Προς το περιεχόμενο

ερωτηση για forthnet και φορητοτητα σε hol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια μια ερωτηση.

ειχα επι σειρα ετων (5 χρονια περιπου) forthnet (τα τελευταια 2 χρονια + ειχα 24ρα double play) και ταχυτητα επιανα απο 3 μεχρι 7 με μ.ο τα 5+.

για διαφορους λογους που δεν ειναι της παρουσης εκανα αιτηση να παω hol ,και το αιτημα μου μου ειπαν θα παρει περιοπου 20 μερες (ολα αυτα εγιναν πριν 10 μερες).

πριν 3 μερες ως δια μαγειας η ταχυτητα μου απο 4-5 που ηταν επεσε στα 0,9-1 mbps ,και η ερωτηση ειναι η εξης:Αυτο ειναι τυχαιο, ή η 4νετ εχει πολιτικη με αντιποινα επειδη φευγω;

να σημειωσω εδω οτι οποτε η ταχυτητα μου επεφτε πολυ χαμηλα και εκανα επανεκινηση του ρουτερ, η ταχυτητα ανεβαινα σε κανονικα πλαισια, πλεον ομως ειναι κολλημενη στα 0,9.

Δημοσ.

Μπορεί η μεταφορά να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Θα πρέπει να σταθεροποιηθεί η γραμμή, να γίνει ''πλήρης'' ενεργοποίηση από τη hol. Τώρα για αντίποινα που λές , δεν έχω ξανακούσει.

• Super Moderators
Δημοσ.

εννοώ, στα πόσα συγχρονίζει το router? το βλέπεις από το web config του, βάζοντας στον browser πχ 192.168.1.1 ή όποια ip έχει το router...

Δημοσ.

στο view more έχει τα attenuation, snr κτλπ stats?

σβήσε και την ip σου :rolleyes:

thnx, θα το κοιταξω μολις τλειωσω απο δουλεια αλλα νομιζω πως δεν ειχε.

επισης ξερει κανεις αν η τηλεφωνια στο πακετο hol dp ειναι voip ;γιατι κατι τετοιο διαβασα και δεν θελω κατι τετοιο.

επισης μου ειπαν απο εταιρια συναγερμου πως εχουν θεματα με HOL (δεν δουλευει η επικοινωνια συναγερμου με τηλ.κεντρο) και εχω ξενερωσει απιστευτα.

Αναμενω πως και πως να δω τι θα γινει.Μου στειλαν μην.πως θα εχω συνδεθει μεχρι 14/1/2011

• Super Moderators
Δημοσ.

αν υπάρχει φίλτρο στη τηλεφική γραμμή του συναγερμού δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα...

Δημοσ.

Όταν λες voip εννοείς φαντάζομαι να συνδέεις τηλέφωνο πάνω στον router...γιατί αν δεν θες καθόλου voip νομίζω πως δεν έχεις τύχη γιατί όλοι οι εναλλακτική στο τέλος σε IP δίκτυο περνάνε την τηλεφωνία πλέον. Κάτι είχα ακούσει ότι η HOL τελευταία είχε γυρίσει σε VoIP πάλι, αλλά νομίζω πως ήταν για περιορισμένη περίοδο. Καλού κακού πάρε τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών να ρωτήσεις και αν μπορείς να επιλέξεις τι θα είσαι, να το κάνεις τώρα που δεν έχεις συνδεθεί ακόμα.

Πάντως, σύμφωνα με ότι διαβάζω τελευταία, δεν έκανες και την καλύτερη επιλογή.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

σημερα ενεργοποιηθηκε η υπηρεσια.

μερικες ερωτησεις παιδια.

1.οταν γυρισα σπιτι και ενω το παλιο ρουτερ ηταν πανω συνεδεμενο, ηταν κανονικα στο ιντερνετ (με ταχυτητα 1.3) και στα στοιχεια ειχε τον κωδικο της φορθνετ, πως γινεται;

2.εβαλα το νεο ρουτερ που δινει η hol και συνδεθηκε αυτοματα χωρις να μου ζητησει κωδικουςκλπ,δεν υπηρχε καποια διαδικασια να κανω.ειναι φυσιολογικο αυτο;

3.η ταχυτητα ειναι η εκπληκτικη 0.6 mbps που κλειδωνει. Επειδη μια φιλη εβαλε περισυ που μενει ακριβως διπλα και ειχε χαλια ταχυτητα μιλησα με hol (τοτε) και μου ειχαν πει να περιμενω 2 μερες και θα στρωσει, κι οντως ετσι ειχε γινει, απο τα 2+ πηγε στα 6+ (οσα ειχα κι εγω τοτε με forthnet, στο διπλανο σπιτι) . Λετε να ισχυει κατι τετοιο και τωρα η απο το κακο πηγα στο χειροτερο;

• Super Moderators
Δημοσ.

η HOL και η On δεν χρειάζονται username/password για να συνδεθούν, παίζουν με ότι να' ναι...

πόσο attenuation έχει η γραμμή σου? δεν μου είχες απαντήσει στο post #10

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...