Προς το περιεχόμενο

Θόρυβος απο τροφοδοτικό

manosfp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@manosfp.Έχω τον ίδιο επεξεργαστή και μετά από overclock στα 4ghz με την μαμά ψήκτρα όταν έτρεχα stress test ακουγόταν για κάποια δευτερόλεπτα σταματούσε και ξανά άρχιζε αυτό το τσίριγμα που ακούγετε και σε εσένα αλλά όχι τόσο δυνατός.

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αυτα κυριως που ειναι μεσα στο τροφοδοτικο...... μιας και το ανοιξες. Αλλο πιθανο ειναι ο επεξεργαστης (βγαλτον και βαλτον παλι με θερμομονωτικη παστα), λιγοτερο ο σκληρος δισκος, καποιο πηνιο που δεν εχει πολυ κερι πανω του, τρανζιστορ βιδωμενα σε μικροψυκτρες, μετασχηματιστες που θελουν σφυξιμο οι πλακες τους..... αυτα.... σφιγγε..... μετα πας σε κουτια..... αν το ακουσαμε καλα κιολας.

Βασικα πιο πολυ για ανεμιστηρας μοιαζει.... !

Δημοσ.

Δεν είμαι τόσο experienced, δεν έχω ξεκουμπώσει ψύκτρα και ούτε θέλω να το κάνω.

Έδωσα 1500 ευρώ μόνο για πύργο και απαιτώ να δουλεύει άψογα για 5 χρόνια.

Θα τους τον πάω λοιπόν εκεί να σφίξουν αυτοί τις βίδες.

Η μεγάλη μαλακία είναι ότι είμαι σε νησί.

Κουβάλα τώρα ζώον το τέρας να μάθεις άλλη φορά να ψωνίζεις....

4950578420_c053bbc4bf.jpg

Δημοσ.

Εκεί σε θέλω...Πως το διαπιστώνουμε;

Ξέρω ξέρω, με δοκιμή σε άλλο μηχάνημα!

Εκτός αυτού;

Εύκολα.

1) Ξεκουμπώνεις το 24 ή 20 ακροδεκτών καλώδιο τροφοδοσίας από τη μητρική.

2) Παίρνεις έναν μεταλλικό συνδετήρα και τον λυγίζεις έτσι ώστε να φτιάξεις ένα βραχυκυκλωτή (jumper), έτσι ώστε

3) Να βραχυκυκλώσεις το πράσινο καλώδιο από την πρώτη σειρά του καλωδίου (20 ή 24 pin) τροφοδοσίας με ένα μαύρο. Προτίμησε να είναι το μαύρο που υπάρχει δίπλα του ακριβώς.

Εννοείται πώς το τροφοδοτικά θα είναι στην πρίζα και στη θέση 1. Για όση ώρα ο συνδετήρας είναι μέσα αυτό θα λειτουργεί. Μόλις θες να το κλείσεις απλά τον αφαιρείς.

Δημοσ.

Ναι, αλλά να ξέρεις ότι έτσι θα καταναλώνει ελάχιστο ρεύμα. Η διαδικασία είναι 1 λεπτό αν την έχεις ξανακάνει. Έτσι όμως δεν καταναλώνει πολύ ρεύμα, οπότε αν χρειάζεται υψηλή κατανάλωση για να σου δείξει το πρόβλημα δε θα το κάνει.

Δημοσ.

Εύκολα.

1) Ξεκουμπώνεις το 24 ή 20 ακροδεκτών καλώδιο τροφοδοσίας από τη μητρική.

2) Παίρνεις έναν μεταλλικό συνδετήρα και τον λυγίζεις έτσι ώστε να φτιάξεις ένα βραχυκυκλωτή (jumper), έτσι ώστε

3) Να βραχυκυκλώσεις το πράσινο καλώδιο από την πρώτη σειρά του καλωδίου (20 ή 24 pin) τροφοδοσίας με ένα μαύρο. Προτίμησε να είναι το μαύρο που υπάρχει δίπλα του ακριβώς.

Εννοείται πώς το τροφοδοτικά θα είναι στην πρίζα και στη θέση 1. Για όση ώρα ο συνδετήρας είναι μέσα αυτό θα λειτουργεί. Μόλις θες να το κλείσεις απλά τον αφαιρείς.

φίλε Ather το έκανα αλλά δεν ξεκινάει.

Πως το έκανα: μόνο το 24πινο έβαλα πάνω,τα άλλα τα αποσύνδεσα.

το είχα βραχυκυκλωμένο και μετά έβαλα το τροφοδοτικό στην πρίζα.

Επίσης του σύνδεσα και το dvd player για φορτίο αλλά πάλι τίποτα.

Δημοσ.

Αυτό είναι αδύνατο,το κουτί είναι πάνω απο 20 κιλά και πρέπει

να ταξιδέψει απο Δωδεκάνησα Αθήνα.

Θα το ξεσυνδέσω και θα το πάω στην Κρήτη την Τετάρτη.

Ελπίζω να μην χρειάζεται να πάει Αθήνα...

Παιδιά αν μπορέσω να πάρω άλλο τροφοδοτικό τι προτείνετε;

Υπάρχει καλύτερη μάρκα απο corsair?

p.s. αυτό το έρμο το λαπτοπάκι μου όλο στο κλάσιμο το έχω

και τελικά πάντα αυτό καθαρίζει...

Δημοσ.

Α οκ τότε .Το μόνο μην σου πουν ότι δεν έχει πρόβλημα και έχει κάτι άλλο στο pc :blink:

p.s. αυτό το έρμο το λαπτοπάκι μου όλο στο κλάσιμο το έχω

και τελικά πάντα αυτό καθαρίζει...

Χαχα και εγώ ένα από τα ιδία :Ρ

Δημοσ.

Ε τότε θα τους στείλω και το υπόλοιπο.

Άν και πλέον είμαι σίγουρος επειδή τώρα που

το έβγαλα απο τη θέση του και το έβαλα να δουλέψει

μπόρεσα να εστιάσω στο θόρυβο και είμαι σίγουρος

ότι βγαίνει απο αυτό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...