SlimData Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα. Σκέφτομαι να αποχωριστώ τον σταθερό μου γιατί κυριολεκτικά ανοίγει μια φορά τον μήνα πλεον. Χρησιμοποιώ για τη δουλειά όλη μέρα το laptop και έτσι όταν γυρίζω βράδυ σπίτι δεν γίνεται να ξανακάθομαι μπροστά στον υπολογιστή... Πάει χαμένος δηλαδή και αν και δεν θέλω να τον δώσω, νομίζω είναι κρίμα να κάθεται. Βέβαια αν δεν βρω τιμή που να με συμφέρει, δεν τον δίνω. Οπότε θέλω γνώμες, πόσο περίπου υπολογίζεται ότι αξίζει αυτό το pc σήμερα. Case: Coolermaster Cosmos 1000 Psu: Hiper Type R 680w Mobo: Msi Eclipse Cpu: I7 920 Cooler: Prolimatech Megahalems Cooler fans: Noctua 120mm x2 Ram: Corsair Dominator 1600 8-8-8-24 3x2gb Vga: Gainward GTX 285 2gb Hdd: Velociraptor 150gb + Seagate 500gb + Seagate 250gb Optical: Samsung dvd-rw Monitor: Samsung 2243nw Ηχεία: Creative Gigaworks T20 - Series 2 Kb/Mouse: Logitech MX3200 Tα πράγματα έχουν αγοραστεί από φλεβάρη εως ιούλιο του '09 και είναι όλα εντός εγγύησης. Μόνη εξαίρεση το τροφοδοτικό που κι εγώ αγόρασα μεταχειρισμένο αλλά εως τώρα δουλεύει απροβλημάτιστα. Case:
bananasplit Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 η εγγύηση βοηθάει πολύ....υποθέτω οτι θα μπορέσεις να πιάσεις γύρω στα 700-750 ευρώ με αυτό το μηχάνημα...μπορεί και λίγο παραπάνω...ας μας πούν όμως καλύτερα άλλοι συμφορουμίστες που μπορεί να ξέρουν καλύτερα...
PETROS13 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 γύρω στα 1000-1200 το είχες πάρει λογικά όλο . λόγω του ότι έχει περάσει ένας χρόνος ακόμα και 800 μπορείς.
SlimData Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Φίλε πέτρο προτιμούσα να μην πω πόσο το πήρα μέχρι να ακούσω μερικές απόψεις.. Τις θυμάσαι τις τιμές περίπου την άνοιξη του '09 και το βγάζεις 1000-1200 ή απλά υποθέτεις?
JIMBOAthens Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Σπάστο σε parts. Θα πιάσεις σίγουρα περισσότερα...
SlimData Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Έχεις δίκιο, το σκέφτηκα κι εγώ αλλά δεν έχω την υπομονή να μπω σε τέτοια διαδικασία..
JIMBOAthens Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δυστυχώς όμως παρόλο που το pc σου με αυτό το configuration αξίζει και με το παραπάνω δύσκολα θα βρεθεί αγοραστής που θα δώσει ένα μεγάλο ποσό για μεταχειρισμένο pc. Λογικά θα προτιμήσει ένα ολοκαίνουριο με χαμηλότερα φυσικά specs. Αν "καίγεσαι" πάντως να το δώσεις άμεσα, προσωπική μου άποψη είναι ότι θα πρέπει να κυμανθείς στα €550. Ξέρω ότι σου φαίνονται πολύ λίγα αλλά δυστυχώς αυτή είναι μία αρκετά ρεαλιστική τιμή "πιάτσας" για να φύγει όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Μην ξεχνάς ότι μιλάμε για μηχάνημα 1,5 χρόνου...
bananasplit Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Φίλε πέτρο προτιμούσα να μην πω πόσο το πήρα μέχρι να ακούσω μερικές απόψεις.. Τις θυμάσαι τις τιμές περίπου την άνοιξη του '09 και το βγάζεις 1000-1200 ή απλά υποθέτεις? προφανώς θα τις θυμάται φίλε....πάνω κάτω τόσο πρέπει να είχε....έτσι κι αλλιώς τη γνώμη μας σου τη λέμε με βάση το πόσο πιστεύουμε οτι κόστιζε τότε..... περίπου εκεί πρέπει να έπαιζαν οι τιμές πάντως....από όσο θυμάμαι κι εγώ.... κι όπως είπε και ο άλλος φίλος,καλύτερα parts φίλε...θα πιάσεις περισσότερα....απλά το θέμα είναι η υπομονή και το οτι ρισκάρεις κάτι να μείνει απούλητο....
