tool1983 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Γεια σας παιδια. Πριν απο 7 μηνες αγορασα κ εγκατεστησα το panda antivirus pro 2010 με αδεια χρησης για ως 3 η/υ Επειδη ειχα καποια προβληματα με το λαπτοπ αναγκαστηκα να το βγαλω κ να το εγκαταστησω ξανα κ να το ενεργοποιησω με το κωδικο του. Σημερα εκανα παλι το ιδιο (απεγκατασταση-εγκατασταση-ενεργοποιηση) για τριτη φορα.(ολες εγιναν στο ιδιο λαπτοπ) Ειναι σα να χρησιμοποιησα κ τις 3 αδειες χρησης??? (γιατι οποτε το κανω μου ερχεται οτι email ενεργοποιηθηκε το προιον)
JohnXarxas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 νομίζω όχι, κάνε μια ερώτηση στο μαγαζί που το αγόρασες, ή σε κανένα κέντρο βοήθειας της panda
kotsaris03 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Γεια σας παιδια. Πριν απο 7 μηνες αγορασα κ εγκατεστησα το panda antivirus pro 2010 με αδεια χρησης για ως 3 η/υ Επειδη ειχα καποια προβληματα με το λαπτοπ αναγκαστηκα να το βγαλω κ να το εγκαταστησω ξανα κ να το ενεργοποιησω με το κωδικο του. Σημερα εκανα παλι το ιδιο (απεγκατασταση-εγκατασταση-ενεργοποιηση) για τριτη φορα.(ολες εγιναν στο ιδιο λαπτοπ) Ειναι σα να χρησιμοποιησα κ τις 3 αδειες χρησης??? (γιατι οποτε το κανω μου ερχεται οτι email ενεργοποιηθηκε το προιον) Αν ειναι σοβαρη η παντα, οχι. Εγω εκανα αυτο που εκανες με το kaspersky και ειμαι μια χαρα. welcome
dim05 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Εχουν νομιζω και ελληνικο support. Εχω επικοινωνησει μαζι τους και ηταν πολυ κατατοπιστικοι και εξυπηρετικοι. Δοκιμασε να επικοινωνησεις μαζι τους με mail.
tool1983 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Εστειλα στη panda κ μου δωσαν ενα τηλ. να καλεσω γιατι μαλλον δεν ηξεραν. Παντως τι να πω? Δε νομιζω οταν απεγκαταστησεις το antivirus κ το ξαναβαλεις(στο ιδιο λαπτοπ) να σου χρεωνουν νεα αδεια χρησης.
yiannis2002s Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Επειδη χρησιμοποιώ αρκετα χρονια Panda, οσες φορες το βγαλεις - το βαλεις , για μια αδεια μετραει! Οι αδειες μετρανε σε ποσα διαφορετικα pc ειναι και οχι αν το βγαλεις - βαλεις 100 φορες απο το ιδιο. Αλλιως δεν θα μπορουσες να κανεις ουτε format.
sam sam Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Επειδη χρησιμοποιώ αρκετα χρονια Panda, οσες φορες το βγαλεις - το βαλεις , για μια αδεια μετραει! Οι αδειες μετρανε σε ποσα διαφορετικα pc ειναι και οχι αν το βγαλεις - βαλεις 100 φορες απο το ιδιο. Αλλιως δεν θα μπορουσες να κανεις ουτε format. και σε εμενα αυτο εχει γινει. οποτε δεν εχεις προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.