Προς το περιεχόμενο

O.A.Σ.Θ

Vintage Jewel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα ναι οτι υπαρχουν και τετοιοι υπάρχουν!

πρωι πρωι κατεβαίνω απ το λεωφορείο και ειναι ενας τυπάκος στη στάση, του το δίνω, με κοιτάει, δεν το παίρνει, δεν κουνιέται καν, απλα με κοιτάει.

του λεω -Ανθρωπε μου εισητήριο ειναι δεν δαγκώνει.δεν το θες?

κ λεει μετα -εεεε, έχω έχω.

Ε ΠΕΣ ΤΟ ΝΤΕ

το ατοπο ειναι η προειδοποίηση που γράφουν, λες και υπαρχει ποτε περίπτωση να πιασουν καποιον την στιγμη που δινει/παιρνει εισητήριο! αφου γινεται στο δευτερολεπτο, και στα μουλωχτά. θα πρεπει να ναι καποιος πολυ γκαντεμης για να παει να δώσει εισητηριο σε ελεγκτή που ανεβαίνει ε :blink:

• Απαντ. 183
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σε κάθε περίπτωση, θα ήθελα να δω ποιος ελεγκτής θα προσπαθήσει να μου ρίξει πρόστιμο την ώρα που βγαίνω από τη ζώνη ελέγχου.

Κατά τα άλλα, είναι γαμάτος τρόπος να κάνεις γνωριμίες, μια χιπχοπού μου 'χε ζητήσει να της γράψω το κινητό μου στο εισιτήριο που της έδινα. Μπορεί να μη με ήθελε για την ευαισθησία μου αλλά για να της παίρνω εισιτήρια, αλλά και πάλι.

Δημοσ.

καλα ναι οτι υπαρχουν και τετοιοι υπάρχουν!

πρωι πρωι κατεβαίνω απ το λεωφορείο και ειναι ενας τυπάκος στη στάση, του το δίνω, με κοιτάει, δεν το παίρνει, δεν κουνιέται καν, απλα με κοιτάει.

του λεω -Ανθρωπε μου εισητήριο ειναι δεν δαγκώνει.δεν το θες?

κ λεει μετα -εεεε, έχω έχω.

Ε ΠΕΣ ΤΟ ΝΤΕ

το ατοπο ειναι η προειδοποίηση που γράφουν, λες και υπαρχει ποτε περίπτωση να πιασουν καποιον την στιγμη που δινει/παιρνει εισητήριο! αφου γινεται στο δευτερολεπτο, και στα μουλωχτά. θα πρεπει να ναι καποιος πολυ γκαντεμης για να παει να δώσει εισητηριο σε ελεγκτή που ανεβαίνει ε :blink:

Γιατί αν το πάρω σημαίνει ότι θα το χτυπήσω κι όλας; Τρελαθήκαμε; Το πήρα για να το πετάξω στον κάδο αντί για το δρόμο.

Δημοσ.

Γιατί αν το πάρω σημαίνει ότι θα το χτυπήσω κι όλας; Τρελαθήκαμε; Το πήρα για να το πετάξω στον κάδο αντί για το δρόμο.

:lol: :lol:

χρειάζεται νομίζω μπόλικη τρέλα για βγεις κι απο πάνω!!!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για να μην ξεχνιομαστε, οι λησταρχοι του ΟΑΣΘ φροντισαν να εξαφανισουν εν μια νυκτι τα παλια εισιτηρια απο ολα τα σημεια πωλησης και πωλουνται μονο τα καινουρια.Χαρακτηριστικα ο περιπτερας της γειτονιας μου μου ειπε οτι του πηραν τα παλια παρολο που εχουν δωσει παραταση ως τις 1 Φλεβαρη.Αυτα με τους τσογ****** του γελοιου αυτου οργανισμου.Ηδη εχει κατατεθει ψηφισμα στο Δ.Σ του δημου μπας και αλλαξει κατι αλλα χλωμο το βλεπω.Ας βγουν αυτοι οι κυριοι να μας πουν τι γινεται με τους μετοχους τους, πως εχουν κανει τσιφλικι το μοναδικο μεσο μαζικης μεταφορας στην πολη και πως βαζουν τους πολιτες σε λεωφορεια που ποτε δεν συντηρουν, με οδηγους επικινδυνους και ελεγκτες βοδια-ανυπαρκτης νοημοσυνης.Εχουν βαλει και σεκιουριταδες πλεον σε πολλα λεωφορεια.Αν νομιζουν οτι θα τρομοκρατησουν τους πολιτες της Θεσσαλονικης ειναι γελασμενοι.

Δημοσ.

Εγώ πάντως πιστεύω ότι μεγάλο μέρος της καθυστέρησης του ΜΕΤΡΟ οφείλεται και στον ΟΑΣΘ. Όλο και κάποιες τρικλοποδιές θα βάζει.

