Επισκέπτης Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Πώς τα χάσατε τα κιλά ρε παιδιά, πείτε μας κι εμάς. Εύχομαι του χρόνου να μπορέσω να γράψω το ίδιο στο αντίστοιχο thread του 2011. Πραγματικά, είναι αυτό που με απασχολεί πάνω απ' όλα...
ikaruga24 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Πώς τα χάσατε τα κιλά ρε παιδιά, πείτε μας κι εμάς. Εύχομαι του χρόνου να μπορέσω να γράψω το ίδιο στο αντίστοιχο thread του 2011. Πραγματικά, είναι αυτό που με απασχολεί πάνω απ' όλα... Και εγω εχασα 16 κιλα χωρις να κανω τιποτα λογο δουλειας. Μαλιστα τρωω αρκετα περισσοτερο και αρκετα ποιο χυμα απο οτι ετρωγα και συνεχιζω να χανω. Βλεπεις ομως εγω ειναι σαν να κανω αεροβια για τουλαχιστον 8 ωρες σερι στη δουλεια μου.
Ntinaras Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 αυτα που χασατε δε τα δινετε σε μενα που εχω κολλησει στα 75 3 χρονια τωρα?
evabb Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 αυτα που χασατε δε τα δινετε σε μενα που εχω κολλησει στα 75 3 χρονια τωρα? σου δινω ευχαριστως 4 κιλα.
insomnian Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 εχασα 5 κιλα και εμαθα να τρωω πιο υγιεινα Για πες και σε μας, τι πρεπει να τρωμε για πιο υγιεινα?
EyeofOne Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Για πες και σε μας, τι πρεπει να τρωμε για ποιο υγιεινα? όλα αυτά που δεν μας αρέσουν μήπως; ΝΑΙ...
insomnian Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δε νομιζω... υπαρχουν και τροφες υγιεινες που μας αρεσουν. Αλλα ας μας πει ο ιδιος.
Vintage Jewel Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Για πες και σε μας, τι πρεπει να τρωμε για πιο υγιεινα? ΠΙΤΣΕΣ! αρχισα να τρωω πολλες σαλατες βασικα
insomnian Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Υπαρχουν και πιτσες χωρις κρεας, τυρι. Δηλαδη αυτο που θεωρεις οτι εμαθες την υγιεινη διατροφη ειναι οι σαλατες? καθε πότε τρως σαλατα? με τι υλικα? αλατισμενες?
evabb Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Υπαρχουν και πιτσες χωρις κρεας, τυρι. Δηλαδη αυτο που θεωρεις οτι εμαθες την υγιεινη διατροφη ειναι οι σαλατες? καθε πότε τρως σαλατα? με τι υλικα? αλατισμενες? δλδ πιτσα με ντοματα και λαχανικα μονο; σαν σαλατα μου ακουγεται πιο πολυ
insomnian Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Ναι αλλα με τη ζυμη. Για δες εναν καταλογο, ολοι εχουν και vegeterian τυπο. Kαι η πιτσα με κοτοπουλο ή ψαρι ειναι καλη
evabb Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Ναι αλλα με τη ζυμη. Για δες εναν καταλογο, ολοι εχουν και vegeterian τυπο. Kαι η πιτσα με κοτοπουλο ειναι καλη η βετζι εχει ρε συ τυρι. μια χαρα τρωω πιτσα χωρις αλαντικα δεν εχω θεμα αλλα οχι και χωρις τυρι. ας μην φαω καθολου τοτε.
Vintage Jewel Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Υπαρχουν και πιτσες χωρις κρεας, τυρι. Δηλαδη αυτο που θεωρεις οτι εμαθες την υγιεινη διατροφη ειναι οι σαλατες? καθε πότε τρως σαλατα? με τι υλικα? αλατισμενες? ε δεν τις μετραω αλλα παρα πολυ συχνα Πρασινη σαλατα ρε συ.Εννοειται χωρις αλατι. Αμα ακομα δεν καλυφτηκες και θες πιο συγκεκριμενα ( ) ακολουθω αυτο http://www.eatingpatterns.com/greek/images/pyramid.jpg
Sellers Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Για πες και σε μας, τι πρεπει να τρωμε για πιο υγιεινα? ''Αν είναι νόστιμο, φτύστο'' που λέει και ο Αρκάς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.