bananasplit Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 καλησπέρα παιδιά..έχω ακούσει οτι υπάρχει κάποιος τρόπος να χειρίζομαι τον υπολογιστή μου με wii remote,καθώς και να παίζω παιχνίδια με αυτό τον τρόπο(προφανώς αντιλαμβάνεται το remote ως ποντίκι ο υπολογιστής).γνωρίζει κανένας πώς ακριβώς γίνεται,αν χρειάζομαι κάποιο πρόγραμμα,καθώς και αν υπάρχει ακρίβεια στο χειρισμό;;επίσης,αν τα παιχνίδια μπορούν να το υποστηρίξουν. υ.γ. δεν ήξερα σε ποιά κατηγορία του φορουμ να το ποστάρω...αν υπάρχει καταλληλότερη,παρακαλώ τους mods να το μεταφέρουν...
DioNiSis_000 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 απο οτι εχω δει σε διαφορα site αρκει μονο να εχεις ενα δεκτη bluetooth στο pc και απλα να το συνδεσεις. υπαρχουν και βιντεακια στο youtube που δειχνουν πως γινεται. δες και εκει.
bananasplit Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 θα κοιτάξω κι εκεί...απλά αναρωτιόμουν μήπως το είχε ήδη κάνει κάποιος και μπορούσε να μας πει περισσότερα....ευχαριστώ πολύ πάντως φίλε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.