SlimData Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Είναι αυτό που είπα στην αρχή, δεν καίγομαι να το δώσω. Απλά έχει μείνει κλειστός το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου και σκέφτομαι ότι είναι κρίμα
SlimData Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 προφανώς θα τις θυμάται φίλε....πάνω κάτω τόσο πρέπει να είχε....έτσι κι αλλιώς τη γνώμη μας σου τη λέμε με βάση το πόσο πιστεύουμε οτι κόστιζε τότε..... περίπου εκεί πρέπει να έπαιζαν οι τιμές πάντως....από όσο θυμάμαι κι εγώ.... κι όπως είπε και ο άλλος φίλος,καλύτερα parts φίλε...θα πιάσεις περισσότερα....απλά το θέμα είναι η υπομονή και το οτι ρισκάρεις κάτι να μείνει απούλητο.... Case, cpu, mobo και vga μόνα τους βγήκανε 1100€ ρε συ..
karmen1983 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά μισό. Μόνο τα ηχεία του και το σετ πληκτρολόγιο ποντίκι διακοσαρίζουν. Ο ι7 250ρίζει μη το ισοπεδώσουμε για να μη πιάσω τη θήκη που φοράει 1500 του έπιασε ίσως και 1700. Γνώμη μου
bananasplit Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Case, cpu, mobo και vga μόνα τους βγήκανε 1100€ ρε συ.. φίλε σε καταλαβαίνω απόλυτα.....επειδή έχω κι εγώ ένα παρόμοιο(με ελαφρώς καλύτερη gpu) σύστημα το οποίο πήρα περίπου την περίοδο που το πήρες εσύ,καταλαβαίνω και το πόσα έδωσες και το οτι σου φαίνεται δύσκολο να το "σκοτώσεις"...υποθέτω πάντως οτι θα έπιανες λίγο περισσότερα από όσα λέει ο φίλος....δηλαδή πιστεύω οτι γύρω στα 700-750 θα τα έπιανες...είναι και οι εγγυήσεις που παίζουν ρόλο....μήπως πάντως να ξανασκεφτόσουν το θέμα των parts;;;
bananasplit Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά μισό. Μόνο τα ηχεία του και το σετ πληκτρολόγιο ποντίκι διακοσαρίζουν. Ο ι7 250ρίζει μη το ισοπεδώσουμε για να μη πιάσω τη θήκη που φοράει 1500 του έπιασε ίσως και 1700. Γνώμη μου δεν έχεις άδικο....απλά οι περισσότεροι δεν κοιτάζουμε καν το σετ πληκτρολόγιο-ποντίκι όταν αγοράζουμε...ειδικά σε μεταχειρισμένο....γι αυτό πάντως είπα οτι προσωπικά πιστεύω οτι θα τα πιάσει 750 ευρώ....μακάρι και παραπάνω...είναι πιθανό...
karmen1983 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Ε τότε γιατί να ρωτήσει τιμή πακέτου; Το ίδιο θα σου πουλούσα ένα pc με 5 περιφερειακά άψογα και το ίδιο το ίδιο Pc με 5 περιφερειακά που κάνουν 20ευρά σύνολο; Ας δώσει μόνο τη μονάδα τότε αφού είναι όπως του το λες
JIMBOAthens Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 ...προσωπική μου άποψη είναι ότι θα πρέπει να κυμανθείς στα €550. Φυσικά εννοώ μόνο το tower χωρίς Monitor κ.τ.λ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα