Προς το περιεχόμενο

Παγώνει στην εκκίνηση το σύστημα

ssd93

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες αρχικά να ευχηθώ σε όλους να μας έρθει ο καινούργιος χρόνος με υγεία και χαρά. Για να ανοίγω λοιπόν μετά από αρκετό καιρό νέο topic προφανώς πάλι χρειάζομαι τα φώτα σας...

Θα σας πω λοιπόν τι γίνεται με ένα παλιό pc που έχω (p4 3.0 ghz, 512ram, mobo albatron).

Πρόσφατα ανοίγωντας το pc μoy έβγαλε την οθόνη που βγάζει όταν πατάμε το F8 ή όταν δεν τερματίζονται σωστά τα windows.

Μου έλεγε λοιπόν αν επιθυμώ να γίνει κανονική εκκίνιση των windows ή ασφαλής λειτουργία κτλ. Επέλεξα λοιπόν κανονική εκκίνιση όπου λειτούργησε για καμιά ώρα και έπειτα άρχισαν να κολλάνε οι εφαρμογές που έτρεχα. Αποτέλεσμα λοιπόν ήταν να κάνω επανεκκίνιση μπας και αλλάξει τίποτα αλλά πάλι ενώ τερματίστηκαν σωστά τα windows μου έβγαλε αυτήν την οθόνη αλλά πλέον κολλούσε και δεν έμπαινε στα windows ούτε σε ασφαλή λειτουργία και γενικότερα πάγωνε το σύστημα,έπειτα από το POST δείχνοντας πάλι τις ίδιες επιλόγες αλλά έχοντας παγώσει εντελώς (καθώς δεν μετρούσε αντίστροφα δίπλα απο την κανονική εκκίνηση που λέει αλλά ούτε το πληκτρολόγιο ''επιανε'') πιστεύοντας λοιπόν και εγώ ότι φταεί ο σκληρός τον άλλαξα αλλά και πάλι έγιναν τα ίδια, έκανα format και περιμένω να δω αν θα το ξανακάνει ( που είμαι σίγουρος δηλαδή ότι θα το κάνει). Αυτό που σας ρωτάω λοιπόν να μου πείτε είναι τι πιστεύετε ότι μπορεί να δημιουργεί αυτά τα προβλήματα στον υπολογιστή, ώστε να το αλλάξω...

Περιμένω τις απαντήσεις το συντομότερο δυνατό καθώς θα ήθελα να έχω ξεμπερδέψει με τον υπολογίστη μέχρι την Πρωτοχρονιά.

Ελάτε ρε παίδες κάποιος θα ξέρει... πείτε μια άποψη τουλάχιστον

Δημοσ.

Format έχει γίνει ήδη 2 φορές οπότε αν το ξαναβγάλει προφανώς θα είναι θέμα hardware αλλά τι??

Η μητρική πιστεύετε???

Δημοσ.

Για αρχή τσέκαρε τις μνήμες σου. Το φορμάτ το εκτέλεσε κανονικά χθες και έκανε εγκατάσταση τα windows;

Αφού έχεις αλλάξει δίσκο δεν είναι ο δίσκος οπότε πάμε σε άλλα. Τρέξε ένα memtest για αρχή. Αλλάξε και θέση στις μνήμες σου και βλέπουμε.

Πείραξες τίποτα στο Bios;

Δημοσ.

Ωραία ξεκίνα να αλλάξεις θέση στη μνήμη και κάνε και ένα Memtest μήπως βγουν errors. (ένα τσιπάκι μνήμης είναι ή 2; )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...