Προς το περιεχόμενο

panda antivirus 2010-αδειες χρησης

tool1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια.

Πριν απο 7 μηνες αγορασα κ εγκατεστησα το panda antivirus pro 2010 με αδεια χρησης για ως 3 η/υ

Επειδη ειχα καποια προβληματα με το λαπτοπ αναγκαστηκα να το βγαλω κ να το εγκαταστησω ξανα κ να το ενεργοποιησω με το κωδικο του.

Σημερα εκανα παλι το ιδιο (απεγκατασταση-εγκατασταση-ενεργοποιηση) για τριτη φορα.(ολες εγιναν στο ιδιο λαπτοπ)

Ειναι σα να χρησιμοποιησα κ τις 3 αδειες χρησης??? (γιατι οποτε το κανω μου ερχεται οτι email ενεργοποιηθηκε το προιον)

Δημοσ.

Γεια σας παιδια.

Πριν απο 7 μηνες αγορασα κ εγκατεστησα το panda antivirus pro 2010 με αδεια χρησης για ως 3 η/υ

Επειδη ειχα καποια προβληματα με το λαπτοπ αναγκαστηκα να το βγαλω κ να το εγκαταστησω ξανα κ να το ενεργοποιησω με το κωδικο του.

Σημερα εκανα παλι το ιδιο (απεγκατασταση-εγκατασταση-ενεργοποιηση) για τριτη φορα.(ολες εγιναν στο ιδιο λαπτοπ)

Ειναι σα να χρησιμοποιησα κ τις 3 αδειες χρησης??? (γιατι οποτε το κανω μου ερχεται οτι email ενεργοποιηθηκε το προιον)

Αν ειναι σοβαρη η παντα, οχι.

Εγω εκανα αυτο που εκανες με το kaspersky και ειμαι μια χαρα. :)

welcome :)

Δημοσ.

Εχουν νομιζω και ελληνικο support. Εχω επικοινωνησει μαζι τους και ηταν πολυ κατατοπιστικοι και εξυπηρετικοι. Δοκιμασε να επικοινωνησεις μαζι τους με mail.

Δημοσ.

Εστειλα στη panda κ μου δωσαν ενα τηλ. να καλεσω γιατι μαλλον δεν ηξεραν.

Παντως τι να πω? Δε νομιζω οταν απεγκαταστησεις το antivirus κ το ξαναβαλεις(στο ιδιο λαπτοπ) να σου χρεωνουν νεα αδεια χρησης.

Δημοσ.

Επειδη χρησιμοποιώ αρκετα χρονια Panda, οσες φορες το βγαλεις - το βαλεις , για μια αδεια μετραει!

Οι αδειες μετρανε σε ποσα διαφορετικα pc ειναι και οχι αν το βγαλεις - βαλεις 100 φορες απο το ιδιο. Αλλιως δεν θα μπορουσες να κανεις ουτε format.

Δημοσ.

Επειδη χρησιμοποιώ αρκετα χρονια Panda, οσες φορες το βγαλεις - το βαλεις , για μια αδεια μετραει!

Οι αδειες μετρανε σε ποσα διαφορετικα pc ειναι και οχι αν το βγαλεις - βαλεις 100 φορες απο το ιδιο. Αλλιως δεν θα μπορουσες να κανεις ουτε format.

και σε εμενα αυτο εχει γινει. οποτε δεν εχεις προβλημαrolleyes.gif

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...