Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην θέση σου αν δεν είχα ανάγκη τα χρήματα θα τον κρατούσα για να παίζω μια ωρίτσα την ημέρα.Είναι τέρας το pc.

Αλλιώς θα το έδινα σε κάποιον φίλο/γνωστό μου ή τέλος πάντων κάπου που θα εκτιμούσαν αυτή την κίνηση και όχι να φύγει σε κάνα ανίψι που δεν ξέρει τι θα πάρει στα χέρια του κλπ..

Anyway, στα χέρια σου είναι-προτάσεις πήρες.Το θέμα καλύφθηκε πιστεύω.

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φίλε πέτρο προτιμούσα να μην πω πόσο το πήρα μέχρι να ακούσω μερικές απόψεις..

Τις θυμάσαι τις τιμές περίπου την άνοιξη του '09 και το βγάζεις 1000-1200 ή απλά υποθέτεις?

σε κάποια θυμόμουν..αλλά δεν πρόσθεσα όλους τους δίσκους και σωστές τιμές σε κάποια άλλα!!

Αν δεν έχεις τόσο ανάγκη τα χρήματα κράτα τον, ή όπς πρότειναν τα παιδιά δώσε το σε κομμάτια.

Δημοσ.

Βαλτον 800 και άμα τα πιάσει τα πιασε.

Επίσης ότι αγόρασες κάποια πράγματα σε κάποια τιμή δε μου λέει τπτ.

ΠΧ εγω τα creative Τ20 τα πήρα 55 ευρό, εσυ απλός έτυχε να τα πάρεις σε εποχή που ήταν ανεβασμένα.

Αμα το πας σε τιμές που είχε το πλαίσιο στο καλοκαιρινό καθιερωμένο <<ξεσκαρτάρισμα>> τότε αν κατάφερνες να βρείς τα parts έβγαινε στο 600άρι.

Το ότι γενικά τώρα οι τιμές των parts εχουν ανέβει σε βοηθάει σε πιθανό εγχείρημα διάλυσης και πώλησης σε κομμάτια.(αλλά θες χρόνο και τρέξιμο).

Έτσι και αλλιώς αμα δε το χέρεσαι ούτος ή άλλος πεταμένα λεφτά είναι.

Αξία δεν πρόκειτε να πάρει. Έτσι είναι οι υπολογιστές σε 2-3 χρόνια απαξιώνονται.

Δημοσ.

Είναι αυτό που είπα στην αρχή, δεν καίγομαι να το δώσω.

Αφού όπως λες δεν "καίγεσαι" να το δώσεις, τότε άρχισε και βάζε τον στις αγγελίες διαφόρων forums, στην "χρυσή ευκαιρία" κτλ. με maximum τιμή 1200€ και minimum 1000€.

Κάποιος πορωμένος πιτσιρικάς θα τα "σκάσει". Γι' αυτό να είσαι σίγουρος. Το θέμα είναι σε 2 σε 5 σε 10 μήνες; Εγώ αυτό θα έκανα στην θέση σου.

Πάντως έχε υπ' όψιν σου ότι όσο περνάει ο καιρός και μικραίνει το χρονικό όριο της εγγύησης, κατεβαίνει και η τιμή του.

Δημοσ.

Άργησες.Η απαξίωση της μητρικής ,CPU και μνήμης στο αμέσως επομενο διάστημα θα έιναι δραματική.Αυτα δυστυχώς τα έχει ο κόσμος των pc

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Δημοσ.

Πολύ σωστός ο ανωθεν.

Οχι πως απαξιωση σημαινει κι απαραιτητα οτι θα ναι "λιγο", αλλα σε σχεση με τον μελλοντικο τρεχων ανταγωνισμο θα εχει μεγαλυτερο ντεζαβανταζ απ'οτι τωρα που μιλάμε.

πχ? εχω εναν βελοσιραπτορ οπως και συ,με τιμης αγορας 230+ε αν δεν απατωμαι.Πριν 6 μηνες (οταν ο 60ρης σσδ ηταν πανακριβος) τον πουλουσε και 130-140ε.

Πλεον αν παρω 90ε, ευχαριστημενος θαμαι...

Αλλα για 60-70ε που θα "εφευγε" αμεσα (οπως ανεφερε καποιςο για το πισι σου στα 550-600) εγω προσωπκα δεν τον σκοτωνω.

Το ιδιο και με την 5870 μου.420ε καινουργια και πριν 6 μηνες επιανε καλα χρηματα.

Με το που βγηκαν 68ΧΧ,69ΧΧ πλεον βρισκεις 5870 με 200ε ισως και φθηνοτερες...

Οποτε η πωληση εχει να κανει παντα και με το timing.

Δημοσ.

Έκατσα και κοίταξα τις περισσότερες αγγελίες του φορουμ.

Αν υπολογίσω έναν μέσο όρο τιμών, μόνο το pc χωρίς ηχεία-οθόνη και πληκτρολόγιο/ποντίκι θα πήγαινε γύρω στα 800-900€.

