kostas 234 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά καλησπέρα Έχω έναν dreambox 500κλωνος και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα : Όταν πατούσα το κουμπί το οκ μου έβγαζε στο μπουκέτο που έφτιαξα την λίστα και μου έλεγε στα 10 πρώτα κανάλια πχ και τι πρόγραμμα παίζουν τώρα Τώρα όταν το πατάω το οκ μου βγάζει όλα τα κανάλια που έχω φτιάξει στο μπουκέτο και μου τα εμφανίζει σε λίστα ξέρει κάποιος να μου πει πώς να το επαναφέρω όπως ήταν πριν Εγώ θέλω να έρθει ο δέκτης όπως ήταν πριν δηλαδή όταν πατούσα το κουμπί ΟΚ μου έβγαζε τα κανάλια σε μικρογραφίες και έβλεπες το κάθε κανάλι ποιο έργο έχει η αγώνα κτλ. Τώρα μου τα εν φανίζει σε λίστα και για να δεις το κάθε κανάλι τι παίζει πρέπει να πας επάνω του να πατήσεις το κουμπί info και θα σου βγάλει τι παίζει τώρα και το επόμενο. Αυτό θέλω να αλλάξω και δεν ξερώ πως έγινε .
astrea966 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 αν και δεν νομιζω να ειναι εδω η σωστη θεση του θεματος κατι θα κανουμε.αν καταλαβα καλα το προβλημα σου λυνεται πολυ απλα.πατα το οκ και μετα αλλαξε τη διαταξη των καναλιων με το κουμπι video.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.