Προς το περιεχόμενο

Αντικατασταση μπαταριων σε ups

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ερώτηση: Αν σε ups με τελειωμένη μπαταρία του βάλω μία αυτοκινήτου 45ah θα δουλέψει ή θα ανατιναχθεί? Επειδή έχω και παλιά μπαταρία όπως και τελειωμένο ups αλλά δεν δοκιμάζω μην τυχόν και ανατιναχτώ :)

α) οπωσδήποτε το Ups δεν θα είναι σε χώρο με ανθρώπους αλλα κάπου έξω , αυτού του τύπου οι μπαταρίες έχουν επικύνδυνες αναθυμιάσεις !

β) δεν θα γίνει καμία έκρηξη , απλά στην διαδικασία φόρτισης θα σου πετάει error , μιας και είναι υπολογισμένος ο χρόνος για να φορτίσει μια 9Ah μπαταρία , και εφόσον του αυτοκινήτου θα είναι 40+ ο χρόνος θα είναι τετραπλάσιος+, οπότε το μηχάνημα θα πιστέυει πως κάτι δεν πάει καλά !

Δημοσ.

Guys,για να μην ανοίγω νέο topic...έχω ενα παλιό (ARCH UPS LINE INTERACTIVE 800VA) αλλά δεν μπορώ να μάθω-βρώ τι μπαταρία παίρνει.Δεν επιχειρώ να το ανοίξω μόνος μου! :-D

Κράτησε κάπου 6+ χρόνια μέχρι να τα παίξει η μπαταρία,οπότε αν μπορώ να την αλλάξω,δεν θέλω να πάρω καινούργιο.

Το θέμα είναι τι μπαταρία θέλει και που μπορώ να την αλλάξω? (μένω Κρήτη)

Δημοσ.

Γράψε μας την μάρκα και το ακριβές μοντέλο του ups για να βρούμε τι μπαταρία παίρνει.

Ή ψάξε μόνος σου στο Google.

Δημοσ.

ανοιξε το χωρις να ειναι στη πριζα και μη πολυπιανεις πραγματα...θα δεις σιγουρα τι μπαταρια παιρνει εγω την αλλαξα μονος μου πριν λιγο καιρο

Δημοσ.

Άνοιξέ το και κοίτα τα χαρακτηριστικά που γράφει επάνω η μπαταρία.

Ρίξε και μια ματιά εδώή πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις αν έχουν την συγκεκριμένη μπαταρία.

Δημοσ.

Μα παιδιά, επιτρέπεται να συζητάμε για μπατάρια αυτοκινήτου σε UPS; :fear:

Βρε πως αλλάζουν οι καιροί.. :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...