Και αυτό από αγγελίες σκότωμα..

Τέλος πάντων, θα δω τι θα κάνω, πιστεύω μέχρι τα μέσα γενάρη θα έχω αποφασίσει..

Γενικά πάντως ποτέ δεν είπα ότι επειδή εγώ το πλήρωσα 2000+, πρέπει κάποιος να μου δώσει ένα χ ποσό..

Εννοείται πως αυτό που κοιτάω είναι η σημερινή αξία. Και η σημερινή αξία του συγκεκριμένου pc δεν είναι ούτε 600, ούτε 800€.

Απλά το ότι δεν καίγομαι να το πουλήσω σημαίνει ότι αποκλείεται να το σκοτώσω.

Αν πουληθεί θα πουληθεί για όσα αξίζει.

Δημοσ.

Και κoμμάτια να τον κάνεις κάπου εκεί σε βλέπω σε τιμές.

Coolermaster Cosmos 1000 100-120€

Psu: Hiper Type R 680w 40€

Mobo: Msi Eclipse 60€

Cpu: I7 920 160-200€

Cooler: Prolimatech Megahalems 30€

Cooler fans: Noctua 120mm x2 20€

Ram: Corsair Dominator 1600 8-8-8-24 3x2gb 80-100€

Vga: Gainward GTX 285 2gb 80-100€

Hdd: Velociraptor 150gb + Seagate 500gb + Seagate 250gb 80€ ολοι μαζί

Optical: Samsung dvd-rw 10€

Monitor: Samsung 2243nw 100-120€

Ηχεία: Creative Gigaworks T20 - Series 2 50-60€

Kb/Mouse: Logitech MX3200 40€

~880-960

Δηλαδή κάτω απο τα μισά με την μητρική σου, την vga σου και τους δίσκους να τρώνε το περισσότερο ξύλο.

Εκτός αν θες να περιμένεις και να περιμένεις...

H vga χάνει γιατί πλέον υπάρχουν λύσεις καλύτερες ατι 6850 - nvidia 460 - η 1366 mobo ποτέ δεν ηταν και πολύ εμπορική και απο δίσκους η αγορά μετάχειρου πάντα είναι ρίσκο.

Επίσης τα πανάκριβα φρου φρου βλέπε ανεμηστήρια κτλ λίγοι τα εκτιμούν και dvdr πλέον εχουν όλοι και δεν κερδίζουν και τπτ απο ενα μετάχειρο.

Τέσπα καλή τύχη και καλές πωλήσεις. :rolleyes:

Δημοσ.

Και καμμάτια να τον κάνεις κάπου εκεί σε βλέπω σε τιμές.

Coolermaster Cosmos 1000 100-120€

Psu: Hiper Type R 680w 40€

Mobo: Msi Eclipse 60€

Cpu: I7 920 160-200€

Cooler: Prolimatech Megahalems 30€

Cooler fans: Noctua 120mm x2 20€

Ram: Corsair Dominator 1600 8-8-8-24 3x2gb 80-100€

Vga: Gainward GTX 285 2gb 80-100€

Hdd: Velociraptor 150gb + Seagate 500gb + Seagate 250gb 80€ ολοι μαζί

Optical: Samsung dvd-rw 10€

Monitor: Samsung 2243nw 100-120€

Ηχεία: Creative Gigaworks T20 - Series 2 50-60€

Kb/Mouse: Logitech MX3200 40€

~880-960

Δηλαδή κάτω απο τα μισά με την μητρική σου, την vga σου και τους δίσκους να τρώνε το περισσότερο ξύλο.

Εκτός αν θες να περιμένεις και να περιμένεις...

H vga χάνει γιατί πλέον υπάρχουν λύσεις καλύτερες ατι 6850 - nvidia 460 - η 1366 mobo ποτέ δεν ηταν και πολύ εμπορική και απο δίσκους η αγορά μετάχειρου πάντα είναι ρίσκο.

Επίσης τα πανάκριβα φρου φρου βλέπε ανεμηστήρια κτλ λίγοι τα εκτιμούν και dvdr πλέον εχουν όλοι και δεν κερδίζουν και τπτ απο ενα μετάχειρο.

Τέσπα καλή τύχη και καλές πωλήσεις. :rolleyes:

Στην αξιολόγηση που κάνεις στα μισά προιόντα διαφωνώ μαζί σου..

Αλλά ευχαριστώ για τις ευχές :)

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

πριν 1 μηνα έδωσα το δικό μου που ήταν κατά 95% το ίδιο σύστημα με του slim data (δεν είχα raptor είχα 640 western aaks και 1tb western black)

9600gt φτηνότερο k/b mouse kai gigabyte x58 ds5 rev1

και 24 samsung

έβγαλα 1100e

και χωρίς ηχεία

είναι απλά αμαρτία να το δώσεις κάτω από 950ε

Δημοσ.

πλακα κανεις? λογικα θα το εχει δωσει μετα απο 1 χρονο.

απο περιεργεια,γιατι ξεθαψες παλιο thread?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...