Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα της Μητρικής; Ή του Λειτουργικού;

Katsalaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας!Πρόσφατα άλλαξα την μητρική μου στο Desktop επειδή μου είχε κάει (έπερνε ρεύμα κανονικά αλλα έκανε μπιπ και δεν έμπαινε στα BIOS) και μετά πάλι απο 2-3 μήνες και στην καινούργια μου μητρική το παθαίνει, αλλά τώρα κάποιες φορές μπαίνει στο BIOS, δεν φορτώνουν τα Windows και εμφανίζονται πράσινα τετραγωνάκια παντου. Μετά απο κάποια Reset μπήκε στα Windows αλλα μετά πάλι τα ίδια. ΤΙ λέτε να συμβαίνει;;; Ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια :) :rolleyes:

Δημοσ.

Πες μας από τι αποτελείται το pc σου.

Τα μπιμπ συνεχίζει και τα κάνει μετά την αλλαγή μητρικής; Ήτανε σίγουρα καμμένη;

Δημοσ.

To PC μου αποτελείτε: Gigabyte Μοtherboard(δεν θυμάμαι μοντέλο 60e κοτίζει) AMD Anthlon x2 1,66 , 80 GB HHD, 320 GB HDD, 500 GB HDD, Κάρτα γραφικών η ενσωματωμένη της μητρικής, RAM 1GB +512GB, Windows 7 Ultimate 64bit, DVD-RW optriac, Tροφοδοτικό 450Watt.

Το μπιπ ξεκινησε μετα απο 2 μήνες που άλλαξα μητρική και εμφανίζει το παραπάνω πρόβλημα και ναι ήταν καμμένη απο τι είδα και γω και μου είπε και ο τεχνικός

Aυτά!Ευχαριστώ και πάλι!:)

Δημοσ.

Ωραία ας αφήσουμε την καμμένη. Καταρχήν κατέβασε το cpu-z και πήγαινε στην καρτέλα mainboard για να δω τι μητρική έχεις. Εκεί θα σου πει και το μοντέλο.

Τα μπιμπ συνήθως είναι ή μνήμες ή κάρτα γραφικών.

Το πρόβλημα δε στο κάνει πάντα σωστά;

Δημοσ.
αλλά τώρα κάποιες φορές μπαίνει στο BIOS, δεν φορτώνουν τα Windows και εμφανίζονται πράσινα τετραγωνάκια παντου. Μετά απο κάποια Reset μπήκε στα Windows αλλα μετά πάλι τα ίδια.

Δηλαδή, ακόμα και με την αλλαγή της Μητέρας Πλακέτας, υπάρχει πρόβλημα στο να μπεις bios?

Δημοσ.

Δηλαδή, ακόμα και με την αλλαγή της Μητέρας Πλακέτας, υπάρχει πρόβλημα στο να μπεις bios?

Με συγχωρείς δεν εξηγηθηκα σωστά. Τον Σεπτεμβρη άλλαξα την μητρική και έβαλα άλλη με όλα τα υπόλοιπα πάνω της ίδια (RAM, CPU,κλπ) και τώρα μου εμφανίζει το πρόβλημα που προανάφερα με την καινουργια μητρική. :)

Δημοσ.

Ωραία ας αφήσουμε την καμμένη. Καταρχήν κατέβασε το cpu-z και πήγαινε στην καρτέλα mainboard για να δω τι μητρική έχεις. Εκεί θα σου πει και το μοντέλο.

Τα μπιμπ συνήθως είναι ή μνήμες ή κάρτα γραφικών.

Το πρόβλημα δε στο κάνει πάντα σωστά;

Ναι δεν μου το κάνει συνέχεια αλλά αρεκετες φορές!Σε λίγο θα πάω σπίτι και θα σας ποια μητρική έχω, λέτε να είναι οι RAM;

Δημοσ.

Μπορεί η κάρτα γραφικών.. Δοκίμασε να την βγάλεις και αν έχει on board vga το motherboard παίξε με αυτό να δούμε τι κάνει.

καρμεν.. δε ξέρεις εσύ. μη μιλάς :P

..ξέρεις εσυ.. χ0χ0

Δημοσ.

Αφού ξέρεις που το πάω γιατί μου το χαλάς :P

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

EDIT: είπε είναι Onboard

Δημοσ.

Ευχαριστώ filipako Χρόνια σου πολλά

Το furmark δε θα το συνιστούσα για Onboard κάρτα γραφικών όπως και για κάρτες με παθητική ψύξη.

Στο Memtest Θα συμφωνήσω

Δημοσ.

Αφού ξέρεις που το πάω γιατί μου το χαλάς :P

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

EDIT: είπε είναι Onboard

Χρονιιααα καλάα :)

οουπς.. ναι είπε onboard.. Οπότε αν έχεις μια άλλη κάρτα, απενεργοποίησε την onboard και δοκίμασε με αυτη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...