tr1990 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Πρέπει να αφαιρεθεί η δυνατότητα έκδοσης αδειών οδήγησης από τις δημόσιες υπηρεσίες και να δοθεί στις σχολές οδηγών, κάτι ανάλογο έγινε πριν από χρόνια με τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ. Όσο επιτρέπει η εκάστοτε κυβέρνηση να διαιωνίζεται αυτή η κατάσταση η διαφθορά θα συνεχίζεται. Είναι τόσο απλά τα πράγματα. Ενώ, για τους υπαλλήλους που εργάζονται ως εξεταστές και τους κοντινούς συγγενείς τους άμεση εφαρμογή του πόθεν έσχες.
akpe Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μην μου ανησυχείς, τώρα που αλλάζει το σύστημα θα φτιάξουν όλα και θα έρθει διαφάνεια και κάθαρση στον χώρο των εξετάσεων... ΝΟΤ.
ermis1964 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Πρέπει να αφαιρεθεί η δυνατότητα έκδοσης αδειών οδήγησης από τις δημόσιες υπηρεσίες και να δοθεί στις σχολές οδηγών, κάτι ανάλογο έγινε πριν από χρόνια με τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ. Όσο επιτρέπει η εκάστοτε κυβέρνηση να διαιωνίζεται αυτή η κατάσταση η διαφθορά θα συνεχίζεται. Είναι τόσο απλά τα πράγματα. Ενώ, για τους υπαλλήλους που εργάζονται ως εξεταστές και τους κοντινούς συγγενείς τους άμεση εφαρμογή του πόθεν έσχες. Δηλαδή ό ιδιώτης δέν διαφθείρεται .Οσο υπάρχει χρήμα υπάρχει καί διαφθορά.Τό παράδειγμα μέ τά ιδιωτικά Κ.Τ.Ε.Ο είναι ατυχές.Γίνονται καί εκεί διάφορα.Αν όχ σέ όλα σέ ορισμένα σίγουρα.
UpToDate_ Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Παίδες καλησπέρα, ξεκινάω για διπλωματάκι σιγά σιγά... Α.Φ.Μ και οι φωτό μου έχουν μείνει.. ο δάσκαλος μου ζήτησε και 150€ για τα παράβολα(καλα είναι; ) και σύνολο 650€ με όλα μέσα. Επειδή όμως δεν πρόκειται να λαδώσω στο τέλος κανένα λαμόγιο, το κόστος επανεξέτασης αν κοπώ πιο είναι; 150€ όπως μου λέει ο δάσκαλος;
Ntinaras Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 νομιζω τελος επανεξετασης δεν παιζει,ειναι μουφα. για πιο φτηνα παρε με 10 ευρω ενα ροπαλο του μπειζμπολ και φερε κανα νταγλαρα φιλο σου εκει που θα σας εξεταζει,και πες στους εξετασες να τον γνωρισουν,
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Παίδες καλησπέρα, ξεκινάω για διπλωματάκι σιγά σιγά... Α.Φ.Μ και οι φωτό μου έχουν μείνει.. ο δάσκαλος μου ζήτησε και 150€ για τα παράβολα(καλα είναι; ) και σύνολο 650€ με όλα μέσα. Επειδή όμως δεν πρόκειται να λαδώσω στο τέλος κανένα λαμόγιο, το κόστος επανεξέτασης αν κοπώ πιο είναι; 150€ όπως μου λέει ο δάσκαλος; νομιζω τελος επανεξετασης δεν παιζει,ειναι μουφα. για πιο φτηνα παρε με 10 ευρω ενα ροπαλο του μπειζμπολ και φερε κανα νταγλαρα φιλο σου εκει που θα σας εξεταζει,και πες στους εξετασες να τον γνωρισουν, Φυσικα και υπαρχει χρεωση για επανεξεταση και νομιζω τοσα ειναι.
