Jimys2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Εδω και λιγες ημερες εχω το εξης προβλημα. Παρατηρώντας ότι το συστημα μου αρχισε να χανει αισθητά σε ταχυτητα εκτέλεσης των εφαρμογών,games κτλ, αποφασισα να ανοιξω το task manager. Και τι να δω?! Ο επεξεργαστης δουλευει στο 20-30% συνεχόμενα. Τρεχω το process explorer και παρατηρω πως ενα process ονόματι Hardware Interrupts καταναλωνει την επεξεργαστική ισχύς αυτη. Αποφασισα να το googlαρω να δω τι μπορω να κανω για να το σταματησω αλλα εις μάτην! Να σημειωσω πως δεν εγινε ουδεμια αλλαγη στο hardware μερος του συστηματος μου. Οποιαδηποτε ιδεα ειναι καλοδεχουμενη. Κοντευω να φαω τα μαλλια μου!!
AiWaaa Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Εδω και λιγες ημερες εχω το εξης προβλημα. Παρατηρώντας ότι το συστημα μου αρχισε να χανει αισθητά σε ταχυτητα εκτέλεσης των εφαρμογών,games κτλ, αποφασισα να ανοιξω το task manager. Και τι να δω?! Ο επεξεργαστης δουλευει στο 20-30% συνεχόμενα. Τρεχω το process explorer και παρατηρω πως ενα process ονόματι Hardware Interrupts καταναλωνει την επεξεργαστική ισχύς αυτη. Αποφασισα να το googlαρω να δω τι μπορω να κανω για να το σταματησω αλλα εις μάτην! Να σημειωσω πως δεν εγινε ουδεμια αλλαγη στο hardware μερος του συστηματος μου. Οποιαδηποτε ιδεα ειναι καλοδεχουμενη. Κοντευω να φαω τα μαλλια μου!! Κάνε ενα full scan με εμένα
Jimys2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δοκιμασα και τα δυο. Τζιφος!! Το προβλημα επιμενει....αλλα φαινεται πως εξαφανιζεται μετα απο 1-2 ωρες συνεχομενης λειτουργιας του υπολογιστη. Δεν μπορω να καταλαβω τι μπορει να φταιει :angry: :angry:
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Ριξε μια ματια εδω http://www.insomnia.gr/topic/390412-cpu-use-nt-kernel-system/page__p__3719792__fromsearch__1?do=findComment&comment=3719792 και αν δεν μπορεις να δεις ποιο process προκαλει το προβλημα, αυτο μπορει να σε βοηθησει http://gi0.blogspot.com/2010/11/windows-performance.html
Jimys2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Εδω φαίνεται το προβλημα μου. ΥΣ: Το προβλημα παει και ερχεται....δεν ξερω τι μπορει να το προκαλει και να το σταματαει αργοτερα...
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Ακολουθησε τον οδηγο που εγραψα και ανεβασε καπου το capture απο το xperf.Πιθανοτατα θα βρεθει το προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.