Προς το περιεχόμενο

Windows 7 64Bit και 4 Ghz μνημη

sothoms

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οπότε συμφωνούμε, το bios του αναγνωρίζει κανονικά το μέγεθος των 4GB. Το θέμα είναι τώρα με το δεσμευμένο χώρο που ακόμα και αν το περιορίσει τελείως και απο το bios αυτό παραμένει στα 0.8GB, και λέω ότι είτε είναι θέμα bios και δεν μπορεί να κάνει κάτι για αυτό, είτε με ένα Update (που δεν το συνιστώ εάν δεν ξέρει να το κάνει) που μπορεί να επιδιορθώσει το πρόβλημα. Καλό θα ήταν να επικοινωνήσει με την ίδια εταιρία με σχετικό email, μήπως μπορέσουν να το δώσουν οι ίδιοι κάποια λύση στο πρόβλημα του.

Δημοσ.

Ναι μέσα απο το bios αναγνωριζει κανονικα τα 4G μνημη.

Bios update εχει γινει πολλες φορες, μονο το τελευταιο δεν εχει περαστει η Version 3001 που αναφερει "Fix Cpu Vcore voltage may not be changed with Wolfdale CPU "

Επίσης έχει βγει και ενα beta το 3002 που λέει "Fix VT does not work after resume from S3".

Εφω εχω κολλήσει μήπως φταίει το γεγονος που τα 2G είναι 2χ1G ενω η άλλη κάρτα είναι 1χ2G.

Μήπως εκεί κολλάει το θέμα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Το θέμα είναι τώρα με το δεσμευμένο χώρο που ακόμα και αν το περιορίσει τελείως και απο το bios αυτό παραμένει στα 0.8GB, και λέω ότι είτε είναι θέμα bios και δεν μπορεί να κάνει κάτι για αυτό, είτε με ένα Update (που δεν το συνιστώ εάν δεν ξέρει να το κάνει) που μπορεί να επιδιορθώσει το πρόβλημα.

Eίχα την συγκεκριμένη μητρική και δεν υπήρχε πρόβλημα με αναγνώριση 4GB, ούτε έχει κάποια onboard vga για να τα καβατζώνει. Γι' αυτό υποπτεύομαι ότι την δουλειά θα την κάνει η ATI...

Δημοσ.

Eίχα την συγκεκριμένη μητρική και δεν υπήρχε πρόβλημα με αναγνώριση 4GB, ούτε έχει κάποια onboard vga για να τα καβατζώνει. Γι' αυτό υποπτεύομαι ότι την δουλειά θα την κάνει η ATI...

Ναι, ναι, και εγώ πιστεύω το ίδιο.

Δημοσ.

εμενα μου το εβγαλε απο οταν εκλεισα το pagefile.ορισε μονο του 2 giga και μου τα εβγαζε reserved στη ram και αφου το εκλεισα και αυτο ολα καλα

Δημοσ.

Χρονια πολλα σε ολους. Ειχα την ιδια μητρικη κι οταν εβαλα κι εγω 4 gb μου εβλεπε κι εμενα 3,2. Υπαρχει μια ρυθμιση στο bios , δε θυμαμαι ακριβως ,αλλα στην επεξηγηση δεξια νομιζω ελεγε για vista συστηματα η κατι για 64. Μπες σε ολες τις ρυθμισεις και θα το βρεις. Ετσι ειδε 4 gb και μετα ειδε και 8 gb. Αν δε βρεις ακρη μου στελνεις π.μ και προς Τριτη τη στηνω για λιγο να θυμιθω το bios της και σου λεω. Ειναι θεμα bios και οχι vga

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Απλά για να γνωρίζουν όσοι τύχουν το αναλογο προβλημα, άλλαξα τις θέσεις απο της μνήμες και τώρα τα windows βλεπουν κανονικα 4GB.

Έβαλα τα 2giga στο 1ο slot, το 1giga στο 2ο slot και το αλλο 1giga στο 4ο slot

Σας ευχαριστώ για την βοηθεια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...