Προς το περιεχόμενο

SONY WAIO ή HP PAVILION

ntinos007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ Ή ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ?

Σε τι τιμή να είναι και τι χρήση θα του κάνεις ; :rolleyes:

Δημοσ.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ...ΠΕΡΙΠΟΥ 800-1000...ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ....FB ΤΑΙΝΙΕΣ...ΚΤΛΠ

Δημοσ.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ...ΠΕΡΙΠΟΥ 800-1000...ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ....FB ΤΑΙΝΙΕΣ...ΚΤΛΠ

Παχνίδια παίζεις ; :rolleyes:

Δημοσ.

ΑΠΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...ΜΕ ΑΝΥΣΗΧΕΙ ΑΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ....ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ....ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΩ?

Δημοσ.

ΑΠΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...ΜΕ ΑΝΥΣΗΧΕΙ ΑΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ....ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ....ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΩ?

Lenovo = IBM!! :eek:

Δημοσ.

:lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Όχι. Η Lenovo, αν και γνωστή και ποιοτική εταιρία δεν είναι ΙΒΜ. Απλά η IBM της έδωσε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει τo σήμα και τις πατέντες των Thinkpad. Η σειρά Ideapad δεν έχει καμία σχέση με την ΙBM. Ούτε έχει τις τεχνολογίες των Thinkpad. Και αν θέλετε τη γνώμη μου, τα ideapad δεν πιάνουν μία μπροστά στα θρυλικά thinkpad.

Δημοσ.

Αν είσαι μεταξύ των δύο εταιριών εγώ στη θέση σου θα πηγαινα προς sony...Είχα έναν hp και τα έπαιξε μέσα σε ένα χρόνο...Τα Sony vaio είναι πιο αξιόπιστα...

Δημοσ.

Αν είσαι μεταξύ των δύο εταιριών εγώ στη θέση σου θα πηγαινα προς sony...Είχα έναν hp και τα έπαιξε μέσα σε ένα χρόνο...Τα Sony vaio είναι πιο αξιόπιστα...

άμα το πάμε έτσι και εγώ είχα ένα HP και μου κράτησε 4 χρόνια....ο΄τι εσένα τα έφτυσε μέσα σε ένα χρόνο δε σημαίνει ο΄τι δεν είναι αξιόπιστα μηχανήματα...δε λέω καλή η sony αλλά άμα χρειαστείς το services της που είναι στο βέλγιο τρέχα γύρευε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...