Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Games

Karxilas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας... Σκεφτομαι να αγορασω ενα καινουριο παιχνιδι για το Wii. Εχω αυτο το μοντελο : http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=WII.00515

Θα ηθελα να μου προτεινετε καποια καλα παιχνιδια που να εχουν τη δυνατοτητα να παιξουν και 2 παικτες... :D

Ευχαριστω...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας... Σκεφτομαι να αγορασω ενα καινουριο παιχνιδι για το Wii. Εχω αυτο το μοντελο : http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=WII.00515

Θα ηθελα να μου προτεινετε καποια καλα παιχνιδια που να εχουν τη δυνατοτητα να παιξουν και 2 παικτες... :D

Ευχαριστω...

Φίλε έχω πολύ καλή γνώση του software του Wii και ευχαρίστως θα σε βοηθούσα να επιλέξεις τίτλους. Το θέμα όμως είναι πως δε προσδιορίζεις τι περίπου θέλεις... Υπάρχουν (και στο Wii και γενικά) άπειροι τύποι παιχνιδιού και το να πετάμε τίτλους από όλες τις κατηγορίες είναι νομίζω ανώφελο γιατί μάλλον θα σε μπερδέψει και δε νομίζω να σε βοηθήσει. Πες περίπου τι θα ήθελες να παίξεις. Αν δε γνωρίζεις τα είδη παιχνιδιών πες με δικά σου λόγια τι περίπου θέλεις να δεις. Πχ θέλεις κάτι διασκεδαστικό για παρέα? Θέλεις μια όμορφη ιστορία να σε απορροφήσει? Θέλεις κάποιο παιχνίδι με Sports? Έχεις εμπειρία στα video games? Δώσε τέλος πάντων πληροφορίες που νομίζεις πως θα βοηθούσαν και εμείς εδώ είμαστε...

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξεθάβω αυτό το topic μπας και συμβεί το ίδιο και μ ένα Wii που χουμε θαμμένο εδώ και καμιά 2ετία.

Ποια θεωρείτε highly recommended παιχνίδια για παρέα 2-4 ατόμων (αρσενικά & θηλυκά); Πλάκα έχουν τα sports, guitar hero κι ένα άλλο με κάτι λαγούδια αλλά θα θέλαμε μια παραπάνω ποικιλία.

Δημοσ.

Το

είναι μεγάλο κόλλημα και απαραίτητη αγορά κατ'εμέ.

ό,τι πρέπει για παρέα, με διάφορα modes, από puzzl-οειδή τύπου Jenga και tower defense μέχρι shooters και λιθοβολισμό(!!!), για να καλύψει κοριτσοπαρέες, αγοροπαρέες ή blended crowds.

Εγώ γουστάρω πολύ και τα δύο Trauma Center. Αν και το concept είναι κομμένο και ραμμένο για κοπέλες, ο χειρισμός μπορεί να αποδειχτεί στριφνός σε μερικές περιπτώσεις.

To Mario Kart είναι περιττό να αναφερθεί, νομίζω.

Από αυτά που έχω παίξει, τα παραπάνω ικανοποιούν τις προυποθέσεις που έθεσε ο antonl.

Δημοσ.

βαλε και στο youtube να δεις βιντεακια απο gameplay των παιχνιδιων.

καλα... το mario kart πως το ξεχασα??? :wacko:

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

αξιζει να αγορασει καποιος το wii κυριως για το new super mario bros για να παιζει για πλακα multiplayer?(στο super mario bros multiplayer εννοω).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...