχρωμη εκτυπωση θελει;

Δημοσ.

Ναι εχουν διαφορετικο κωδικο, αλλα ειναι στην ιδια φωτογραφια και ειναι διαχωρισμενα με παυλες και ενα ψαλιδι. Τα εκτυπωνω και τα κοβω ή τα δινω ετσι οπως ειναι; Ή εκτυπωνω την σελιδα 2 φορες; Εγχρωμη εκτυπωση θελει;

Απλη εκτυπωση και κοβεις εκει που δειχνει και εισαι ετοιμος.Δινεις ενα καθε φορα

Δημοσ.

Εγώ αγοράζω αλλά δεν παρασύρομαι εύκολα! Συγκεκριμένα έχω αγοράζει 1 κουπόνι για κούρεμα με 7 Ευρώ, ένα κουπόνι που σου έδινε 60% έκπτωση σε γυαλιά ηλίου και ένα κουπόνι για σερβις αυτοκινήτου με 24 Ευρώ.

Νομίζω γλύτωσα, σχεδόν τα μισά λεφτά μου! Θα σας πρότεινα να μην αφήνετε τις γυναίκες να μπαίνουν σε τέτοια σάιτς, θα αρχίσει η υπερκατανάλωση!!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά πήρα ενα κουπόνι αλλά στο μεταξύ βρήκα μια καλύτερη προσφορά για την ίδια παροχή υπηρεσιών. Θέλω να επιστρέψω το πρωτο το οποίο το πλήρωσα με κάρτα (εννοείται ότι δεν πέρασαν οι 14 μέρες). Έχει κανένας εμπειρία από επιστροφή κουπονιού; Επιστρέφουν γρήγορα τα χρήματα στην κάρτα;

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά πήρα ενα κουπόνι αλλά στο μεταξύ βρήκα μια καλύτερη προσφορά για την ίδια παροχή υπηρεσιών. Θέλω να επιστρέψω το πρωτο το οποίο το πλήρωσα με κάρτα (εννοείται ότι δεν πέρασαν οι 14 μέρες). Έχει κανένας εμπειρία από επιστροφή κουπονιού; Επιστρέφουν γρήγορα τα χρήματα στην κάρτα;

είναι υποχρεωμένοι να σου επιστρέψουν το συνολικό ποσό εφόσον είσαι εντός της νόμιμης προθεσμίας των 14 ημερών. Καλό είναι να στείλεις γραπτώς το αίτημα σου πάντως.

Δημοσ.

Το παραπάνω ποστ είναι από τον Οκτώβρη, αλλά ευχαριστώ για την απάντηση. Τελικά έγινε η επιστροφή των χρημάτων, αλλα δεν μπορώ να πω ότι έγινε και με την πρώτη. Για την ακρίβεια, έγινε μετά από τουλάχιστον 3-4 τηλέφωνα, και αφού άρχισ ανα εκνευρίζομαι (ενώ στην αρχή ήμουν ευγενικός). Με πολλή επιφύλαξη θα αγοράσω την άλλη φορά. Τουτέστιν ποιός βγαίνει μακροπρόθεσμα χαμένος;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...