Προς το περιεχόμενο

Φακοι επαφης

Orgasmic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια και χαρα!

Εσχάτως εχω βαρεθει να βλεπω τη μουρη μου με τα γυαλια και εχω βαρεθει να περιοριζεται και το οπτικο μου πεδιο απο τις γυαλουμπες...εχω μυωπια σχετικα μικρη,κοντα στο 2 και σκεφτομαι να βαλω φακους επαφης...

ΤΟ θεμα ειναι οτι εργαζομαι σε καταστημα οπου υπαρχουν χαλια, τα οποια και πολλες φορες διπλωνω-ξεδιπλωνω-κτλ και αρα σκονιζομαι. Παιζει να μου δημιουργησουν προβλημα?

Γενικα ενοχλουν στο ματι?Ποσο θα κοστισουν, αναλογως και τον τυπο φυσικα?

Αυτα τα ολιγα, ευχαριστω εκ των προτερων...!

Δημοσ.

Γεια και σε σένα! Φοράω φακούς από τα 13 μου και γενικά δεν είχα ποτέ κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα,εκτός από κανά 2 βλακείες που'χε τύχει να κάνω. Όσο αναφορά το κόστος, είναι ανάλογα με τη μάρκα και τη διάρκεια. Οι τιμές ξεκινάνε από 10 ευρώ για ένα ζευγάρι μηνιαίων φακών και ανάλογα ανεβαίνουν. Τώρα σχετικά με τη δουλειά σου,πρόβλημα γενικά δεν θα υπάρχει,εκτός αν τύχει να μπει κάποιο χνούδι,σκόνη στο μάτι και σε ενοχλεί ο φακός,όμως πολύ απλά θα'χεις μαζί σου πάντα μια θηκούλα με λίγο υγρό και θα τον καθαρίζεις. Στην αρχή ίσως έχεις ένα θέμα με το πως θα τους φοράς,αλλά σε γενικές γραμμές συνηθίζονται πολύ εύκολα όλα μην σε ανησυχεί! :)

Δημοσ.

Δοκιμασα τους Air Optix και τους προτεινω σε οσους φορανε φακους,

ειναι πολυ καλυτεροι απο οσους ειχα δοκιμασει, τρομερη διαφορα, τους φοραω ωρες μπροστα στον υπολογιστη και δεν κολλανε στο ματι!!!

Δημοσ.

Δοκιμασα τους Air Optix και τους προτεινω σε οσους φορανε φακους,

ειναι πολυ καλυτεροι απο οσους ειχα δοκιμασει, τρομερη διαφορα, τους φοραω ωρες μπροστα στον υπολογιστη και δεν κολλανε στο ματι!!!

Κι εγώ σε αυτούς κατέληξα αφού δοκίμασα 8-9 μάρκες... Είναι οι καλύτεροι σε εμένα για πολύωρη χρήση σε pc, σε βόλτες, σε διάβασμα, κτλ..

Δημοσ.

πολλα καταστηματα οπτικών δίνουν δωρεάν δείγματα 10 ημερών ή μήνα... Πήγαινε με τα νούμερα σου και ζήτα... Τώρα για τη σκόνη το καλύτερο που μπορείς να κάνεις ειναι να κλεινεις τα ματια σου για 1-2 δεύτερόλεπτα όταν ανοιγεις τα χαλια γιατι ΝΑΙ ίσως σου δημιουργεί πρόβλημα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...