Προς το περιεχόμενο

ειναι το pc μου gaming?

agos1212

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειναι το pc μου gaming?

πρεπει να βαλω windows 7?

πρεπει να βαΛώ αλλο ενα GB RAM?

γιατι εκει που παιζω βαρια παιχνιδια (πχ..black ops) απο τα 78 fps που εχω πεφτουν στα 30 fps αλλα μετα ανεβαίνουν γρηγορα..αυτο γινεται ανα 10 λεπτο

Operating Systeμ

MS Windows XP Professional 32-bit SP3

CPU

AMD Phenom X4 9550 21 °C

Agena 65nm Technology

RAM

2.0GB Dual-Channel DDR2 @ 333MHz (5-5-5-15)

Motherboard

ASUSTeK Computer INC. M3A78-EMH HDMI (AM2)

Graphics

M208WA @ 1680x1050

512MB ATI Radeon HD 2900 XT (ASUStek Computer Inc) 61 °C

Hard Drives

488GB Western Digital WDC WD5000AAKS-00V1A0 (SATA) 32 °C

Optical Drives

SONY DVD RW DW-D23A

Audio

Realtek High Definition Audio

PSU

Lamtech 450w

Δημοσ.

1) Ε δεν το λες και gaming. Είναι αδύναμη η κάρτα γραφικών σου.

2) Δεν είναι και αναγκαίο

3) Καλό θα ήταν να βάλεις άλλο ένα Gb μνήμη

Υ.Γ. Αν αλλάξεις τη κάρτα γραφικών σου θα πρέπει πολύ πιθανόν να αλλάξεις και το τροφοδοτικό σου. Ανάλογα ποια κάρτα θα αγοράσεις. ;)

Δημοσ.

παδια η καρτα γραφικων ειναι extreme...την ειχα αγορασει 350 ευρω το 2008 και γενικα ειναι επαγγελματικη καρτα γραφικων και περισσοτερο για επεξεργασια videο κλπ...παιζει το black ops ΣΤΑ ΦΟΥΛ ΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 70 FPS !!!που λιγες καρτες το καταφερνουν αυτο χωρις να εχει τοποθετηθεί κανενα patch!!!!

και πανω στην καρτα γραφικων ελεγε extreme gaming video card..γιατι να την αλλαξω?δεν βρισκω κανενα λογο!!!

Δημοσ.

Ηταν εξτριμ το 2005 οταν βγηκε... Οσο για το τι αναγραφεται επανω... και στην αμιτα που αγοραζω γραφει οτι ειναι πηγη ομορφιας , πινω απο πιτσιρικας αλλα η μουτσουνα μου παραμενει ιδια ..

Δημοσ.

Καλα μην το ξεφτιλισουμε.Οταν ειχε βγει ητανε πολυ καλη,τωρα ειναι απλα καλη προς μετρια.Για εμενα βαλε λιγο μνημη ακομα και αλλαξε τροφοδοτικο.Με το τροφοδοτικο δεν θα δεις καμια διαφορα στις επιδοσεις απλα θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο γιατι το λαμτεκ απο μερα σε μερα μπορει να μας αφησει.

Δημοσ.

Επίσης απο ότι είδα η κάρτα γραφικών θέλει min 550w :o Οπότε να το αλλάξεις μόλις βρεις λεφτά ;)

εχω ενα μικρο προβλημα με το τροφοδοτικο...γινεται λιγο ζεστουλη οταν παιζω... :shifty:B)

Δημοσ.

Μα δεν σου ειπαμε οτι ειναι του πεταματα εντελως.Απλα δεν συγκρινεται με καμια τωρινη.Αμα θες να την κρατησεις κρατα την.Απλα δυστηχως ή ευτηχως η τεχνολογια στους υπολογιστες εξελισσετε με τετοιο ρυθμο που κανει την καρτα σου παλια πλεον οσα λεφτα και να ειχες δωσει τοτε.

Δημοσ.

εχω ενα μικρο προβλημα με το τροφοδοτικο...γινεται λιγο ζεστουλη οταν παιζω... :shifty:B)

Το τροφοδοτικο σκεψου το σοβαρα να το αλλαξεις.Ειναι της πλακας.

Δημοσ.

Όπως και να έχει, γνώμη μου: Κράτα τη κάρτα γραφικών όσο αντέξει ακόμα γιατί έχει δυνατότητες gaming προς το παρόν. Βάλε κανα gb μνήμης και άλλαξε τροφοδοτικό γιατί δεν σε βλέπω καλά :P Εγώ σου προτείνω αυτό http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Corsair-650W-CMPSU-650TXEU.htm και θα ησυχάσεις μια για πάντα.

Δημοσ.

μα πως γινεται μια HD5550 ου 2010 να ειναι χειροτερη απο μια του 2008 (HD2900XT)

Γιατί είναι χαμηλών δυνατοτήτων. Γι'αυτό, ενώ η 2900ΧΤ ήταν extreme όταν βγήκε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...