stefan123 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 150 ειναι το κοστος επανεξετασης και το πληρωσα και εγω μιας και αν πηγα με τα λεφτα στα χερια για να περασω( 200 ευρω) εντουτοις κοπηκα --μιας και πεσαμε σε αδιαφθορο- και φυσικα κοπηκαν και ολοι οσοι εδιναν μαζι μου...... Ξερετε ποιον περασαν μονο? Εναν αλβανο απο την σχολη μου,που αφησε και τελευταιο--μιας και η γυναικα του ηταν οικιακη βοηθος στο σπιτι του ενος κολλητου του εξεταστη... ΦΥΣΙΚΑ εμεις με το παραμικρο ελαττωμα κοβομασταν για πλακα ενω αυτος οδηγωντας χειροτερα απο ολους--καποια στιγμη του εφυγε το αυτοκινητο και καβαλησε κατι πεζοδρομια,μου ειπε ο δασκαλος--περασε πανηγυρικα... Στην επιστροφη επεσαν τα σχετικα τηλεφωνα για τραπεζωματα και τα λοιπα... Τι να πεις κανεις? Ελλας το μεγαλειο σου!!!!
UpToDate_ Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 150 ειναι το κοστος επανεξετασης και το πληρωσα και εγω μιας και αν πηγα με τα λεφτα στα χερια για να περασω( 200 ευρω) εντουτοις κοπηκα --μιας και πεσαμε σε αδιαφθορο- και φυσικα κοπηκαν και ολοι οσοι εδιναν μαζι μου...... Ξερετε ποιον περασαν μονο? Εναν αλβανο απο την σχολη μου,που αφησε και τελευταιο--μιας και η γυναικα του ηταν οικιακη βοηθος στο σπιτι του ενος κολλητου του εξεταστη... ΦΥΣΙΚΑ εμεις με το παραμικρο ελαττωμα κοβομασταν για πλακα ενω αυτος οδηγωντας χειροτερα απο ολους--καποια στιγμη του εφυγε το αυτοκινητο και καβαλησε κατι πεζοδρομια,μου ειπε ο δασκαλος--περασε πανηγυρικα... Στην επιστροφη επεσαν τα σχετικα τηλεφωνα για τραπεζωματα και τα λοιπα... Τι να πεις κανεις? Ελλας το μεγαλειο σου!!!! Αν παιχτεί τίποτα τέτοιο να χώσω βρισίδι στον εξεταστή ή παίζουν κυρώσεις; axxaxaax
Ntinaras Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 150 ειναι το κοστος επανεξετασης και το πληρωσα και εγω μιας και αν πηγα με τα λεφτα στα χερια για να περασω( 200 ευρω) εντουτοις κοπηκα --μιας και πεσαμε σε αδιαφθορο- και φυσικα κοπηκαν και ολοι οσοι εδιναν μαζι μου...... Ξερετε ποιον περασαν μονο? Εναν αλβανο απο την σχολη μου,που αφησε και τελευταιο--μιας και η γυναικα του ηταν οικιακη βοηθος στο σπιτι του ενος κολλητου του εξεταστη... ΦΥΣΙΚΑ εμεις με το παραμικρο ελαττωμα κοβομασταν για πλακα ενω αυτος οδηγωντας χειροτερα απο ολους--καποια στιγμη του εφυγε το αυτοκινητο και καβαλησε κατι πεζοδρομια,μου ειπε ο δασκαλος--περασε πανηγυρικα... Στην επιστροφη επεσαν τα σχετικα τηλεφωνα για τραπεζωματα και τα λοιπα... Τι να πεις κανεις? Ελλας το μεγαλειο σου!!!! αν εξαιρεσεις το θεμα με τον αλβανο και τα πεζοδρομια καλα κανουν και κοβουν με το παραμικρο. η οδηγηση δεν ειναι playstation .φανταζομαι ξερεις οτι σκοτωνονται καπου 3 ατομα τη μερα στην ελλαδα απο τροχαια... αν ειχαν διπλωμα μονο οσοι το αξιζαν θα ειχαμε ελαχιστα τροχαια,λιγοτερη μολυνση,λιγοτερο κυκλοφοριακο χαος,φτηνοτερα μμμ και λιγοτερα νευρα. αλλα θα εχανε λεφτα η μερκελ και τα γνωστα αγνωστα λαμογια του κρατους των πετρελαιαδων κλπ.
