Προς το περιεχόμενο

Δίαιτες, διατροφή

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εννοειται χωρις αλατι.

καλα ειμαι ο μοναδικος ανθρωπος στον πλανητη που μπορει να πεσει κατω αμα δεν φαει αλατι; το καλοκαιρι η οταν κανω γυμναστικη πραγματικα εχω ελλειψη ηλεκτρολυτων σε σημειο να με μαζευουν, να μην μπορω να περπατησω κι αλλα τετοια ομορφα. :unsure:

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλα ειμαι ο μοναδικος ανθρωπος στον πλανητη που μπορει να πεσει κατω αμα δεν φαει αλατι; το καλοκαιρι η οταν κανω γυμναστικη πραγματικα εχω ελλειψη ηλεκτρολυτων σε σημειο να με μαζευουν, να μην μπορω να περπατησω κι αλλα τετοια ομορφα. :unsure:

Θα φας αλατι μεσα στο φαγητο αλλα καλο ειναι να μην βαζεις επιπροσθετο γιατι η υπερβολικη χρηση εχει μοναχα αρνητικα..

Δημοσ.

Θα φας αλατι μεσα στο φαγητο αλλα καλο ειναι να μην βαζεις επιπροσθετο γιατι η υπερβολικη χρηση εχει μοναχα αρνητικα..

προφανως δεν μου φτανει αυτο που ειναι μεσα στο φαγητο. κι η ελλειψη αλατιου κανει κακο. δεν εχεις φτασει στο σημειο να τρως κουταλιες αλατι για να στανιαρεις και σου ευχομαι να μην φτασεις ποτε.

Δημοσ.

Ναι, τέτοιες μαλακίες έλεγα κι εγώ και ξαφνικά άρχισα να λιποθυμάω δεξιά και αριστερά. Ο οργανισμός πολλές φορές ενστικτωδώς επιλέγει να λαμβάνει τα συστατικά που χρειάζεται, έτσι υπάρχουν αυτοί που τρώνε το πιτόγυρο με έξτρα αλάτι κι αυτοί που τρώνε μαρουλοσαλάτα χωρίς αλάτι (πχιουκ)

Δημοσ.

Ναι, τέτοιες μαλακίες έλεγα κι εγώ και ξαφνικά άρχισα να λιποθυμάω δεξιά και αριστερά. Ο οργανισμός πολλές φορές ενστικτωδώς επιλέγει να λαμβάνει τα συστατικά που χρειάζεται, έτσι υπάρχουν αυτοί που τρώνε το πιτόγυρο με αλάτι κι αυτοί που τρώνε μαρουλοσαλάτα χωρίς αλάτι (πχιουκ)

αι γεια σου, και ελεγα δεν γινεται να το παθαινω μονο εγω αυτο.

Δημοσ.

Όχι ρε, τι λες, εγώ αν δε φάω αλάτι θα πεθάνω. Μια μεγάλη περίοδο ξυπνούσα και για πρωινό, πριν τον καφέ, έτρωγα αντσούγιες και ελιές. Όχι γιατί έπρεπε/το είχα ανάγκη/μου το πε γιατρός ξερωγω, αλλά γιατί ΗΘΕΛΑ. Με τραβούσε. =ρ

Δημοσ.

Υπαρχουν και περιπτωσεις ανθρωπων που εχουν χαμηλη πιεση, αυτοι χρειαζονται αλατι, αλατι ομως υπαρχει σε πολλες τροφες που δεν φαινεται(οπως λεει και η διαφημιση) πχ. στο ψωμι.

Αυτη η πυραμιδα ειναι λαθος. Ευνοει την παχυσαρκια. Ψωμι, μακαρονια, ρυζι, πατατες καθε μερα = τη πατησες.

Δημοσ.

Αυτη η πυραμιδα ειναι λαθος. Ευνοει την παχυσαρκια. Ψωμι, μακαρονια, ρυζι, πατατες καθε μερα = τη πατησες.

λες ε; κι εγω ποσα σκατα χανω με τετοια διατροφη;

Δημοσ.

Υπαρχουν και περιπτωσεις ανθρωπων που εχουν χαμηλη πιεση, αυτοι χρειαζονται αλατι, αλατι ομως υπαρχει σε πολλες τροφες που δεν φαινεται(οπως λεει και η διαφημιση) πχ. στο ψωμι.

Θα συμφωνήσω μαζί σου. Ψωμί,μακαρόνια,ρύζι,πατάτες είναι τροφές με υψηλό γλυκαιμικό δείκτη, αυτή η πυραμίδα απο μια ηλικία κ μετά δε πρέπει να ακολουθείται. Δηλ. την ηλικία που σταματάει η ανάπτυξη . Δίαιτα φούλ στους υδατάνθρακες = Κακή δίαιτα για ενήλικες.

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω μαζί σου. Ψωμί,μακαρόνια,ρύζι,πατάτες είναι τροφές με υψηλό γλυκαιμικό δείκτη, αυτή η πυραμίδα απο μια ηλικία κ μετά δε πρέπει να ακολουθείται. Δηλ. την υλικία που σταματάει η ανάπτυξη . Δίαιτα φούλ στους υδατάνθρακες = Κακή δίαιτα για ενήλικες.

να δεις η διαιτα φουλ στην πρωτεινη και ειδικα στο κρεας, χαιρετα τα τα νεφρα.

Δημοσ.

Ε δεν θα τρως καθε μερα και ψωμι και μακαρονια και πατατες..Ειναι ευρεως διαδεδομενη αυτη η πυραμιδα παντως..Και πολλοι εχω ακουσει την χρησιμοποιουν και για ισσοροπημενη διατροφη.... :blink:

Ειναι αναλογα τι παχαινει τον καθενα κιολας.Εμενα τα ζυμαρικα στις ποσοτητες που τα τρωω δν με παχαινουν..Αυτα πρεπει ο καθενας να τα συζηταει με τον διατροφολογο του κιολας γτ μπορουν να παρερμηνευτουν πολλα.

Δημοσ.

Τέτοια ποστ θα κάνεις και εσύ, ανυποψίαστε αναγνώστη, αν τρως ανάλατες σαλάτες και τιγκάρεσαι στον υδατάνθρακα επειδή το λέει μια πυραμίδα που εξαρτάται τι λέει αλλά ρώτα κι όλας καλού κακού φάση γιατί άλλο ο καθένας πέραν της πυραμίδας που ισχύει αλλά όχι για όλους επειδή ξερωγώ.

Δημοσ.

Τέτοια ποστ θα κάνεις και εσύ, ανυποψίαστε αναγνώστη, αν τρως ανάλατες σαλάτες και τιγκάρεσαι στον υδατάνθρακα επειδή το λέει μια πυραμίδα που εξαρτάται τι λέει αλλά ρώτα κι όλας καλού κακού φάση γιατί άλλο ο καθένας πέραν της πυραμίδας που ισχύει αλλά όχι για όλους επειδή ξερωγώ.

Δεν ειπα οτι ισχυει για ολους.

Απαντησα σε μια ερωτηση που μου κανανε και ειπα οτι εγω κανω την συγκεκριμενη διατροφη γτ εμενα με βολευει με τον οργανισμο μου.Δεν προτεινα δλδ σε κανεναν να την ακολουθησει. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...