Δημοσ.

Οντως εχουνε ξεφυγει ΤΕΛΕΙΩΣ τα ταξι. Εγω που μενω ανατολικα με διπλη ταριφα παει πανω απο 20ρικο. Καλυτερα να κλεισω δωματιο σε ξενοδοχειο.

Δημοσ.

Ενταξει το ταξι το εχουν @@ησει τελειως (και ψοφησε). Ειναι πραγματικα αστειο το να με -συμφερει- σε καθε περιπτωση να παρω το αυτοκινητο για να παω καπου (ναι ακομα και στο κεντρο) ακομα και οταν τελικα η βενζινη θα φτασει τα 2 ευρω/ λιτρο. Εχω μετρησει στο περιπου ποσο βενζινη θα καψω πηγαινοντας απο το σπιτι μου στη δουλεια μου και πισω παλι και χρειαζομαι +/- 1 ευρω. Με αστικο χρειαζομαι 1.60 τη φορα, με ταξι σε μονη ταριφα 7 ευρω και περιπου 11-12 σε διπλη.

Καντε μονοι σας τα μαθηματικα.

Δημοσ.

Oταν προσπαθησανε να περασουν τον νομο με τα πολυ υψηλα εισιτηρια της μια μονο μετακινησης βγηκανε ολοι στους δρομους.Τωρα θελω να δω τι θα γινει..

Aισχος!Απαραδεκτες αυξησεις σε μια πολη που δεν υπαρχει αλλος τροπος μετακινησης και το κεντρο της ειναι καθημερινα απροσπελαστο.Τους ξερουμε τι ****** ειναι εκει στον ΟΑΣΘ, θελουν να αποτελειωσουν τους κατοικους της πολης με απιστευτη αυξηση στα εισιτηρια.Αν νομιζουν οτι θα περασει ετσι ευκολα αυτο ειναι γελασμενοι.Μας μεταφερουν καθημερινα σαν ζωα, τον εναν πανω στον αλλον και αποφασιζουν και 100% αυξησεις?? ΑΙΣΧΟΣ

Η διοικηση του οργανισμου απατεωνων συμμοριτων Θεσσαλονικης ειναι και δυσαρεστημενη γιατι θεωρει μικρες τις αυξησεις!!!Να κλεισει ο οργανισμος αυτος παραυτα.Φτανει πια.Σαν παστωμενες σαρδελες μεταφερονται οι πολιτες, ολη η πολη ειναι ενα απεραντο μπαχαλο στους δρομους, ουτε ευρω δεν θα παρουν απο τους Θεσσαλονικεις, ή θα παρουν πισω τις αυξησεις ή θα τους κλεισουμε μεσα στο Γεναρη.

ομαδικα ντου αρνησης πληρωμής θέλουν παιδιά. και αν δε σας αφήνουν να κατεβείτε (κλασσική αντιμετώπιση στην Αθήνα) μύνηση για παρανομη προσωποκράτηση :lol:

Πλάκα πλάκα, τελευταία φορά που χρησιμοποίησα ΟΑΣΘ είχε 0,5 ευρω το κανονικό και ήταν πριν κανα δίμηνο το πολύ... Έλεος... Αν συνεχίσουν έτσι ως το μάρτιο θα εχει φτάσει 100% πάνω.

Ως προς τα παραπάνω επαναστατικά ποστ ότι δεν θα πληρώσουμε και ότι θα τους το κλείσουμε το μαγαζί έχω να πω πως και νέα αύξηση να γίνει αύριο το κοπάδι θα συνεχίσει κανονικά να πληρώνει. Αν θα μπορούσε να υπάρξει ποτέ μαζική και συνειδητοποιημένη αντίδραση για οτιδήποτε τα πιο πολλά προβλήματα θα λύνονταν. Αλλά το κοπάδι είναι κοπάδι και το πολύ πολύ να γίνει κανα group στο fb και να κάνουμε κανα επαναστατικό κλικ.

Δημοσ.

Οντως εχουνε ξεφυγει ΤΕΛΕΙΩΣ τα ταξι. Εγω που μενω ανατολικα με διπλη ταριφα παει πανω απο 20ρικο. Καλυτερα να κλεισω δωματιο σε ξενοδοχειο.

καλα και εσυ , πο το κεντρο στο πανοραμα με ταξι πας ?? :P

ευτυχως υπαρχει και το 78Ν και εμενα που ειμαι Νοτια Θεσσαλονικη με αφηνει ακριβως μπροστα στο σπιτι μου,Μποτσαρη :) :)

Δημοσ.

Δε μενω πανοραμα. Και γω 78Ν μεχρι ικεα.Αλλιως οντως συμφαιρει να κατεβεις με το αυτοκινητο σου πλεον.μιλωντας για χρημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...