SlimData Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Για να υπάρχει ακριβής εικόνα.... Coolermaster Cosmos 1000 195€ Psu: Hiper Type R 680w 100€ Mobo: Msi Eclipse 325€ Cpu: I7 920 270€ Cooler: Prolimatech Megahalems 65€ Cooler fans: Noctua 120mm x2 39.5€ Ram: Corsair Dominator 1600 8-8-8-24 3x2gb 115€ Vga: Gainward GTX 285 2gb 335€ Hdd: Velociraptor 150gb + Seagate 500gb + Seagate 250gb 108€ (η τιμή των 2 seagate, προ το παρον δεν βρίσκω την απόδειξη του raptor) Optical: Samsung dvd-rw 21,5€ Monitor: Samsung 2243nw 215€ Ηχεία: Creative Gigaworks T20 - Series 2 95€ Kb/Mouse: Logitech MX3200 88€ Το σύνολον 1972€ χωρίς τον raptor που δεν θυμάμαι καν... Εννοείται ότι δεν αξιώνω κάποιος να μου τα δώσει πίσω, έτσι...
karmen1983 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δε ξέρω εγώ δε θα το έδινα 5,5 κατοστάρικα καλύτερα να το πετούσα από το παράθυρο ή να το έκανα δώρο σε κανένα ξαδερφάκι. Γνώμη μου πάντα Έχει άψογη θήκη, αρκετά καλό σκληρό, τούμπανο επεξεργαστή και Mobo, μνήμες που κάνουν μια 150άρα τώρα και και και.. Αλλά η απόφαση είναι δική του
bananasplit Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Ε τότε γιατί να ρωτήσει τιμή πακέτου; Το ίδιο θα σου πουλούσα ένα pc με 5 περιφερειακά άψογα και το ίδιο το ίδιο Pc με 5 περιφερειακά που κάνουν 20ευρά σύνολο; Ας δώσει μόνο τη μονάδα τότε αφού είναι όπως του το λες δε διαφωνώ...απλά σου ξαναλέω οτι η γνώμη μου είναι οτι θα πιάσει γύρω στα 750 ευρώ...άντε να πιάσει(στην καλύτερη)800-850(το βλέπω σχετικά δύσκολο δυστυχώς) μακάρι να πιάσει όσο το δυνατόν περισσότερα...γιατί είναι το πακέτο που κατεβάζει το κόστος...μπορεί όμως πχ τα ηχεία ή το σετ πληκτρολόγιο-ποντίκι να τα πουλήσει ξεχωριστά.... αν και φίλε jimbo πιστεύω οτι αυτό το tower με αυτά τα πράγματα μέσα αξίζει περισσότερο...δηλαδή πιστεύω οτι τα 700 ευρώ είναι ρεαλιστική τιμή....
SlimData Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Εντάξει, για 550 θα έλεγα ακριβώς αυτό πουλέει και η karmen, καλύτερα να το κάνω δώρο.. Αλλά και 700-750 πάλι δεν θα το έδινα. Έχω υπολογίσει ως κατώτατο όριο τα 950-1000€.. Αυτό που ήθελα να δω είναι πόσο το αξιολογούνε και οι υπόλοιποι, οπότε ευχαριστώ πολύ όσους μπήκατε στον κόπο να απαντήσετε...
bananasplit Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δε ξέρω εγώ δε θα το έδινα 5,5 κατοστάρικα καλύτερα να το πετούσα από το παράθυρο ή να το έκανα δώρο σε κανένα ξαδερφάκι. Γνώμη μου πάντα Έχει άψογη θήκη, αρκετά καλό σκληρό, τούμπανο επεξεργαστή και Mobo, μνήμες που κάνουν μια 150άρα τώρα και και και.. Αλλά η απόφαση είναι δική του είναι πάρα πολύ καλός υπολογιστής...έτσι κι αλλιώς...απλά δυστυχώς,έτσι κι αλλιώς δε θα πιάσει τα λεφτά που έδωσε,τουλάχιστον ας πιάσει όσο το δυνατόν περισσότερα....αν και αδερφέ να σου πώ κάτι;;εγώ και με 800 ευρώ θα σκεφτόμουν να τον δώσω....επειδή έχω το ίδιο σύστημα πάνω κάτω,σου λέω οτι μου φαίνονται λίγα τα 800 μπροστά σε αυτά που δώσαμε......τώρα,η απόφαση δική σου,αλλά όπως λέει και η karmen καλύτερα να τον κρατούσα σπίτι....