epp Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 μη τρελενεστε ... το οτι παιζει λαδωμα δε σημαινει οτι ντε κ καλα ολοι θα σας κοψουν επειδη θελουν λεφτα εγω οταν το εβγαλα δεν αντιμετωπισα κανενα θεμα , ουτε καν υποψια , αλλοι κοπηκαν και κλαιγοντουσαν οτι τους εκοψαν επειδη ταχα θελουν λεφτα ρωτηστε τους γνωστους σας που ριχνουν παντα στον 'κακο εξεταστη' το φταιξιμο τι λαθος εκαναν και θα δειτε οτι οι μισοι ανεβηκαν πεζοδρομιο/δε σταματησαν εντελως σε στοπ κλπ κλπ δηλαδη λαθη που το 99% των εξεταστων σε κοβουν... η νοοτροπια καποιων εξεταστων που ζηταν λαδωμα συντηρειται μονο κ μονο απο αυτες τις φημες οτι αν δε λαδωσεις δε θα παρεις διπλωμα.. πανε κ λαδωνουν κ κανεις δε κανει φασαρια να τον στειλουν απο κει που ηρθε τον 1-2-10-20 εξεταστη/στες που ζηταν λεφτα... αντιθετως μαλιστα ολοι χαιρονται που το πηραν ''ευκολα και γρηγορα με το 200αρικο στον εξεταστη'' και μετα μιλαμε για τροχαια
devil-ji Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 +1 epp Βασικα οτι κ να γινει το λαδωμα θα συνεχισει γιατι κ οι αχρηστοι οδηγοι κ οι εξεταστες οφελουνται. Και περισσοτερο φταιν οι αχρηστοι οδηγοι κατ'εμε. Αμα ρε φιλε δεν την εχεις την οδηγηση (συνηθως η απελευθερωμενη γυναικα π μπορει καλυτερα απο τους αντρες) αστο γιατι καποια στιγμη θα κλαις και εσυ και καποιοι συνανθρωποι σου. Ή εκπαιδευσου περισσοτερες ωρες μονος ή παρε ταξι/μμμ. Αλλα παλι φταιει ο μαλ... ο νεοελληνας...Παρτε ολοι αμαξι για το περιπτερο κ μετα βριζετε που εχει κινηση, ιδιαιτερα στις μικρες πολεις
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 μη τρελενεστε ... το οτι παιζει λαδωμα δε σημαινει οτι ντε κ καλα ολοι θα σας κοψουν επειδη θελουν λεφτα εγω οταν το εβγαλα δεν αντιμετωπισα κανενα θεμα , ουτε καν υποψια , αλλοι κοπηκαν και κλαιγοντουσαν οτι τους εκοψαν επειδη ταχα θελουν λεφτα ρωτηστε τους γνωστους σας που ριχνουν παντα στον 'κακο εξεταστη' το φταιξιμο τι λαθος εκαναν και θα δειτε οτι οι μισοι ανεβηκαν πεζοδρομιο/δε σταματησαν εντελως σε στοπ κλπ κλπ δηλαδη λαθη που το 99% των εξεταστων σε κοβουν... η νοοτροπια καποιων εξεταστων που ζηταν λαδωμα συντηρειται μονο κ μονο απο αυτες τις φημες οτι αν δε λαδωσεις δε θα παρεις διπλωμα.. πανε κ λαδωνουν κ κανεις δε κανει φασαρια να τον στειλουν απο κει που ηρθε τον 1-2-10-20 εξεταστη/στες που ζηταν λεφτα... αντιθετως μαλιστα ολοι χαιρονται που το πηραν ''ευκολα και γρηγορα με το 200αρικο στον εξεταστη'' και μετα μιλαμε για τροχαια +1. Στο ιδιο thread ειχα ποσταρει περσυ οτι κοπηκα τη πρωτη, αλλα εμφανως και ειχαν δικιο. Αφου αφησα πολλη αποσταση στην οπισθογωνια Δεν ειναι κακο να μη το παρεις με τη πρωτη. Ισα ισα θα ελεγα οτι ειναι και "δυσκολο" για καποιον που δεν εχει ξαναοδηγησει ποτέ του, να τα μαθει αρτια αυτα μεσα σε 15 ωρες στο αμαξι.
