_BASSstarlet_ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Παιδια Καλησπερα!!! Σημερα πηγα και πηρα μια μπαταρια για αυτο το ups που ειχε μπαταρια αυτην!!!! Οταν πηγα να παρω την μπαταρια,του εδωσα την παλια να δει τα στοιχεια της για να μου δωσει την καινουργια και μου εδωσε αυτη,δεν την προσεξα στο μαγαζι που δεν ειναι ιδια ομως και την ειδα τωρα στο σπιτι!! Λοιπον παιδια η μπαταρια που μου εδωσε κανει για το ups ή θα εχω προβλημα? Ευχαριστω! Γιατί ανησυχείς;Μια χαρά μπαταρία σου έδωσε. Ίσως όμως να μπορούσες να βάλεις λίγο μεγαλύτερη σε χωρητικότητα (Ah) στο ίδιο φυσικό μέγεθος. Το συγκεκριμένο ups το έχεις καιρό;
Roger Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Σωστη ειναι η μπαταρια που σου εδωσε.Οντως θα μπορουσες να βαλεις μια 9αρα αλλα δεν πειραζει,καλη ειναι και αυτη.
jimmy007 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Γιατί ανησυχείς;Μια χαρά μπαταρία σου έδωσε. Ίσως όμως να μπορούσες να βάλεις λίγο μεγαλύτερη σε χωρητικότητα (Ah) στο ίδιο φυσικό μέγεθος. Το συγκεκριμένο ups το έχεις καιρό; 4-5 χρονια Σωστη ειναι η μπαταρια που σου εδωσε.Οντως θα μπορουσες να βαλεις μια 9αρα αλλα δεν πειραζει,καλη ειναι και αυτη. Αν εβαζα 9αρα τι θα εκανε παραπανω? θα κρατουσε πιο πολυ ωρα χωρις ρεύμα?
popeye68 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Αν εβαζα 9αρα τι θα εκανε παραπανω?θα κρατουσε πιο πολυ ωρα χωρις ρεύμα? Ακριβώς. Αντί 7Ah θα ήταν 9Ah (Αμπερώρες).
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Αν δεν έχει εγγύηση το ups, μπορείς να το ανοίξεις και να συνδέσεις και μια δεύτερη μπαταρία απ'έξω.
isay Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Αν δεν έχει εγγύηση το ups, μπορείς να το ανοίξεις και να συνδέσεις και μια δεύτερη μπαταρία απ'έξω. Και τι κάνεις με το βολταζ; Ανάλογα με το ups μπορεί να έχεις προβλήματα. Αν την βάλεις παράλληλα, θα έχεις συνεχώς χαμηλότερη τάση απο τη ονομαστική οπότε το Ups θα προσπαθεί συνέχεια να τις φορτίσει - καταστράφηκαν οι μπαταρίες. Αν την βάλεις σε σειρά, διπλασιάζεις την τάση, οπότε αν το ups δεν έχει κατάλληλη διάταξη περιορισμού, θα πάρεις τα ηλεκτρονικά στο χέρι. Μπέρδεμα απο το πουθενά
jimmy007 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Παράλληλη σύνδεση. Δεν το ειχα σκεφτει να συνδεσω αλλη μια, αλλα αν συνδεσω αλλη μια παραλληλα θα αυξηθουν και τα watt δηλαδη αν τωρα το ups αντεχει μια συσκευη 500watt με δυο μπαταριες θα αντεχει 1000?
T-Rex Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Αναζωογόνηση της μπαταρίας με ανάλογο φορτιστή γίνεται;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δεν το ειχα σκεφτει να συνδεσω αλλη μια, αλλα αν συνδεσω αλλη μια παραλληλα θα αυξηθουν και τα watt δηλαδη αν τωρα το ups αντεχει μια συσκευη 500watt με δυο μπαταριες θα αντεχει 1000? Αυξάνεται η αυτονομία, αλλά για τα watt δεν ξέρω.Υποθέτω πως θα υπάρχει περιορισμός από το κύκλωμα του ups.
jimmy007 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Αυξάνεται η αυτονομία, αλλά για τα watt δεν ξέρω.Υποθέτω πως θα υπάρχει περιορισμός από το κύκλωμα του ups. οκ αλλη μια ερωτηση,η μπαταρια πρεπει να ειναι ιδιου τυπου ή μπορει να ειναι 12v με παραπανω αμπερωρια απο την αλλη?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Το ιδανικό είναι να έχουν ακριβώς την ίδια κατάσταση και χαρακτηριστικά.
jimmy007 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Το ιδανικό είναι να έχουν ακριβώς την ίδια κατάσταση και χαρακτηριστικά. οκ ευχαριστω!!!
popeye68 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 οκ αλλη μια ερωτηση,η μπαταρια πρεπει να ειναι ιδιου τυπου ή μπορει να ειναι 12v με παραπανω αμπερωρια απο την αλλη? Τα Volt πρέπει να είναι τα ίδια γιατί το ups είναι σχεδιασμένο να φορτίζει και να λειτουργεί μόνο με 12V μπαταρίες. Ah (Αμπερώρια) του βάζεις ότι θέλεις εσύ (ότι κυκλοφορεί στο εμπόριο).
kostastnt Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Ερώτηση: Αν σε ups με τελειωμένη μπαταρία του βάλω μία αυτοκινήτου 45ah θα δουλέψει ή θα ανατιναχθεί? Επειδή έχω και παλιά μπαταρία όπως και τελειωμένο ups αλλά δεν δοκιμάζω μην τυχόν και ανατιναχτώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.