xioumitsou2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Γεια σας και καλά Χριστούγεννα! Θέλω να ρωτήσω πως μπορώ να εγκαταστήσω ένα παιχνίδι στον υπολογιστή χωρίς να φαίνεται στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων η στην επαναφορά συστήματος.. Γενικά να μην φαίνεται στον υπολογιστή (Σαν portable). Ευχαριστώ προκαταβολικά!
micos000 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Το κάνεις εγκατάσταση σε άλλο pc και μεταφέρεις τον φάκελο του με usb ή τον γράφεις σε ένα dvd/cd. Μπορεί να δουλέψει μπορεί και όχι, αλλά έχει μεγάλες πιθανότητες να δουλέψει. Πιο παιχνίδι είναι; Έψάξες μήπως το βρεις σε portable έκδοση; Είναι ένα πρόγραμμα, το thinstall, που σου κάνει ένα παιχνίδι portable αλλά δεν το έχω δουλέψει ποτέ.
Tetix Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Θα μπορούσες να το κάνεις install, μετά move κάπου αλλού στο δίσκο, και uninstall
xioumitsou2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά πρώτα από όλα σας ευχαριστώ!! Το παιχνίδι είναι το Fallout 3. To thinstall το έχω! Σου κάνει portable τα παιχνίδια όντως.. [Micos και Texit τα παιχνίδια τα παιχνίδια αν τους κάνεις move απλά δεν αντιγράφονται κάτι αρχεία που με την εγκατάσταση περνιούνται στην Win32. ] Αλλά το κάνω portable το παιχνίδι από το laptop ,το περνάω στον εξωτερικό σκληρό και πάω να το ανοίξω στον σταθερό.. (Το laptop έχει:Win7 Home premium, Ο σταθερός έχει: WinXp Sp2). Στην αρχή το παιχνίδι στον σταθερό που το είχα κάνει portable δεν δούλευε καθόλου, μου έβγαζε ότι λείπουν τα παρακάτω αρχεία: (d3dx9_38.dll, d3dx9_39.dll ) Πήγα τα κατέβασα και μετά το άνοιξα και έπαιζε! Αλλά μετά από 2 λεπτά μου πέταγε αυτό το error το pc!! :
xioumitsou2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά πρώτα από όλα σας ευχαριστώ!! Το παιχνίδι είναι το Fallout 3. To thinstall το έχω! Σου κάνει portable τα παιχνίδια όντως.. [Micos και Texit τα παιχνίδια τα παιχνίδια αν τους κάνεις move απλά δεν αντιγράφονται κάτι αρχεία που με την εγκατάσταση περνιούνται στην Win32. ] Αλλά το κάνω portable το παιχνίδι από το laptop ,το περνάω στον εξωτερικό σκληρό και πάω να το ανοίξω στον σταθερό.. (Το laptop έχει:Win7 Home premium, Ο σταθερός έχει: WinXp Sp2). Στην αρχή το παιχνίδι στον σταθερό που το είχα κάνει portable δεν δούλευε καθόλου, μου έβγαζε ότι λείπουν τα παρακάτω αρχεία: (d3dx9_38.dll, d3dx9_39.dll ) Πήγα τα κατέβασα και μετά το άνοιξα και έπαιζε! Αλλά μετά από 2 λεπτά μου πέταγε αυτό το error το pc!! : Αααα!! Kάτι που παρατήρησα σήμερα και ξέχασα να σας το πω είναι ότι αν Αγνοήσεις το error το παιχνίδι παίζει κανονικά!!!
micos000 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Τα dll που σου ζητάει στα 7 είναι από directx9. Μπορείς να τα αντιγράψεις στον φάκελο του παιχνιδιού από τον C:\windows\system32 ή να κάνεις setup Directx9 στα 7άρια τα οποία έχουν μεν dx11 αλλά δεν έχουν από μόνα τους dx9. Τον φάκελο δοκίμασες να τον μεταφέρεις και δεν δούλεψε ή πιστεύεις ότι δεν θα δουλέψει; Τα περισσότερα παιχνίδια που ξέρω, ιδίως τα μεγάλα παιχνίδια, δεν αντιγράφουν τίποτα στον φάκελο των win. Μπορεί να κάνουν install τίποτα vcredist, vbredist, openall, physics, dx κτλ τα οποία είναι απλά drivers και δεν είναι κάτι αποκλειστικά για το game. Ότι χρειάζονται το έχουν στον δικό τους φάκελο. Το μόνο που μπορεί να χρειαστεί είναι τίποτα registry keys. Εγώ, επειδή τα παιχνίδια τα κάνω setup σε άλλο partition, όταν κάποια στιγμή κάνω format τα περισσότερα παιχνίδια θα παίξουν ξανά. Αν κρατήσω και τα saves τότε συνεχίζω από εκεί που το άφησα.
xioumitsou2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Τα dll που σου ζητάει στα 7 είναι από directx9. Μπορείς να τα αντιγράψεις στον φάκελο του παιχνιδιού από τον C:\windows\system32 ή να κάνεις setup Directx9 στα 7άρια τα οποία έχουν μεν dx11 αλλά δεν έχουν από μόνα τους dx9. Τον φάκελο δοκίμασες να τον μεταφέρεις και δεν δούλεψε ή πιστεύεις ότι δεν θα δουλέψει; Τα περισσότερα παιχνίδια που ξέρω, ιδίως τα μεγάλα παιχνίδια, δεν αντιγράφουν τίποτα στον φάκελο των win. Μπορεί να κάνουν install τίποτα vcredist, vbredist, openall, physics, dx κτλ τα οποία είναι απλά drivers και δεν είναι κάτι αποκλειστικά για το game. Ότι χρειάζονται το έχουν στον δικό τους φάκελο. Το μόνο που μπορεί να χρειαστεί είναι τίποτα registry keys. Εγώ, επειδή τα παιχνίδια τα κάνω setup σε άλλο partition, όταν κάποια στιγμή κάνω format τα περισσότερα παιχνίδια θα παίξουν ξανά. Αν κρατήσω και τα saves τότε συνεχίζω από εκεί που το άφησα. Τα dll τα ζήταγε [ΣΤΑ ΧΡ]δεν τα ζητάει πια γιατί τα κατέβασα... Το παιχνίδι παίζει κανονικά τώρα αν αγνοήσεις το error(Αν δεν πατήσεις "x" στο error)!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.