bananasplit Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Εντάξει, για 550 θα έλεγα ακριβώς αυτό πουλέει και η karmen, καλύτερα να το κάνω δώρο.. Αλλά και 700-750 πάλι δεν θα το έδινα. Έχω υπολογίσει ως κατώτατο όριο τα 950-1000€.. Αυτό που ήθελα να δω είναι πόσο το αξιολογούνε και οι υπόλοιποι, οπότε ευχαριστώ πολύ όσους μπήκατε στον κόπο να απαντήσετε... ξέρεις τι γίνεται;;πραγματικά αξίζει τα 900 ευρώ..και τα 950....αλλά το θεωρώ σχεδόν απίθανο να τα πιάσεις τώρα.......ίσως με λίγη τύχη τα καταφέρεις(και μακάρι,γιατί πραγματικά το σύστημα αξίζει...) απλά η γνώμη μου είναι αυτή που σου είπα....700-750 χωρίς περιφερειακά(οθόνη+μονάδα),800-850 με τα περιφερειακά...
JIMBOAthens Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 αν και φίλε jimbo πιστεύω οτι αυτό το tower με αυτά τα πράγματα μέσα αξίζει περισσότερο...δηλαδή πιστεύω οτι τα 700 ευρώ είναι ρεαλιστική τιμή... Σίγουρα αξίζει. Άλλωστε το τόνισα και εγώ. Και σίγουρα τα €700 είναι πιο κοντά στην πραγματική αξία. Απλά εγώ μίλησα για μία τιμή "κράχτη" προκειμένου να φύγει άμεσα το tower (Είπα αν "καίγεται" για να το δώσει). Προσωπική μου άποψη να τον κρατήσει. Πήρε μια ιδέα άλλωστε για το πόσο μπορεί να κυμανθεί σήμερα. Κάτι το οποίο θα άλλαξει άρδην μόλις παρουσιαστούν τα νέα sockets από την Intel μέσα στο 1ο τρίμηνο του νέου έτους...
moldovan20 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Αν δε βρεις τιμή που να σε ικανοποιεί μη το σκεφτείς καν .. Τα 550€ που αναφέρθηκαν εγώ αν έβλεπα τέτοια αγγελία θα έτρεχα ( το ότι δε μου περισσεύουν 550€ είναι άλλο θέμα :lol: ) πιστεύω στο 1000άρικο και βλέπεις .
bananasplit Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Αν δε βρεις τιμή που να σε ικανοποιεί μη το σκεφτείς καν .. Τα 550€ που αναφέρθηκαν εγώ αν έβλεπα τέτοια αγγελία θα έτρεχα ( το ότι δε μου περισσεύουν 550€ είναι άλλο θέμα :lol: ) πιστεύω στο 1000άρικο και βλέπεις . πλάκα κάνεις;;;κι εγώ αν έβλεπα 550 θα τον έπαιρνα αμέσως...χαχαχα...έστω για να κάνει παρέα στο δικό μου.....(επίσης δε μου περισσεύουν...χαχα)μακάρι πάντως το 1000 άρικο,αλλά το βλέπω λίγο δύσκολο..... ααα..και οφείλω να παραδεχτώ οτι όπως είπε ο jimbo τα 550 θα ήταν κράχτης για να έφευγε μέσα σε μισή ώρα,αν καιγόταν ο φίλος.....
kanesaxo Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Να ξέρεις πάντα σε τετοιες περιπτωσεις ΠΑΝΤΑ χάνεις. Εγω πιστευω πως εδω μεσα τελειως ειλικρινα, αν οι 100 βλεπανε αυτην την αγγελια στα 800-900ε ας πουμε (που οι πλειοψηφεια των ποστερς λενε πως ειναι καλη τιμη) θα ριχναν μια ματια στην αγγελια και θα προσπερνουσαν. Απο 700 και κατω ειναι ευκαιρια. Προσωπικη μου αποψη πάντα. Να θυμισω πως εγω αγορασα cpu,mobo,ram,ψυξη της υπογραφης μου, μεταχειρισμενα, προς 300ε την εποχη που καινουργια που υπηρχαν ακομη στην αγορα (προ ετους σχεδον και βαλε) κοστιζαν σχεδον 700ε. Oποτε ολα εχουν να κανουν με το ποσο βιαζεσαι να τα δωσεις και με το τι αγοραστη θα βρεις... Αν δεν καιγεσαι παντως,οπως λες, κρατησε το,ειναι κριμα να το σκοτωσεις,γιατι πραγματικα του λειπε μονο ενας ssd για να γινει θηριακι.
