Προς το περιεχόμενο

Τι κάνατε το 2010 για το οποίο είσαστε περήφανοι;

capten-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εχασα 35 κιλα, κατι που επρεπε να γινει και το πηρα αποφαση επιτελους να υιοθετησω πιο υγειηνο τροπο ζωης (σημαντικοτερο απο την απωλεια των κιλων) αλλα το πιο σημαντικο ηταν πως δεθηκα πολυ με την οικογενεια και τους φιλους μου (τα 4 ατομα που εχουμε περασει μιση ζωη μαζι) ομως ταυτοχρονα απομακρυνθηκα απο διαφορους γνωστους που ειχαμε υποτυπωδεις σχεσεις αλλα οι φιλοι και η οικογενεια σε κανουν να νιωθεις πολυ πιο γεματος παρολο που υστερουν αριθμητικα :)

Sent from my LG GW620 using Tapatalk

Δημοσ.

Δέθηκα πολύ περισσότερο με την οικογένεια μου και τους συγγενείς μου μέσα απο μια... κηδεία. (Yes, the movies are true)

Για την οικογένειά μου ένιωθα περήφανος, καιρό τώρα. Απλά, κάποιες φορές, είναι ωραίο να επαληθεύεσαι.

Πολυ ωραιο αυτο κ εχεις ενα +1 απο εμενα.Μακαρι να μπορουσα να πω το ιδιο κ εγω για την ευρυτερη οικογενεια μου (σογια κτλ).

Παρολα αυτα η επαληθευση των οσων λες για οσα κ εγω νιωθω για την δικη μου οικογενεια ειναι γλυκητατη εστω κ εαν αυτη ηρθε κ μεσα απο εναν θανατο....αυτον του πατερα μου τον Σεπτεμβριο.

Καιρο τωρα κ εγω ενιωθα περηφανος κ συνεχιζω να νιωθω περηφανος και για την αδερφη μου και για τον αδερφο μου κ φυσικα για την μητερα μου.Ιδιαιτερα για την τελευταια που δεν παυει ποτε να με εκπλησει για την δυναμικοτητα κ την στοικοτητα της.

Δημοσ.

Λυπάμαι. Σε τέτοιες καταστάσεις, τελικά, πρέπει να κοιτάζεις μονο την φωτεινή πλευρά (της ζωής)...

Αλλά, για να το ελαφρύνουμε(?) με λίγο black humor, θυμάμαι έναν γεράκο στο προαύλιο της εκκλήσιας λίγο πριν την κηδεία και έτσι όπως περνούσε -εκτός κλίματος αλλά μεσα στο κλίμα των εορτών- χαιρετούσε τους γνωστούς του και έλεγε "Και του χρόνου..."

Δημοσ.

κρατήθηκα μακριά από το τρελάδικο, με όλες τις καφρίλες και τις αναποδιές που μου έτυχαν. Με μοναδική παρηγόρια ότι πάντα υπάρχουν και πολύ χειρότερα.

Στο τέλος θα.την πληρώσουν οι κάφροι που κατουράνε μπροστά μου στο δρόμο :) :)

(για όσους παρακολουθούν και το άλλο thread)

Δημοσ.

Κερνας τραπεζι? On-topic, πηρα αυξηση μεσα σε 3 μηνες δουλεια.

Με δυο ευρω σε κερναω μια τσιχλα. Στειλε μου pm να μου πεις διευθυνση για delivery.

ποσα??

3+0 :P 2 ευρω.

1+1

εχω κερδισει 1+1 φετος.

Παντως για να καταφερεις να κερδισεις τζοκερ, θελει μεγαλη τυχη και μεσο :lol: .

Δημοσ.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΟΝΤΟΠΙΚ

Α, μπα; Αυτή ήταν η «κατάκτηση» σου εσένα για το 2010; Να μείνεις οντόπικ; :Ρ

Τελειώνω το Λύκειο:Ρ

Offtopic έψαξα για μια εικόνα για γουγλ για την Τζούλια με μια σαμπάνια (την γνωστή ΝΤΥΜΕΝΗ πικ) και βρήκα αυτό: http://www.facebook.com/people/Julia-Sampania/100000880420584

Δημοσ.

Χαίρομαι που αρκετοί σε μια δύσκολη περίοδο για την ελληνική κοινωνία κάναμε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα και τα μοιραστήκατε μαζί μας.

Όσο για μένα είχα μια πολύ περίεργη περίοδο.Δυστυχώς δεν έκανα τίποτα σπουδαίο.Αλλα αποφάσισα να κάνω κάτι άγνωστο για μένα.Αυτοκριτική.Αν ήταν εποικοδομητική?Δεν ξέρω!Θα το μάθω στο μέλλον.

:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...