michaelcom Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Γεια σας, θα ήθελα να βάλω κάποιες ενότητες στο Blog μου. Τωρα θα μου πειτε τι ενοώ, ενοώ να έχουμε μια ενότητα που να λέει: Games μετα μια άλλη που να λεει Hacks κ.α Αυτές τις ενότητες θα ήθελα να τις βάλω και σε ξεχωριστές σελιδες...... Αν έχετε τιποτα στο νου σας παρακξαλώ πειτε μου...
Xenobius Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Αν δεν κάνω λάθος δεν έχει κατηγορίες στο blogspot. Wordpress θα σε βολέψει καλύτερα...
_tasos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Η αλήθεια είναι ότι το blogger δεν έχει κατηγορίες ή ενότητες. Το μόνο που έχει για κατηγοριοποίηση περιεχομένου είναι τα labels. Αν χρησιμοποιείς labels έχεις κατά κάποιο τρόπο αυτό που ζητάς. Αν πάλι θέλεις κάτι πιο συγκεκριμένο, τότε θα μπορούσες να βάλεις κάθε άρθρο σου να έχει ένα label (αυτό που θα ήθελες να είναι ενότητα), και μετά να φτιάξεις ένα gadget τύπου links και εκεί να βάλεις καρφωτά τα links του κάθε label που θέλεις για ενότητες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.