Προς το περιεχόμενο

Σχετικά με την PaySafeCard

bnvdarklord

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και δεν μου κατσε η prepaid της eurobank, ανακάλυψα την paysafecard, και απο οτι ειδα στο Steam την δέχονται.

Κάποιος που την εχει χρησιμοποιήσει να μου πει λιγες λεπτομερειες;

Πχ παιρνεις μια φορά και την γεμίζεις, ή καθε φορα που αδειάζει παιρνεις αλλη; Χρειάζομαι τίποτα(ταυτοτητες κτλ) για να την βγάλω; Στο site τους δεν λεει και πολλά πραγματα.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

μια αποδειξη ειναι με εναν κωδικο ,ουτε στοιχεια δεινεις ουτε τιποτα.οταν τελειωσει αγοραζεις αλλη

Δημοσ.

Πηγαίνεις σε ένα περίπτερο με paysafe cards (λέει στο site τους που έχει), παίρνεις την απόδειξη με τον κωδικό της κάρτας, χρησιμοποιείς το ποσό που θες από την κάρτα, όσο σου μείνει το κρατάς και το χρησιμοποιείς για άλλες αγορές ή το συνδυάζεις με άλλες κάρτες για μεγαλύτερα ποσά.

Δημοσ.

Εγώ θα συνιστούσα να ανοίξεις έναν λογαριασμό στην τράπεζα της επιλογής σου και να χρησιμοποιήσεις μια όμορφη χρεωστική κάρτα. Βάζεις όσα χρήματα θέλεις στο λογαριασμό και κάνεις την δουλειά σου.

Χωρίς να έχω κάτι με την PaySafeCard το μοντέλο πάνω στο οποίο βασίζεται δεν είναι και τόσο καλό. Σκέψου κάτι απλό: παίρνεις μία κάρτα των 50€ και αγοράζεις κάτι που έχει 47€. Τα υπόλοιπα; Θα ψάξεις να βρεις κάτι που έχει... 3€ -κι ας μην το χρειάζεσαι- μόνο και μόνο για να μην χάσεις τα λεφτά; Δεν νομίζω να μπορείς να μεταφέρεις το ποσό που σου έχει μείνει από την μία κάρτα στην επόμενη.

Δημοσ.

Εγώ θα συνιστούσα να ανοίξεις έναν λογαριασμό στην τράπεζα της επιλογής σου και να χρησιμοποιήσεις μια όμορφη χρεωστική κάρτα. Βάζεις όσα χρήματα θέλεις στο λογαριασμό και κάνεις την δουλειά σου.

Χωρίς να έχω κάτι με την PaySafeCard το μοντέλο πάνω στο οποίο βασίζεται δεν είναι και τόσο καλό. Σκέψου κάτι απλό: παίρνεις μία κάρτα των 50€ και αγοράζεις κάτι που έχει 47€. Τα υπόλοιπα; Θα ψάξεις να βρεις κάτι που έχει... 3€ -κι ας μην το χρειάζεσαι- μόνο και μόνο για να μην χάσεις τα λεφτά; Δεν νομίζω να μπορείς να μεταφέρεις το ποσό που σου έχει μείνει από την μία κάρτα στην επόμενη.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις 2η κάρτα για να συμπληρώσεις ποσά.

Για την ακρίβεια, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μέχρι 10 κάρτες ταυτόχρονα.

Δημοσ.

Πως ακριβώς; Σε όσα site έχω δει να δέχονται πληρωμές με κάρτα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο μία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...