epp Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 +1. Στο ιδιο thread ειχα ποσταρει περσυ οτι κοπηκα τη πρωτη, αλλα εμφανως και ειχαν δικιο. Αφου αφησα πολλη αποσταση στην οπισθογωνια Δεν ειναι κακο να μη το παρεις με τη πρωτη. Ισα ισα θα ελεγα οτι ειναι και "δυσκολο" για καποιον που δεν εχει ξαναοδηγησει ποτέ του, να τα μαθει αρτια αυτα μεσα σε 15 ωρες στο αμαξι. καλα ειδικα για παρκαρισμα και οπισθογωνιες ειναι στανταρ τα ορια που εχεις πχ αν θυμαμαι καλα παρκαρισμα 30 εκ απτο πεζοδρομιο?(δεν παιρνω και ορκο -ειπαμε ξεχναω ευκολα) αμα παν να σου κανουν πο*στια σχεδον ολοι οι δασκαλοι εχουν μετρο στο αυτοκινητο μεσα οποτε ανοιγουν πορτα και μετρανε αποσταση... το ιδιο και σε γωνιες παντως σαν συμβουλη θα ελεγα καλυτερα βγαλτε το διπλωμα σε πολη επαρχιας παρα σε αθηνα-θεσ/νικη συνηθως στις λιγο πιο μικρες πολεις ειναι πιο χαλαρα τα πραγματα(και εκει κοβουν,δε λυπουνται απλα αλλος ρυθμος ζωης οι εξεταστες εχουν να εξετασουν 40 ατομα και οχι 240) και αρκετα σπανιο να πεσεις σε εξεταστη που τα παιρνει... και αν πεσεις μη σας φανει παραξενο αν φυγουν ολοι απτην εξεταση και ρθουν αλλη φορα που θα ναι αλλος.. χωρια την ευκολια οσο αφορα το κυκλοφοριακο/δρομους/κινηση κλπ ετσι κ αλλιως κοινο μυστικο ειναι οτι οι γωνιες που εξεταζουν την οπισθογωνια ειναι λιγο πολυ γνωστες και σημαδεμενες
stefan123 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 To θεμα δεν ειναι τοσο απλο οσο περιγραφεται... Με 15 ωρες καθαρη οδηγηση μολις και μετα βιας πηγαινεις το οχημα.. Οποτε το να σου ζηταει τελειες οπισθογωνιες και παρκαρισματα σε τρελες ανηφορες και κατηφορες μονο εκ του πονηρου δεν ειναι...... Ισως αν εκανες λιγοτερα θεωρητικα και περισσοτερα πρακτικα μαθηματα τα πραγματα να ηταν καλυτερα...Το θεμα ειναι να μαθεις ΑΠΛΑ να πηγαινεις το αυτοκινητο και στην πορεια μαθαινεις... Στην ιστορια μας τωρα αν βρισεις εξεταστη για ενα χρονο τουλαχιστον δεν μπορεις να δωσεις για διπλωμα.. Την επομενη εβδομαδα λοιπον πεσαμε σε λαδιαρηδες εξεταστες οπου μας πηγανε σε ενα ισιωμα και φυσικα ειδαν αν μπορουμε να το παμε...Βεβαια αλλαξε μερος απο τον χολαργο και πηγαμε σε ενα ισιωμα οπου μπορουσες να οδηγησεις σαν ανθρωπος( νεος οδηγος γαρ και απειρος) Αφου ειδαν οτι μπορουσα να το κουνησω-- εκανα ενα απλο παρκαρισμα, μια τυπικη οπισθογωνια και οδηγησα 2-3 τετραγωνα-- το πηρα πανηγυρικα... Φυσικα και μια αχρηστη και παλαβη γκομενα κοπηκε μιας και ηταν κινδυνος θανατος-- ακομα και αν πληρωνε!!!! Ηδη ειχε κοπει 5-6 φορες και σκεφτοταν να το παρατησει --γιατι δεν το ειχε....( ειχε και 15 βαθμους στραβωμαρα εκτος την τρελλα που την εδερνε)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.