SlimData Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Να ξέρεις πάντα σε τετοιες περιπτωσεις ΠΑΝΤΑ χάνεις. Εγω πιστευω πως εδω μεσα τελειως ειλικρινα, αν οι 100 βλεπανε αυτην την αγγελια στα 800-900ε ας πουμε (που οι πλειοψηφεια των ποστερς λενε πως ειναι καλη τιμη) θα ριχναν μια ματια στην αγγελια και θα προσπερνουσαν. Απο 700 και κατω ειναι ευκαιρια. Προσωπικη μου αποψη πάντα. Να θυμισω πως εγω αγορασα cpu,mobo,ram,ψυξη της υπογραφης μου, μεταχειρισμενα, προς 300ε την εποχη που καινουργια που υπηρχαν ακομη στην αγορα (προ ετους σχεδον και βαλε) κοστιζαν σχεδον 700ε. Oποτε ολα εχουν να κανουν με το ποσο βιαζεσαι να τα δωσεις και με το τι αγοραστη θα βρεις... Αν δεν καιγεσαι παντως,οπως λες, κρατησε το,ειναι κριμα να το σκοτωσεις,γιατι πραγματικα του λειπε μονο ενας ssd για να γινει θηριακι. Συμφωνώ απόλυτα με όσα λες. Απλά το ότι δεν καίγομαι μου δίνει το περιθωρίο να το δώσω σε ένα ποσό που να αντικατοπτρίζει λίγο την αξία του και όχι να το σκοτώσω. Στα 700 θα έφευγε αμέσως επειδή θα ήταν φοβερή ευκαιρία. Αλλά πολύ λίγα..
moldovan20 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Μη το δώσεις φθηνά κρίμα είναι καλύτερα να το κρατήσεις δε ξέρεις πότε μπορεί να το εκτιμήσεις και να του αφιερώσεις το χρόνο που πρέπει δε θα χάσει και τη δύναμη του στο άμεσο μέλλον και υπάρχουν parts που μένουν (βλέπε κουτί ψύκτρα μνήμες τροφοδοτικό περιφερειακά ) .Μόνο η ψύκτρα με τους ανεμιστήρες κάνει 100€ τι να λέμε τώρα ..
JIMBOAthens Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Στα 700 θα έφευγε αμέσως επειδή θα ήταν φοβερή ευκαιρία. Επέτρεψέ μου να διαφωνήσω. Δεν λέω ότι δεν τα αξίζει απλά προσπάθησε να μπεις λίγο στην ψυχολογία του αγοραστή ενός μεταχειρισμένου προϊόντος. Μην ξεχνάς και τον ανταγωνισμό των αγγελιών. Σίγουρα θα βρεθεί κάποιος αγοραστής που θα μπορεί να εκτιμήσει την συγκεκριμένη σύνθεση αλλά όχι αμέσως. Θέλει υπομονή. Ευκαιρία θα ήταν σίγουρα στα €700 αλλά μόνο για όσους μπορούν να την εκτιμήσουν. Με λίγα λόγια περιορισμένο target group μια και η πλειοψηφία όπως σου προανέφερα σε αυτό το ποσό θα προτιμούσε να αγοράσει ένα ολοκαίνουριο tower με χαμηλότερα φυσικά specs που θα τον κάλυπταν πάντως στο ακέραιο. Δεν ασχολούνται όλοι με OC ούτε όλοι κυνηγάνε τα top of the line parts. Αντίθετα στην τιμή που σου είπα εγώ θα είχες πληθώρα pm και τηλεφωνημάτων μια και η αγγελία σου θα ξεχώριζε έναντι του ανταγωνισμού (Το είπε άλλωστε και κάποιος φίλος παραπάνω: Σε αυτή την τιμή θα έτρεχε)...
SlimData Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Μη το δώσεις φθηνά κρίμα είναι καλύτερα να το κρατήσεις δε ξέρεις πότε μπορεί να το εκτιμήσεις και να του αφιερώσεις το χρόνο που πρέπει δε θα χάσει και τη δύναμη του στο άμεσο μέλλον και υπάρχουν parts που μένουν (βλέπε κουτί ψύκτρα μνήμες τροφοδοτικό περιφερειακά ) .Μόνο η ψύκτρα με τους ανεμιστήρες κάνει 100€ τι να λέμε τώρα .. Όπως τα λες είναι.. Και γενικότερα αυτή τη στιγμή δεν του λείπει κάτι, πλην ίσως ενός ssd.. Και να'ξερες με τι μεράκι το έφτιαξα... Άλλαξα δουλειά όμως εκείνη την περίοδο, πήρα υποχρεωτικά το laptop γιατί ήταν απαραίτητο και από τότε πέρασε το θηριάκι στο περιθώριο..
SlimData Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Φίλε jimbo θεωρώ ότι στα 700€ αυτή η σύνθεση δεν θα έμενε ούτε μέρα.. Ακόμα κι αυτός που θα ήθελε κάτι πιο light, πόσο θα το έπαιρνε με 22άρα, καλά ηχεία και wireless kb/ms?? Ούτως ή άλλως όμως τέτοια τιμή δε μπορεί να γίνει οπότε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα