babinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 γεια σας φιλοι μου, και χρονια σας πολλα !!!! θελω να αγορασω ενα οικονομικο home theater το οποιο να εχει οπτικη εισοδο ετσι ωστε να το συνδεσω με τον υπολογιστη και να παιζει dts. Μπορει καποιος να βοηθησει??? εγω βρηκα αυτο εδω ... http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10070181&cmicc για πειτε τις γνωμες σας... ευχαριστω
million_voices Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 ολα αυτα με τα ψευτικα ηχειακια πανω κατω ιδια ειναι αν σου κανει απο δυνατοτητες οκ αν ομως εχεις ηχεια της προκοπης και ψαχτεις λιγο μπορεις να βρεις σε αυτα τα λ7 και λιγα παραπανω κανονικο ενισχυτη που θα ειναι ποιο ποιοτικος και ευελικτος ως λυση
babinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 ολα αυτα με τα ψευτικα ηχειακια πανω κατω ιδια ειναι αν σου κανει απο δυνατοτητες οκ αν ομως εχεις ηχεια της προκοπης και ψαχτεις λιγο μπορεις να βρεις σε αυτα τα λ7 και λιγα παραπανω κανονικο ενισχυτη που θα ειναι ποιο ποιοτικος και ευελικτος ως λυση ναι το ξερω αυτο, αλλα δεν εχω τιποτα, ετσι σε αυτη την φαση που ειμαι θελω κατι για αρχη και κατι οικονομικο. με 500-600 γιουρια γινεται ενα καλο συστηματακι αλλα,,, δεν.....
million_voices Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 scroutzare και παρε το ποιο φθηνο επωνυμο με specs που σου κανουν
kalamas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 δηλαδη για να συνδεσεισ ενα home theater και να παιζει απο τον υπολογιστη τι πρεπει να εχει το home theater?
babinos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 για να μπορεσεις να παρεις dts ηχο, εισοδο με οπτικη ινα.
kalamas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 http://www.bch.gr/homeCinemaDetail.php?more=HT%20805SH φιλε δηλαδη μπορω να το κανω και με αυτο το home theater? αν μπορεις δειξε μου μερικα μεχρι 180ευρω γιατι σκεφτομουν τα logitech z-5500 αλλα λιγο δυσκολο με τετοια τιμη που εχουν.....
yanc Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Για χρηση home cinema κοιτα και αυτο Edit: ουπς, τωρα ειδα το μπατζετ σου και αυτο ξεφευγει αρκετα..
yiannakis.1 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 φιλε μη παιρνης αυτα τα σετ τα φθηνιαρικα.μπορει να εχουν συνδεσεις αλλα δεν εχουν ποιοτητα.και τα βαττ τα 500 που γραφουν και τα 400 ειναι ψευτηκα..ξερης τι ειναι τα 500 βαττ ακου εναν τελικο και θα καταλαβης..δωσε κατι παραπανω περιπου 300 ευρο.και παρε το LOGITECH Z5500.και θα πιασουν και τοπο τα λεφτα σου. κι αυτο γραφη 500 βαττ αλλα δεν ειναι. ειναι ομως ενα ποιοτικο κομματι..και εγγυηση 2 χρονια.κι αν παθη κατι σου δινουν καινουργιο.μην το σκεφτεσε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.