georgeblacklabel Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 καλησπερα σε ολους...εγω ρε παιδια απογοητευμενος οπως οι περισσοτεροι ελληνες απο τη χωρα μας σκεφτομαι πολυ εντονα να σηκωθω και να φυγω...αλλα δεν ξερω που και γιατι...προς το παρων υπηρετω την πατριδα και μοθ μενουν 8 μηνες για να απολλυθω..και να αρχισουν τα δυσκολα.καμια βοηθεια??
JohnXarxas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 κανένα χαρτί τουλάχιστον έχεις στο χέρι σου???
georgeblacklabel Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 τελειωσα ιεκ με θεμα τα φωτοβολταικα.τεχνικος δλδ
JohnXarxas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 έχεις ελπίδες... η λογική λέει να φύγεις μα για σκέψου ότι γκρεμίζεις όλη σου τη ζωή, όση τουλάχιστον έχεις χτίσει μέχρι τώρα για να την ξαναχτίσεις... αλλάζεις φίλους, σύστημα, απομακρύνεσαι υπερβολικά πολύ από ότι σε κρατάει, αλλάζεις γλώσσα και γενικώς κάνεις ένα μεγάλο βήμα... βέβαια, καλύτερα αυτό το βήμα να το κάνεις τώρα, και όχι όταν θα είναι ήδη αργά... τι να σου πω... ψάξε τουλάχιστον λίγο μια λύση μετά το στρατό, και μετά βλέπεις τι θα κάνεις
georgeblacklabel Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 το καλο ειναι οτι ακομα δεν εχω δουλεψει καπου περα απο bar.ειμαι 21...και οσον αφορα το θεμα για το βημα απο μικρος ηθελα να φυγω αλλα ποτε δεν το πηρα στα σοβαρα...τωρα ηρτθε η ευκαιρια ομως.σαφως και θελει πολυ σκεψη αλλα οσο το σκεφτομαι αγχωνομαι...τελικα μια χαρα ειναι ο στρατος.ουτε προβληματα ουτε τιποτα
kage Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 αν δεν βρεις τωρα στην Ελλαδα δουλεια που βαζει και η κουτση μαρια και δεινουν δανεια μαλλον ουτε το εξωτερικο σου κανει..
Hamurabi Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Φυγε οσο προλαβαινεις!!! Αν αυτο ηθελες τοσα χρονια,καντο! γιατι αν τα αφησεις θα το μετανοιωνεις μια ζωη. Follow your heart!
JohnXarxas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 επίσης στην ελλάδα το επίπεδο ζωής μειώνεται, ενω στο εξωτερικό θα βρει πιο εύκολα δουλειά (χαμηλότερα ποσοστά ανεργίας) και έχει καλύτερη περίθαλψη, οικονομία, και γενικώς καλύτερο επίπεδο ζωής
JohnXarxas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Φυγε οσο προλαβαινεις!!! Αν αυτο ηθελες τοσα χρονια,καντο! γιατι αν τα αφησεις θα το μετανοιωνεις μια ζωη. Follow your heart! όντως θα το μετανοιώσεις... και εμένα μου έχει τύχει κάτι ανάλογο σε μικρά καθημερινά πράγματα βέβαια... όπως για παράδειγμα όταν αγόρασα έναν μείκτη, μπορούσα να πάρω με monitor, και είπα όχι, γιατί δεν θα το χρησημοποιούσα ποτέ... αλλά μία φορά που μου χρειάστηκε, έβριζα την τύχη μου για κανα μήνα που δεν έδωσα 15€ παραπάνω...
skipperas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 αν δεν βρεις τωρα στην Ελλαδα δουλεια που βαζει και η κουτση μαρια και δεινουν δανεια μαλλον ουτε το εξωτερικο σου κανει.. εδώ ο φίλος έχει μεγάλο δίκιο..είναι της μόδας τα φωτοβολταικά! κάτσε μετά το στρατό,μπας και βολευτείς πουθενά καλά και βλέπεις.. cool
ΠάρηςΓ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δεν ξερω που εχει δουλειες αλλα απο οτι εχω δει τραβα καμια Νεα Ζηλανδια εχει υψηλο status ζωης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.