Προς το περιεχόμενο

Ψαχνω αστεια κορνα αυτοκινητου

Orgasmic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ή μπορείς να σταματήσεις να χρησιμοποιείς άσκοπα την κόρνα.

...δεν την θελω για καφριλικια...βασικα θελω να πετυχαινω κανα γνωστο ή κανα πιπινι και να του κορνάρω...

Δημοσ.

γιατ δεν βαζεις αντι για κορνα ενα μεγαλο τηλεβοα σαν αυτο που εχουν οι γυφτοι στα ντατσουν τους;

αν βλεπεις κανα πιπινι η φιλο θα μπορεις να τους κανεις πλακα μεσα απο το μεγαφωνο. γιατι οχι;

Δημοσ.

Εγώ θέλω μια που να γκαρίζει αυτό (00:07-00:12) :P

χαχαχα!!! super! και μόνο που θα το ακούσει ο τζάμπα μάγκας που προσπαθεί να χωθεί ανάμεσα σ εσένα και τον μπροστινό σου, θα κοκκαλώσει. :devil:

Δημοσ.

γιατ δεν βαζεις αντι για κορνα ενα μεγαλο τηλεβοα σαν αυτο που εχουν οι γυφτοι στα ντατσουν τους;

αν βλεπεις κανα πιπινι η φιλο θα μπορεις να τους κανεις πλακα μεσα απο το μεγαφωνο. γιατι οχι;

Έχω καλύτερη ιδέα:

Ηχογραφείς ήχους τουαλέτας και ρεψίματος, και κάνεις αναπαραγωγή έξω από ταβέρνες.

γαμάτο;

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

ξάχνω και εγώ 12βολτη κόρνα κανονική όμως όχι τπτ περίεργο.

βασικά ψάχνω να έχει δυνατό και σπαστικό ήχο για αυτοκίνητο εννοείται γιατί αυτή που έχω δεν ακούγεται καθόλου, έχει ένα ουδέτερο ήχο.

ξέρεται από κάποια μάρκα κορνα που να έχει τα χαρακτηριστικά που λέω αν είναι να πάρω μια τέτοια;

ή σε μαγαζί με συναγερμους και τέτοια καλύτερα;

Δημοσ.

ξάχνω και εγώ 12βολτη κόρνα κανονική όμως όχι τπτ περίεργο.

βασικά ψάχνω να έχει δυνατό και σπαστικό ήχο για αυτοκίνητο εννοείται γιατί αυτή που έχω δεν ακούγεται καθόλου, έχει ένα ουδέτερο ήχο.

ξέρεται από κάποια μάρκα κορνα που να έχει τα χαρακτηριστικά που λέω αν είναι να πάρω μια τέτοια;

ή σε μαγαζί με συναγερμους και τέτοια καλύτερα;

φιλος μου ειχε βαλει στο παπακι του μια κορνα με εναν ψευτοαεροτενορο και εκανε περιπου σαν νταλικα ή σαν γενικα ογκωδες οχημα οταν την πατουσε, αλλα το κακο ειναι οτι το παρατησε για κανα μηνα το παπακι και τωρα αν παταει κορνα κανει σα ξεψυχισμενο :P Την κορνα την ειχε αγορασει απο μαγαζι με διαφορα ειδη και αξεσουαρ αυτοκινητου!

Δημοσ.

χαχαχα

ναι το θέμα είναι να είναι κάτι ποιοτικό γιαυτό σκέφτομαι να παω σε μια αντιπρωσοπία να αυτοκινήτου να αγοράσω μια...

απο διαφορες μάρκες και μοντέλα ξέρετε κάποιες που να έχουν αυτο το δυνατό θόρυβο;

ακούω οτι βαράνε καλά του opel astra...

Δημοσ.

φιλος μου ειχε βαλει στο παπακι του μια κορνα με εναν ψευτοαεροτενορο και εκανε περιπου σαν νταλικα ή σαν γενικα ογκωδες οχημα οταν την πατουσε, αλλα το κακο ειναι οτι το παρατησε για κανα μηνα το παπακι και τωρα αν παταει κορνα κανει σα ξεψυχισμενο :P Την κορνα την ειχε αγορασει απο μαγαζι με διαφορα ειδη και αξεσουαρ αυτοκινητου!

Πες του φίλου σου να βγάλει την μπαταρία του και να τη φορτίσει σε μηχάνημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...