Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Eχω ενα 1500αρι τετοιο TurboX και δεν βρισκω την αποδειξη αγορας.Εχει σταματησει να δουλευει...Δειχνει να φορτιζει συνεχεια.Αξιζει και υπαρχει τροπος να του αλλαξω μπαταριες ? Ευχαριστω.
popeye68 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Ποιό είναι το μοντέλο; Δεν υπάρχει link του ΠΛΑΙΣΙΟ; Ρίξε μια ματιά εδώ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Ευχαριστω.Αυτο ειναι που τωρα το εχει μονο στο stock house http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/UPS/Turbo-X-1500-Sd-Line-Interactive-UPS-1500SD.htm
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Αν είσαι μέσα στην εγγύηση, και έχει κοπεί ονομαστική απόδειξη ίσως σταθείς τυχερός. Πρέπει να περιέχει δυο μπαταρίες, γύρω στο 50άρικο θα κοστίσει η αντικατάσταση..
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Αν είσαι μέσα στην εγγύηση, και έχει κοπεί ονομαστική απόδειξη ίσως σταθείς τυχερός. Πρέπει να περιέχει δυο μπαταρίες, γύρω στο 50άρικο θα κοστίσει η αντικατάσταση.. Το ξερω οτι αν ειναι ονομαστικη υπαρχει λυση αλλα και δεν ειμαι σιγουρος και ισως να εχει ληξη η εγγυηση. Μπορω να το παω καπου να αλλαξουν τις μπαταριες ? Νομιζω το Πλαισιο δεν το κανει γιατι λεει οτι θεωρειτε ασυμφορο.
joker99 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 ειναι πανευκολο να βγει η μπαταρια του ups.εχω αλλαξει 2 διαφορετικα. αν περνει 2 μπορεις να βρεις 2 σαν αυτες http://www.heliland.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=82&products_id=906 η τοποθετηση ειναι πολυ απλη με φυσακια,τα φυσακια ειναι ολα ιδια και δεν θελει την παραμικρη μοντα. αμα το ανοιξης προσεχε που βαζεις τα χερια σου γιατι κραταει ρευμα. επισης τσεκαρε της διαστασης της παλιας μπαταριας να ειναι ιδιες με την καινουργια
zx Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Γιαννη πηγαινε το σε ενα καταστημα με μπαταριες οπως αυτο που σου εγραψε ο φιλος πιο πανω (http://www.batteries.gr/categories.asp?catid=1223) θα το ανοιξουν θα δουν τι μπαταρια εχει μεσα και θα βαλουν μια αντιστοιχη. Στο δικο μου UPS εχω αλλαξει μονος μου 2 φορες την μπαταρια (12V 7A)
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Γιαννη πηγαινε το σε ενα καταστημα με μπαταριες οπως αυτο που σου εγραψε ο φιλος πιο πανω (http://www.batteries.gr/categories.asp?catid=1223) θα το ανοιξουν θα δουν τι μπαταρια εχει μεσα και θα βαλουν μια αντιστοιχη. Στο δικο μου UPS εχω αλλαξει μονος μου 2 φορες την μπαταρια Ευχαριστω.Θα ξεκινησω απο Γερμανο μηπως αποφυγω το κεντρο.
joker99 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 τωρα που ειδα τα χαρακτηριστικα του ups σου λεει οτι εχει 4 μπαταριες σαν αυτες που εδωσα στο λινκ. λιγο παραξενο μου φενεται εχω την εντυπωση οτι θα εχει 2 μεσα αλλα ισως κανω και λαθος..
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 τωρα που ειδα τα χαρακτηριστικα του ups σου λεει οτι εχει 4 μπαταριες σαν αυτες που εδωσα στο λινκ. λιγο παραξενο μου φενεται εχω την εντυπωση οτι θα εχει 2 μεσα αλλα ισως κανω και λαθος.. 4*20=80 ευρω.Αν δεν χρεωνουν εργασια γιατι μονος μου αδυνατον να το κανω καπως συμφερει.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Όντως 4 μπαταρίες παίρνει Γιατί είναι αδύνατον να τις αλλάξεις;Εδώ οδήγησες και Ferrari
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Όντως 4 μπαταρίες παίρνει Γιατί είναι αδύνατον να τις αλλάξεις;Εδώ οδήγησες και Ferrari Η Ferrari τελικα ηταν πιο ευκολοοδηγητη απο οτι περιμενα. Η αλλαγη μπαταριας θελει κατσαβιδι και δεν εχω καθολου καλες σχεσεις.
jimmy007 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Παιδια Καλησπερα!!! Σημερα πηγα και πηρα μια μπαταρια για αυτο το ups που ειχε μπαταρια αυτην!!!! Οταν πηγα να παρω την μπαταρια,του εδωσα την παλια να δει τα στοιχεια της για να μου δωσει την καινουργια και μου εδωσε αυτη,δεν την προσεξα στο μαγαζι που δεν ειναι ιδια ομως και την ειδα τωρα στο σπιτι!! Λοιπον παιδια η μπαταρια που μου εδωσε κανει για το ups ή θα εχω προβλημα? Ευχαριστω!
SOWHAT Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 A ρε Γιάννη κόψε να αγοράζεις πληκτρολόγια και πάρε ένα καλό APC να βρεις την υγεια σου! Εχει κ βιντεο στο ΥοuΤube κ αλλαζει πανευκολα μπαταριες!
jimmy007 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Παιδια Καλησπερα!!! Σημερα πηγα και πηρα μια μπαταρια για αυτο το ups που ειχε μπαταρια αυτην!!!! Οταν πηγα να παρω την μπαταρια,του εδωσα την παλια να δει τα στοιχεια της για να μου δωσει την καινουργια και μου εδωσε αυτη,δεν την προσεξα στο μαγαζι που δεν ειναι ιδια ομως και την ειδα τωρα στο σπιτι!! Λοιπον παιδια η μπαταρια που μου εδωσε κανει για το ups ή θα εχω προβλημα? Ευχαριστω! Κανεις αν ξερει please?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.